הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

NO PAIN NO GAIN IN THE HARDCORE GAME

• פותח/ת השרשור סוס
  • פורסם בתאריך

סוס

משתמש מתחיל
101
12
נק' מוניטין:
12
101
12
אז בקיצור,יום ראשון (30.8) אני מתחיל SS ,בשבועיים האחרונים עבדתי על טכניקה אז אני חושב שאני בסדר בקטע הזה..

נתונים:
גובה: 1.80
משקל: 76
היקף יד : 36.8 (אל תצחקו עליי,אני אוהב למדוד את זה חחח)

משקלים (70% מ RM5 בערך):
סקוואט 40קילו
דדליפט 40קילו
בנץ פרס 50קילו
פרס 22.5קילו

A:
סקוואט 3X5
בנץ פרס 3X5
דדליפט 1X5

B:
סקוואט 3X5
פרס 3X5
מתח 3X MAX
כפיפות בטן 2X15

🚬🤪🚬

אם הבטן שלך לא עובדת מספיק בדדליפט, סקוואט ובפרס אתה לא עושה משו נכון

מה זאת אומרת "לא עובדת מספיק"? מי קובע כמה זה מספיק? אני גם משלב כפיפות בטן בSS ואני
לא רואה שום בעיה עם זה, חוץ מזה כל עוד אתה לא מרים אפילו את משקל הגוף שלך אין סיכוי שהבטן מקבלת גירוי מספיק, לפחות זאת דעתי.

מאסססה אחי יאלללה מאסססססה 2010 על במממממה!!!!🤡
וברצינות-בהצלחה,תאכל הרבה.

• פותח/ת השרשור
30.8 יום ראשון.
אני פאקינג באתי למכון ב- 3:30 והתחלתי את האימון ב 3:40!!! כי איזה אחד היה צריך לעשות 5סטים בייסיפ בכלוב!!
סקוואט : 40קילו 5-5-5 קל,אבל עשיתי LOW BAR פעם ראשונה אז הכתף האחורית קצת כאבה.
בנץ פרס: 50קילו 5-5-5 קל.
דדליפט: 40קילו -5- קל.
סה''כ אימון טוב,רוב האימון היה חימום חחח.. יאלה מת כבר לאימון הבא 😃

יפה, בהצלחה

מצחיק שהבנץ' כ"כ גבוה.. אבל אתה בדרך הנכונה

• פותח/ת השרשור
תודה אחי.
חחח כן הבנץ' גבוה אבל הוא יתקע (כנראה) ראשון

לא בטוח שהוא יתקע ראשון, אבל די בטוח שאם הסקוואט שלך נכון הוא יעבור את הבנצ' תיק-תק...

שיהיה בהצלחה...

• פותח/ת השרשור
יום רביעי (2.9.09)
חחח איך לא נעים לי ,אנשים באים שואלים כמה סטים נשאר לי בכלוב ואני אומר 18סטים חחח..
יחסית לזה שישנתי כולה 5שעות בלילה,אימון טוב היה.
סקוואט 45קילו 5-5-5 קליל.
פרס 25קילו 5-5-5 קליל.
מתח משקל גוף 4-3-3 הכל לכשל,אני שחיףףףףף :(
בטן 15-15 +10קילו,קל.

• פותח/ת השרשור
שבוע שעבר,עשיתי 2אימונים במקום 3 (אני מתאמן שני-רביעי-שישי) ובשישי הקאתי ולא הרגשתי טוב אז וויתרתי :(
קיצר האימון היום (7.9.09) יום שני
סקוואט 50קילו 5-5-5 מתחילים להרגיש עבודה,תאמינו לי ,היי באר זה גן עדן לעומת לוו באר הלך לי הכתף אחורית :(
בנץ פרס 53.75קילו 5-5-5 קל אש,המשקל עף כמו נוצה,חחח אנשים לא הבינו למה שמתי 3סוגרים כל צד איזה פדיחה 😃
דדליפט 47.5קילו -5- קל.
ד''א אני מפסיק לעבוד בטן,הבטן שלי הייתה ממש תפוסה אחרי אימון B. סקוואט ודדליפט זה בהחלט מספיק.

• פותח/ת השרשור
(9.9.09) יום רביעי.
סקוואט 55קילו 5-5-5 בינוני.
פרס 28.75קילו 5-5-5 קל ממה שציפיתי.
מתח 4-4-4 הכל כשל.

אימון הבא יש לי פלטה בסקוואט!!!! חחח סתם.

• פותח/ת השרשור
11.9.09 יום שישי
סקוואט 60קילו 5-5-5 התחיל להיות כבד ה***** 😃
בנץ פרס 57.5קילו 5-5-5 קל.
דדליפט 55קילו -5- קל. ד''א היום שמתי בדדליפט פלטה ענקית של 15קילו וזה קיצר לי את טווח התנועה אחו******..
בקיצור אחלה אימון,סופ''ש נעים לכולם,הרבה מנוחה וחלב 😃

• פותח/ת השרשור
לא יודע למה,אבל במכון שלנו הפלטה של ה-20קילו קטנה בגודל מה פלטה של ה-15קילו,אבל כמובן שה20 יותר כבדה...

• פותח/ת השרשור
14.9.09 יום שני
65קילו סקוואט 5-5-5
32.5 קילו פרס 5-5-5
מתח 4-4-4 לכשל.

• פותח/ת השרשור
אחרי שבועיים בתכנית אני נשקלתי היום בבוקר : 76.3ק''ג.
עליתי כולה 300גרם אני צריך להוסיף הרבה אוכל אה?

• פותח/ת השרשור
טוב תשמעו אחרי האימון היום באמת לא נראה לי שאני יכול להמשיך ככה..
דדליפט זה עדיין לא כבד,וגם הבנץ אבל הסקוואט והפרס מדאיגים אותי.
היום עשיתי סקוואט 70קילו ובקושי הצלחתי להחזיק את זה על הכתף,למרות שהצלתי לסגור 3סטים של חמישיות אבל אימון הבא לא נראה לי אני מצליח לעלות עוד..ואימון קודם הפרס בקושי עלה היה ממש קשה,אפילו בחזרה האחרונה של הסט השלישי עשיתי פוש פרס כדי לסגור ת'סט ..אני מרגיש שעשיתי 70% מRM ועליתי משקלים מאימון לאימון עד ששברתי שיאים ועד פעם נתקעתי,לא יודע..לדעתי אני צריך להתחיל תתכנית מחדש..עוד פעם להוריד משקלים ולהתחיל הכל מחדש מה אתם אומרים? אשמח לתגובות מאנשים כמו עידן אלכס רישום מוו קורן וכל מי שהתנסה בתכנית ויכול להבין אותי

טוב תשמעו אחרי האימון היום באמת לא נראה לי שאני יכול להמשיך ככה..
דדליפט זה עדיין לא כבד,וגם הבנץ אבל הסקוואט והפרס מדאיגים אותי.
היום עשיתי סקוואט 70קילו ובקושי הצלחתי להחזיק את זה על הכתף,למרות שהצלתי לסגור 3סטים של חמישיות אבל אימון הבא לא נראה לי אני מצליח לעלות עוד..ואימון קודם הפרס בקושי עלה היה ממש קשה,אפילו בחזרה האחרונה של הסט השלישי עשיתי פוש פרס כדי לסגור ת'סט ..אני מרגיש שעשיתי 70% מRM ועליתי משקלים מאימון לאימון עד ששברתי שיאים ועד פעם נתקעתי,לא יודע..לדעתי אני צריך להתחיל תתכנית מחדש..עוד פעם להוריד משקלים ולהתחיל הכל מחדש מה אתם אומרים? אשמח לתגובות מאנשים כמו עידן אלכס רישום מוו קורן וכל מי שהתנסה בתכנית ויכול להבין אותי
תוודא שהמוט יושב טוב בסקוואט, אחיזה כמה שיותר צרה ואתה תהיה בסדר, אם הרגליים שלך מצליחות להתמודד עם המשקל לא אמורה להיות לך בעיה להחזיק את המוט על השכמות עם תמיכה מהכתפיים, אם צריך תישען קצת קדימה אבל לא בהגזמה, לגבי הפרס זה קורה... קראת בכלל את המדריך שיש באתר לSS? אם עשית פוש פרס כדי לסגור ת'סט אז תישאר עם אותו משקל, ריסט עושים רק אחרי איזה 3 פעמים שאתה לא מצליח לסגור 3 סטים של 5 עם טכניקה טובה וגם אז מורידים את המשקל ב10% ומתקדמים כרגיל. להתחיל הכול מחדש לא יתן כלכך הרבה להוריד 10% מהמשקל בתנאי שאתה תקוע איתו כמעט שבועיים אמור להספיק כדי לגרום לך להתקדם.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית