NO PAIN NO GAIN IN THE HARDCORE GAME

• פותח/ת השרשור סוס
  • פורסם בתאריך
בטח נמאס לך לשמוע את זה, אבל אתה חייב לאכול יותר. הרבה יותר.
אין סיבה שתתקע במשקל כזה (ביחס למשקל הגוף שלך) מלבד מחסור באוכל ובשינה. אני מדבר מנסיון אישי.

• פותח/ת השרשור
תודה לכל מי שהגיב פה,סליחה שלא עניתי עד עכשיו לקחתי את הערות לתשומת לבי...
האימון היום (שני) 21.9.09
סקוואט 70קילו 5-5-5
בנץ פרס 62.5קילו 5-5-5
דדליפט 62.5קילו -5-

• פותח/ת השרשור
יום רביעי 23.9.09
סקוואט 75קילו 5-5-5 לא היה יותר מדי קשה ציפיתי ליותר 😃 שתיתי הרבה מאוד שוקו כנראה זה עזר חחח,אבל בסט האחרון החזקתי קצת עקום ת'מוט אז זה פגע טיפה בפרס ובמתח. אבל חפיף.
פרס 35קילו 5-5-5 לא היה יותר מדי קשה גם כן..
מתח 5-3-4 נחתי לא סדיר,אולי בגלל זה..
סה''כ אני מאוד מרוצה, +/- הסקוואט שווה למשקל גוף שלי 😃

• פותח/ת השרשור
25.9.09 יום שישי
סקוואט 80קילו 5-5-5 תכננתי לחתוך במשקלים,אבל אחרי האימון אני מרגיש שאני עדיין יכול להוסיף 5קילו כל אימון. אז רק שאני יגיע ל-90קילו אני אחתוך ל 2.5קילו כל אימון.
בנץ פרס 65קילו 5-5-5 העפתי את זה כמו כלום.
דדליפט 70קילו -5- התחלתי לעבוד כבד.
זהו אז צום קל למי שצם, וסופ''ש נעים 😃

• פותח/ת השרשור
יום שלישי 29.9.09
סקוואט 85קילו 5-5-5
פרס 37.5 קילו 5-5-5
מתח 4-5-3 משקל גוף.
טוטאל: 12.

התקדמות יפה במשקלי עבודה
יש סרטונים ?

• פותח/ת השרשור
תודה אחי.
סירטונים אין מי שיצלם אותי. אני ינסה לבקש מחבר שיבוא לאימון ניסיון כדי לצלם אותי..

תודה אחי.
סירטונים אין מי שיצלם אותי. אני ינסה לבקש מחבר שיבוא לאימון ניסיון כדי לצלם אותי..
תעשה מה שאני עושה, תמצא איזה מקום שיהיה אפשר לראות אותך עושה סקוואט ממנו, שים שם פלטה או משהו שתוכל להניח עליו את הטלפון, תניח אותו בזווית המתאימה, תפעיל, סקוואט, ותעצור כשתסיים.

• פותח/ת השרשור
חזרתי מיומיים טיול שנתי,לא אכלתי הרבה ולא ישנתי והלכנו הרבה,אז אני יוותר על האימון היום,אימון הבא (ראשון-שני בערך) אני יצלם סירטון.

• פותח/ת השרשור
ראשון (4.10.09)
נשקלתי היום בבוקר וירדתי 200גרם,אני יתחיל לעבוד לפי תפריט כי ככה זה לא הולך..אני אוכל חצי ממה שצריך.
סקוואט 90קילו 5-5-5
בנץ 70קילו 5-5-5
דדליפט 80קילו -5-
רצח!

• פותח/ת השרשור
כוסעמק!!!!
היום באתי לאימון,95קילו סקוואט.
סט ראשון: עוד הפעם נדפקתי באחיזה והפרק כף יד הלך אחורה. ניסתי כל מה שהציעו לי פה לא עזר. לקמר יותר את הגב,לאחוז ת'מוט יותר רחב,להוציא ת'אגודל וכ'ו.
סט שני: ניסיתי אולי יעזור היי באר אבל התרגלתי ללוו באר אז לא הלך.
סט שלישי: הצלחתי לעשות איכשהוא תסט לא זוכר מה עשיתי אבל היה לי יחסית נוח ,זה היה ממש קל!!! הרגשתי כאילו אני יכול 100!
סט רביעי: עוד הפעם אחיזה דפוקה.
עוד שניה עמדו לי דמעות בעיינים כעסתי כמו לא יודע מה עד עכשיו אני עצבני לא היה לי זין הלכתי הביתה,כל השבוע אני כבר מחכה לעשות 2 פלטות בשישי ועכשיו אני לא יודע בגלל האחיזה הדפוקה הרסה לי הכל!

• פותח/ת השרשור
9.10.09 שישי
סקוואט 100קילו 5-5-5 האחיזה השתפרה מצאתי את הנקודה שהפריעה לי 😃 סוף סוף 2פלטות,יאללה אימון הבא 102.5 אני חותך במקום 5 ל- 2.5.
פרס 40קילו 5-5-5...
מתח 4-3-4
טוטאל: 11

תביא סרטונים:

בנץ
פרס
דד ליפט
סקוואט

ככל שהמשקלים עולים אין מקום לטעיות בטכניקה. חשוב שתביא סרטונים של הכל כדי שתאכל להמשיך להוסיף משקל. בסקוואט אתה יכול להתחיל לחתוך במשקל עם אתה מרגיש שקשה לך להתאושש. תתחיל לעלות כל אימון 2.5.

בבנץ, אתה מוריד את המוט עד לנגיע בחזה ?
בפרס, הברכיים נעולות לאורך כל התנועה ?
בדד ליפט, כל חזרה אתה מניח את המוט על הרצפה ושומר על גב משוך ?

תביא סרטונים.

• פותח/ת השרשור
כן אני שמרתי על כל מה שאמרת. סירטונים עשיתי של סקוואט האמת יום ראשון אבל באיכות גרועה ,שבוע הבא אני אצלם את כל התרגילים ויעלה לפה. תודה 😃

• פותח/ת השרשור
105 סקוואט
42.5 פרס
מתח 12 טוטל.
צילמתי סירטונים מחר אני מעלה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית