עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תודה מורן:wub:🤭🤭שמח לשמוע שחר!
יאללה תפציץ, רוצה לראות סינגל 200 בעוד חודשיים 😵💫🥊
אני עדיין לא חטוף :( אני על 18 אחוז כנראה ..צריך לרדת לאיזה 15 או 14 לפחות..תשנה ללוג של חט1בים
כמה זמן נשאר לחיטוב?
אחרי שעושים 65*25 צריך להמשיך לעשות 25 חזרות עם כל המשקלים?תמשיך את הפרוטקול עד הסוף ורק אז תחזור להתאמן כרגיל
אה ואתה סוס
מאמין שבדיוק ככה, תן 15 עם 75, 10 עם 85 ו 5*3 עם 95 נראלי, תכלס זה שחיטה חחאחרי שעושים 65*25 צריך להמשיך לעשות 25 חזרות עם כל המשקלים?
או שכבר אפשר לעלות נגיד ל75 או 80 ולעשות 15 חזרות, לעלות אימון הבא עוד ולרדת ל10 חזרות, לעלות שוב ולרדת ל5 חזרות?
כל עוד אתה יכול למשוך 25 חזרות לשלוש סטים תמשוך, ברגע שאתה לא מסוגל יותר ומגיע לכשל תרד ל15, משם תמרח שוב עד שתגיע לכשל ב3X15 ואז תמרח שוב בעשיריות ואז בחמישיות ואחרי שסיימת למרוח התקדמות כל אימון בחמישיות תעבור לאיזה תוכנית שבא לך.אחרי שעושים 65*25 צריך להמשיך לעשות 25 חזרות עם כל המשקלים?
או שכבר אפשר לעלות נגיד ל75 או 80 ולעשות 15 חזרות, לעלות אימון הבא עוד ולרדת ל10 חזרות, לעלות שוב ולרדת ל5 חזרות?
מה דעתך על מה שהוא כותב?כל עוד אתה יכול למשוך 25 חזרות לשלוש סטים תמשוך, ברגע שאתה לא מסוגל יותר ומגיע לכשל תרד ל15, משם תמרח שוב עד שתגיע לכשל ב3X15 ואז תמרח שוב בעשיריות ואז בחמישיות ואחרי שסיימת למרוח התקדמות כל אימון בחמישיות תעבור לאיזה תוכנית שבא לך.
מה ההגיון? הוא לא בא להתחזק, הוא בא להחזיר את עצמו לקדמותו.כל עוד אתה יכול למשוך 25 חזרות לשלוש סטים תמשוך, ברגע שאתה לא מסוגל יותר ומגיע לכשל תרד ל15, משם תמרח שוב עד שתגיע לכשל ב3X15 ואז תמרח שוב בעשיריות ואז בחמישיות ואחרי שסיימת למרוח התקדמות כל אימון בחמישיות תעבור לאיזה תוכנית שבא לך.
תודה מורן:wub:🤭🤭
מקווה לתת 200 עד היום הולדת, צריך לסיים את החיטוב הכושל הזה לולללל:wallbash:
אני עדיין לא חטוף 😭 אני על 18 אחוז כנראה ..צריך לרדת לאיזה 15 או 14 לפחות..
שחר ב cheat month עחיחיטוב? ראיתי אותך אתמןל בסנאפצ'ט אוכל פיצה ☝️🤬
מה דעתך על מה שהוא כותב?
@White Walker
קראת את המאמר על הפרוטוקול? אני מבין כנראה שלא.מה ההגיון? הוא לא בא להתחזק, הוא בא להחזיר את עצמו לקדמותו.
לא, אבל זה עדיין לא נשמע לי הגיוני.קראת את המאמר על הפרוטוקול? אני מבין כנראה שלא.
המטרה הנוספת של הפרוטוקול, חוץ מלהחלים מהפציעה היא לחזור למשקלי העבודה ולשפר אותם.
וכל עוד הוא יכול למרוח התקדמות, שימרח, גם אם זה קשה, גם אם זה מעייף, גם אם זה פאקינג אירובי מטורף.
אממ לול בגלל זה אני כתבתי חיטוף כושל, עכשיו אני לא אוכל פחמימה שבועיים וממשיך רגיל עם העמסות.🙄🙄👎חיטוב? ראיתי אותך אתמןל בסנאפצ'ט אוכל פיצה ☝️🤬
קראתי כבר את המאמר, פשוט זה לא נשמע לי הגיוני שאני אעלה משקלים ואני אמשיך לעשות 25 חזרות. בגלל זה ביקשתי שמורן יגיד לי אם זה מה שהוא עשה.
כל עוד אתה יכול למשוך 25 חזרות לשלוש סטים תמשוך, ברגע שאתה לא מסוגל יותר ומגיע לכשל תרד ל15, משם תמרח שוב עד שתגיע לכשל ב3X15 ואז תמרח שוב בעשיריות ואז בחמישיות ואחרי שסיימת למרוח התקדמות כל אימון בחמישיות תעבור לאיזה תוכנית שבא לך.
מה דעתך על מה שהוא כותב?
@White Walker
אז סבבה ככה אני אעשה.לא עברתי על כל התגובות, אבל אתה מתכוון להתקדמות קטנה במשקל והמשכיות עם 25 חזרות?
ככה אני עשיתי כשעשיתי את הפרוטוקול בבנצ'.