הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

The road to redemption [הוסר]

מצב
השרשור נעול
שמח לשמוע שחר!
יאללה תפציץ, רוצה לראות סינגל 200 בעוד חודשיים 😵‍💫🥊

תשנה ללוג של חט1בים
כמה זמן נשאר לחיטוב?

שמח לשמוע שחר!
יאללה תפציץ, רוצה לראות סינגל 200 בעוד חודשיים 😵‍💫🥊
תודה מורן:wub:🤭🤭
מקווה לתת 200 עד היום הולדת, צריך לסיים את החיטוב הכושל הזה לולללל:wallbash:
תשנה ללוג של חט1בים
כמה זמן נשאר לחיטוב?
אני עדיין לא חטוף :( אני על 18 אחוז כנראה ..צריך לרדת לאיזה 15 או 14 לפחות..

תמשיך את הפרוטקול עד הסוף ורק אז תחזור להתאמן כרגיל
אה ואתה סוס

תמשיך את הפרוטקול עד הסוף ורק אז תחזור להתאמן כרגיל
אה ואתה סוס
אחרי שעושים 65*25 צריך להמשיך לעשות 25 חזרות עם כל המשקלים?
או שכבר אפשר לעלות נגיד ל75 או 80 ולעשות 15 חזרות, לעלות אימון הבא עוד ולרדת ל10 חזרות, לעלות שוב ולרדת ל5 חזרות?

או שכבר אפשר לעלות נגיד ל75 או 80 ולעשות 15 חזרות, לעלות אימון הבא עוד ולרדת ל10 חזרות, לעלות שוב ולרדת ל5 חזרות?
מאמין שבדיוק ככה, תן 15 עם 75, 10 עם 85 ו 5*3 עם 95 נראלי, תכלס זה שחיטה חח

כל עוד אתה יכול למשוך 25 חזרות לשלוש סטים תמשוך, ברגע שאתה לא מסוגל יותר ומגיע לכשל תרד ל15, משם תמרח שוב עד שתגיע לכשל ב3X15 ואז תמרח שוב בעשיריות ואז בחמישיות ואחרי שסיימת למרוח התקדמות כל אימון בחמישיות תעבור לאיזה תוכנית שבא לך.

כל עוד אתה יכול למשוך 25 חזרות לשלוש סטים תמשוך, ברגע שאתה לא מסוגל יותר ומגיע לכשל תרד ל15, משם תמרח שוב עד שתגיע לכשל ב3X15 ואז תמרח שוב בעשיריות ואז בחמישיות ואחרי שסיימת למרוח התקדמות כל אימון בחמישיות תעבור לאיזה תוכנית שבא לך.
מה דעתך על מה שהוא כותב?
@White Walker

מה ההגיון? הוא לא בא להתחזק, הוא בא להחזיר את עצמו לקדמותו.

תודה מורן:wub:🤭🤭
מקווה לתת 200 עד היום הולדת, צריך לסיים את החיטוב הכושל הזה לולללל:wallbash:

אני עדיין לא חטוף 😭 אני על 18 אחוז כנראה ..צריך לרדת לאיזה 15 או 14 לפחות..

חיטוב? ראיתי אותך אתמןל בסנאפצ'ט אוכל פיצה ☝️🤬

מה דעתך על מה שהוא כותב?
@White Walker

מה ההגיון? הוא לא בא להתחזק, הוא בא להחזיר את עצמו לקדמותו.
קראת את המאמר על הפרוטוקול? אני מבין כנראה שלא.
המטרה הנוספת של הפרוטוקול, חוץ מלהחלים מהפציעה היא לחזור למשקלי העבודה ולשפר אותם.
וכל עוד הוא יכול למרוח התקדמות, שימרח, גם אם זה קשה, גם אם זה מעייף, גם אם זה פאקינג אירובי מטורף.

קראת את המאמר על הפרוטוקול? אני מבין כנראה שלא.
המטרה הנוספת של הפרוטוקול, חוץ מלהחלים מהפציעה היא לחזור למשקלי העבודה ולשפר אותם.
וכל עוד הוא יכול למרוח התקדמות, שימרח, גם אם זה קשה, גם אם זה מעייף, גם אם זה פאקינג אירובי מטורף.
לא, אבל זה עדיין לא נשמע לי הגיוני.
תשלח קישור למאמר שאקרא.

חיטוב? ראיתי אותך אתמןל בסנאפצ'ט אוכל פיצה ☝️🤬
אממ לול בגלל זה אני כתבתי חיטוף כושל, עכשיו אני לא אוכל פחמימה שבועיים וממשיך רגיל עם העמסות.🙄🙄👎

מה דעתך על מה שהוא כותב?
@White Walker

לא עברתי על כל התגובות, אבל אתה מתכוון להתקדמות קטנה במשקל והמשכיות עם 25 חזרות?
ככה אני עשיתי כשעשיתי את הפרוטוקול בבנצ'.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית