עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
החלק הזה לא חובה,העיקר שיגיע ל2 גרם חלבון ו1 גרם שומן וכל השאר לא משנה.55 אחוז שומן
45 אחוז חלבון
מה חחחחחחח נראה אותך שורד בדיאטה הזאת על גרם שומן לכל קילוהחלק הזה לא חובה,העיקר שיגיע ל2 גרם חלבון ו1 גרם שומן וכל השאר לא משנה.
מאיזו בחינה שורד? מבחינת רעב?מה *נראה שהמקש עם האות ח' נתקע לך. אנא נקה את המקלדת* נראה אותך שורד בדיאטה הזאת על גרם שומן לכל קילו
ומתי אמרתי שלא?ובטח שזה משנה, אתה עדיין צריך לשמור על גירעון מתון
מה, אמרת שאם אוכלים 2 גרם חלבון לכל קילו וגרם שומן לכל קילו זה מסםיק ולא צריך יותרומתי אמרתי שלא?
התשובה שלי הייתה בהינתן גירעון. זה לא פליאו תעשה מה בזין שלך.
מה, אמרת שאם אוכלים 2 גרם חלבון לכל קילו וגרם שומן לכל קילו זה מסםיק ולא צריך יותר
יש לך בעיות בהבנת הנקרא?העיקר שיגיע ל2 גרם חלבון ו1 גרם שומן וכל השאר לא משנה.
יש לי קלן (25 כדורים)גג 30 גרם פחמימה
55 אחוז שומן
45 אחוז חלבון
ככה אתה נשאר 12 יום, אחכ יומיים העמסה.
ואחרי כל ה14 יום האלה אתה עושה 5 ימים דלפ ו 2 ימים העמסה כל שבוע
לכמה זמן זה מספיק?יש לי קלן (25 כדורים)
גם נכון.למה לעזאזל אתה מחטב אם אתה מתכנן להתחרות עוד תשעה שבועות? תדחה את זה לאחרי זה.
כמה שוקל?
מסכים איתולמה לעזאזל אתה מחטב אם אתה מתכנן להתחרות עוד תשעה שבועות? תדחה את זה לאחרי זה.
היי
לא התאמנתי עדיין
לא חוזר לתפריט הקודם
מתחיל חיטוף עוד כמה ימים, שיהיה לי כוח לבנות תפריט
ביי
היי
אימון עם @Majin Buu ו @^pala
בנץ' 97.5*2, 90, 87.5, 80, 92.5 - 7-8 סטים בערך הכל חזרות 1-3, היה כשל פעם פה פעם שם.
סקוואט - 142.5*2, 142.5*3, 142.5*3, 150*1
גריינדרים פה ושם, היה קשה.
דד - 165*1 עם גב מעוגל טיפה, לא נורא, נחזור לעניינים והכל יסתדר.
בייספס וטרייספס.
היה קשה כי משהו קרה וזה הקשה על האימון.
אבל חזרנו לעניינים, אימונים הם free style כזה כי אני לא במסה ולא חיטוף.. חיטוף אתחיל ברגע שיש לי מולטי ויטמין.
תפוס אחושלמוטההההה
אינני יודע.. אני מחטף בקרוב כי אני מעדיף מראה.. גם ככה אני מתחרה לחוויה.בסוף אתה לא מתחרה?