לוווולללללמה אתה זורע מלח על הפצעים?
שמע סיימתי את כל הבגרויות שנה שעברה
אני לומד עכשיו רק מתמטיקה אזרחות היסטוריה ו2 מגמות
יש לי איזה 30 שעות שבועיות (4 פעמים בשבוע לא מתחיל ב8 אפילו)
כמעט כל יום מסיים שעה שישית-שביעית
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לוווולללללמה אתה זורע מלח על הפצעים?
לתלהשמע טוב טוב
יש לי מערכת דבששששששששששששששששש
לא העתקתי אותה מה אני חנוןלתלה
כןלא העתקתי אותה מה אני חנון
פאוורבילדר זה כמו מישהו מבולבל מינית או שהוא יבין שהוא סטרייט/ליפטר או שהוא יבין שהוא אוהב את הצד השני/בילדר.חשבתי שאתה פאוורבילדר לנצח..
לאן נעלמת יא קציצה?כן
הלוג של שחררררר
טרולינג טרולינג טרולינגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגג
אתה אפס
אך חזק ממני
מה אתה חופר שאתה מתחרה יא שמן
אני חשבתי מלא דברים עחי..חשבתי שאתה פאוורבילדר לנצח..
אני שכחתי להישקל כבר יומיים, חוסר שינה ושטויות כאלה..צריך להשלים קצת לנוח מספיק לאימון מחר !
אוקיי תודה רבה.בסומו תנסה לפתוח יותר תאגן ותברכיים
תנסה להגיע כמו שקרוב עם איבר מינך למוט.
לא ישנתי ככ הרבה אבל היה אימון סבבה, מרוצה מרוב האימון.
עצימות - סקבט - 155X5 - עלה קליל, חזרה אחת ניראלי זה היה ממש ממש גבולי, אעבוד על זה שבוע הבא.
בנץ' - 100X2 - חזרה ראשונה הלכה נקי, בחזרה השנייה הספוטר בא לגעת צרחתי עליו שלא ואיבדתי כיווץ :/ אמרתי בבירור שלא יגע. שבוע הבא אני אעשה לבד.
דדליפט - 175X4 - 5F למרות שבחזרה הרביעית זה כבר היה מכוער, הגב ממש התעגל, הלכתי על חמישית. ממש לפני הנעילה המוט החליט ליפול לבד מיד שמאל, ביד ימין המשכתי לאחוז לול. בסהכ היה סבבה - שבוע הבא 180 לחזרות ?!...
עדכון ה100 🤩🤪😈
הנה הלתלה דדליפט - הגב מעוגל, @StasZ נסיתי ליישם את הטיפים שהבאת לי לא יודע אם עשיתי את זה (בזמן התרגיל לא חושב על זה, שבוע הבא אני אנסה ליישם את זה) ובחזרה החמישית זה היה כבר מכוער 😭😭:
לתלה סקבט:
תודה רבה. המוט בסדר, הרצפה היא הבעיה פה. בחלק אחד של הרצפה זה ישר ובחלק אחר יש בור אז קשה לי להשים את המוט ישר בלי שהוא יזוז.התקדמות יפה מאוד, יכול להיות שהמוט טיפה מקשה עליך בדדליפט (אם הוא עקום הוא יברח קדימה במיוחד בסומו) אבל זה בקטנה.
מה הבן אדם מאחוריך בדדליפט רצה?
הדביקו אותי מהקבוצה בוואטסאפ 🫤למה אתה אומר סקבט
נו, ו..?עדיין נח מלא
סתם ילד אחד עמד שם.מי זה הז*ן הזה שהסתיר את המצלמה? עדיין נח מלא
ואל תסתכל למעלה. תסתכל ללמטה למקודה ברצפה כמו שצריך בסקוואט
Speed is keyנו, ו..?
הייתי חייב לתקןSpeed is the key