הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

The road to redemption [הוסר]

מצב
השרשור נעול
למה אתה זורע מלח על הפצעים?
לוווולללל
שמע סיימתי את כל הבגרויות שנה שעברה
אני לומד עכשיו רק מתמטיקה אזרחות היסטוריה ו2 מגמות
יש לי איזה 30 שעות שבועיות (4 פעמים בשבוע לא מתחיל ב8 אפילו)
כמעט כל יום מסיים שעה שישית-שביעית

לא העתקתי אותה מה אני חנון
כן
הלוג של שחררררר
טרולינג טרולינג טרולינגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגג
אתה אפס
אך חזק ממני
מה אתה חופר שאתה מתחרה יא שמן

חשבתי שאתה פאוורבילדר לנצח..

בסומו תנסה לפתוח יותר תאגן ותברכיים
תנסה להגיע כמו שקרוב עם איבר מינך למוט.

Shachar S עדכן/ה את הלוג ״מתכוננים לדצמבר !״:

עדכון לוג: 04/09/15

לא ישנתי ככ הרבה אבל היה אימון סבבה, מרוצה מרוב האימון.
עצימות - סקבט - 155X5 - עלה קליל, חזרה אחת ניראלי זה היה ממש ממש גבולי, אעבוד על זה שבוע הבא.
בנץ' - 100X2 - חזרה ראשונה הלכה נקי, בחזרה השנייה הספוטר בא לגעת צרחתי עליו שלא ואיבדתי כיווץ :/ אמרתי בבירור שלא יגע. שבוע הבא אני אעשה לבד.
דדליפט - 175X4 - 5F למרות שבחזרה הרביעית זה כבר היה מכוער, הגב ממש התעגל, הלכתי על חמישית. ממש לפני הנעילה המוט החליט ליפול לבד מיד שמאל, ביד ימין המשכתי לאחוז לול. בסהכ היה סבבה - שבוע הבא 180 לחזרות ?!...

קרא את שאר עדכון הלוג...

Shachar S עדכן/ה את הלוג ״מתכוננים לדצמבר !״:

עדכון לוג: 05/09/15

עדכון ה100 🤩🤪😈
הנה הלתלה דדליפט - הגב מעוגל, @StasZ נסיתי ליישם את הטיפים שהבאת לי לא יודע אם עשיתי את זה (בזמן התרגיל לא חושב על זה, שבוע הבא אני אנסה ליישם את זה) ובחזרה החמישית זה היה כבר מכוער 😭😭:

לתלה סקבט:

קרא את שאר עדכון הלוג...

התקדמות יפה מאוד, יכול להיות שהמוט טיפה מקשה עליך בדדליפט (אם הוא עקום הוא יברח קדימה במיוחד בסומו) אבל זה בקטנה.
מה הבן אדם מאחוריך בדדליפט רצה?

למה אתה אומר סקבט

התקדמות יפה מאוד, יכול להיות שהמוט טיפה מקשה עליך בדדליפט (אם הוא עקום הוא יברח קדימה במיוחד בסומו) אבל זה בקטנה.
מה הבן אדם מאחוריך בדדליפט רצה?
תודה רבה. המוט בסדר, הרצפה היא הבעיה פה. בחלק אחד של הרצפה זה ישר ובחלק אחר יש בור אז קשה לי להשים את המוט ישר בלי שהוא יזוז.
ביקשתי מהבחור הזה לתת לי כאפות לפני הסט(נתן חלש) ואמרתי שיהיה מאחורי למקרה שאני אאבד הכרה, אני מרגיש את זה הרבה פעמים באימונים האלה.
למה אתה אומר סקבט
הדביקו אותי מהקבוצה בוואטסאפ 🫤

מי זה הז*ן הזה שהסתיר את המצלמה? עדיין נח מלא
ואל תסתכל למעלה. תסתכל ללמטה למקודה ברצפה כמו שצריך בסקוואט

מי זה הז*ן הזה שהסתיר את המצלמה? עדיין נח מלא
ואל תסתכל למעלה. תסתכל ללמטה למקודה ברצפה כמו שצריך בסקוואט
סתם ילד אחד עמד שם.
אני יודע שצריך להסתכל למטה בסקוואט ודדליפט, יותר נוח ככה אבל כן אני אצטרך לעבוד על זה.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית