הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בנט אובר

מדוזה

משתמש פעיל
518
1
נק' מוניטין:
121
518
1
אני עושה את תוכנית HST , אני בבלוק ה-1 אימון 4 , דבר ראשון בנט אובר 15 חזרות אחד הדברים הקשים שיש , בחזרות האחרונות אני מרגיש שאני כבר לא מסוגל להרים ועושה מנוחה קצרה באמצע הסט זה בסדר (הכוונה אחרי כל הרמה אני מוריד את זה ומחכה כמה שניות)?

השאלה שלי לגבי בנט אובר , אני מרגיש חזק מאוד את הגב התחתון ובכלל לא את האיזור של הכנפיים (שאת הכנפיים אני מרגיש עובדות בt-bar) זה בסדר ככה או שזה אומר שאני עובד בטכניקה לא נכונה ?

אין בעיה להניח את המוט על הרצפה לכמה שניות (צריך לעשות ככה אפילו)

אם אתה מרגיש את הגב התחתון תראה שאתה לא מזייף ומושך עם הגב.. ויוצא לך חצי דדליפט חצי בנט אובר
גם אם אתה מבצע את ההרמה נכון יש מצב שהגב התחתון שלך חלש יחסית ולכן אתה מרגיש אותו

אתה מקשת את הגב? ותנסה לתפוס את המוט באחיזות במרחקים שונים. אני חושב שבאחיזה יותר רחבה תרגיש יותר את הרחב גבי

• פותח/ת השרשור
אני תופס קצת יותר מרוחב הכתפיים אני ינסה פעם הבאה יותר רחב , ואני לא מקשית את הגב אני שומר על גב ישר .

אני תופס קצת יותר מרוחב הכתפיים אני ינסה פעם הבאה יותר רחב , ואני לא מקשית את הגב אני שומר על גב ישר .
תנסה לקשת את הגב יש מצב שזה יעזור למנוע מעומס מיותר לגב התחתון. אני בכלל לא מרגיש את הגב התחתון בבנט אובר.

• פותח/ת השרשור
אני ממשיך וממשיך לעשות בנט אובר , אחרי שקראתי כבר את המאמר בקילורגם החלטתי לקרוא אותו היום שוב , ושמתי לב שם שבתמונה של האדם שעושה בנט אובר , הוא מבצע אותו ומוציא את הישבן , שאני עושה את הבנט אובר הייתי עושה עם רגליים ישרות , יכול להיות שבגלל זה הרגשתי חזק יותר את הגב התחתון ?

דרך אגב זה אומר שבכל פעם שביצעתי את הבנט אובר בכלל לא עבדתי על הגב (אני מדבר על הרחב גבי לא על הגב תחתון)?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית