הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
בדרך לגראן פונדו

בדרך לגראן פונדו

• פותח/ת השרשור hanan
  • פורסם בתאריך
מה יש לכם עם הפיקסציה ללואו באר?
None, other than that it builds more muscle mass. I have nothing what so ever against HB. Both has its place, if u want more absolute strength then LB is the way to go, if u want athletic performance then FS/HB is the way to go.

But ofc it usually won't matter which one u choose for most ppl as we aren't professional lifters or atheletes.

לואו באר בונה יותר מאסת שריר? זו אמירה שמתאימה לילדים בני 15 שמסתובבים כאן, ממך לא ציפיתי.
I'm not sure if I should take that as a compliment or not.? So I'll stay on the positive side and say, thank u 😃

Considering that the vast majority
(possibly everyone unless they have been squatting differently for years, for example WLers) squats more weight in a lowbar. I'd imagine it's reasonable to assume LB involves more muscle mass thus also increasing it. For the same reason as to y doing a biceps curl builds less muscle mass than a chin up for example (extreme and poor example I suppose, but u get my point).
Ofc a person doing HB will have bigger quads than someone doing a LB, so each has its place and one isn't necessarily better than the other, but overall, looking at the entire body, my impression was that a LB squat will build more muscle mass. Less in some places(quads, calves?, abs) more in others (glutes, hams, spinal erectors), but overall more mass.
Maybe I'm wrong, I don't religiously believe that LB is the only correct squat, I'm more impressed by a beautifully executed ATG HB squat, due to the greater ROM and the aesthetics of the lift (@Koller), than a LB squat, but this was what I had gathered.

hanan עדכן/ה את הלוג ״אבא, תרים אותי״:

עדכון לוג: 28/10/15

אימון קצת מבאס
חוסר חיבור/הבנה לתוכנית האימונים החדשה הביא אותי קצת לא מפוקס לאימון.
סקווט, 2 סינגלים עם 105. לא היה קשה, אבל אני חושש שהעומק גבולי.
פרס היה תכנון לחמישה סטים של 2-3 חזרות, בסט השני כבר נתקעתי והפסקתי
דדליפט 120 קילו ל 3 חזרות. אימון ראשון אחרי 3 שבועות בלי למשוך. עבדתי עם חגורה בפעם הראשונה ולא היה נוח.

מקווה שהאימון בשישי יהיה יותר טוב

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 30/10/15 - Squat day

משקל 73.4 מינוס 100 גרם, תוהה אם יש קשר לתרומת דם בתחילת השבוע.

האימון היום הוקדש לסקווט
חימום: מוט, 40,60 לחמש, 3*80, 1*90
100 קילו, תוכנן 5*3, יצא 4,4,3
סינגל 102.5
סינגל 105
פאוז סקווט 70 קילו, 3 סטים של 4.

כמעט שעה בכלוב, בקושי הגעתי למקלחות.

סיפור משעשע, מישהו שאל אותי כמה עוד יש לי ואז ראיתי אותו מניח את המוט ועושה תרגיל דבילי ליד אחורית.

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 01/11/15 - וולקניסט חדש

אחרי סיום המנוי בגו אקטיב התאמנתי היום לראשונה בוולקנו ויותר חשוב התחיל רק ב 20:45

פגשתי לראשונה את ד׳ר אדטו ואת סופטי.
בנץ׳ מוט, 40 לחמש, 60 לחמש, 70*1, 3*5 עם 80 קילו, 85*1, 90*1. הכל עלה יפה
פאוז בנץ׳ 4*3 משקל 60 קילו

דדליפט קל 5*2 עם 70 ו 80

האימון הבא בסימן דדליפט

קרא את שאר עדכון הלוג...

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית