הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
בדרך לגראן פונדו

בדרך לגראן פונדו

• פותח/ת השרשור hanan
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
@Tank @stitch
קצת הגיגים מהאימון הבוקר, מתייחסים ללינארית כאל תוכנית 'קלה' יחסית בגלל הנפח המועט שלה.
נראה שהפקטור העיקרי לגבי תחושת הקושי הוא הדדליפט. עבור אלה שהדדליפט קל להם ההתאוששות עד אימון a2 היא טובה ואז אפשר להתקדם, אחרת האימון קשה וזה משליך על המשך השבוע
פרס אחרי דדליפט?
כן, לפי התוכנית

@Tank @stitch
קצת הגיגים מהאימון הבוקר, מתייחסים ללינארית כאל תוכנית 'קלה' יחסית בגלל הנפח המועט שלה.
נראה שהפקטור העיקרי לגבי תחושת הקושי הוא הדדליפט. עבור אלה שהדדליפט קל להם ההתאוששות עד אימון a2 היא טובה ואז אפשר להתקדם, אחרת האימון קשה וזה משליך על המשך השבוע

כן, לפי התוכנית
אה כן שכחתי שאתה בלינארית חחח
אתה כל הזמן רושם 5*5 ואני חושב שזה אקרוס

@Tank @stitch

כן, לפי התוכנית
גם אני חשבתי שהיא קלה, אך התבדיתי.
אם כי תוכנית מעולה להתקדמות הדרגתית שמאפשרת התאוששות בצורה טובה.

אתה בחיטוב כרגע או בפלוס קלורי?

@Tank @stitch
היא לא קלה, אבל היא תענוג של תוכנית.
אולי, כמו אצל מורן, האחוזים של הדדליפט מפריעים לך, וצריך לרווח? לעשות את הסטים שלפני סט העבודה ליותר קלים, תרתי משמע?

סטיץ צודק,
אני שיניתי את האחוזים בדדליפט ל- 60-70-80/85-100
וזה שינה אצלי המון.
הצלחתי להתקדם גם בחיטוב. לתקופה.

• פותח/ת השרשור
@Moran W אני בפלוס קלורי קטן, מתכנן על 300 גרם בשבוע כדי לעבור את הקיץ בשלום
היא לא קלה, אבל היא תענוג של תוכנית.
אולי, כמו אצל מורן, האחוזים של הדדליפט מפריעים לך, וצריך לרווח? לעשות את הסטים שלפני סט העבודה ליותר קלים, תרתי משמע?
אני גם אוהב אותה, למען האמת בחרתי בה בגלל ששני האימונים a1 ו b הם קצרים וזה מתאים ללו'ז הצפוף שלי.
אני עוד קצת מתקשה במעבר בין 3 חזרות ב a2 ל 5 חזרות באימון a1

• פותח/ת השרשור
מה הכוונה ב a2 ?
יש לך 5 חזרות בהכל, מלבד אימון C שבו יש לך סט אחד של 3 חזרות.
A2=c
לעשות באימון a חמש חזרות עם המשקל מאימון c, קצת בעייתי לי וזאת קפיצה לא קטנה מבחינת הקושי

A2=c
לעשות באימון a חמש חזרות עם המשקל מאימון c, קצת בעייתי לי וזאת קפיצה לא קטנה מבחינת הקושי
עכשיו ברור לי.
מסכים, זה החלק הקשה והמאתגר בתוכנית.
עשית שיא, עכשיו הפוך אותו ל RM5 לאחר יומיים של מנוחה.

אני יודעת ש"אבא תרים אותי" קובע כאן את הלוז, אבל ניסית פעם להתאמן בשעות של אנשים?
נראה לי שלרוץ בחמש בבוקר זה לא כמו להרים בחמש בבוקר - אם כי אני לא הייתי מצליחה לעשות את שניהם..

נראה לי שלרוץ בחמש בבוקר זה לא כמו להרים בחמש בבוקר - אם כי אני לא הייתי מצליחה לעשות את שניהם..
אני בקושי מצליח לישון בחמש בבוקר. איך לעזאזל אתם מתאמנים בשעות האלה??
אני הייתי עושה לפעמים את אימון ההתאוששות של הליניארית ב-8 בבוקר, ומעביר אותו ברחמים עצמיים עמוקים.

אני הייתי עושה לפעמים את אימון ההתאוששות של הליניארית ב-8 בבוקר
כשהתחלתי לראשונה להתאמן בחדר כושר וחשבתי שאין לי זמן בכלל לאימונים היה לי אימון בשבת בבוקר.
וזה הלך כך:
קמה ב-7 מגיעה לחדר כושר ב-8, מתאמנת עד 9:30, חוזרת הביתה ב-10:00
נכנסת למיטה הולכת לישון.
🤣

כשהתחלתי לראשונה להתאמן בחדר כושר וחשבתי שאין לי זמן בכלל לאימונים היה לי אימון בשבת בבוקר.
וזה הלך כך:
קמה ב-7 מגיעה לחדר כושר ב-8, מתאמנת עד 9:30, חוזרת הביתה ב-10:00
נכנסת למיטה הולכת לישון.
🤣
שבת בבוקר? 🤯
אם הייתי מנסה, אצלי זה היה הולך כך:
קם ב-7. מנפץ את השעון המעורר על הקיר. ממשיך לישון עד 11.

• פותח/ת השרשור
אני יודעת ש"אבא תרים אותי" קובע כאן את הלוז, אבל ניסית פעם להתאמן בשעות של אנשים?
יש לי כמה בעיות עם אימונים בערב,
1. אין לי כוח להתאמן ב 21 בערב
2. לאשתי יש 2 ערבים בהם היא עסוקה ואז אני בייביסיטר
3. בתפקיד שלי בעבודה, אני לא תמיד יודע מתי אני אסיים אז עדיף לי להתאמן בבוקר כאשר הזמן הפנוי שלי תלוי רק בלצאת מהמיטה.

אולי בפנסיה

• פותח/ת השרשור
hanan עדכן/ה את הלוג ״אבא, תרים אותי״:

עדכון לוג: 30/04/15

במהלך הייעוץ עם משה, בשקילה האחרונה של החודש הייתי מצלם את עצמי לצורך הערכת אחוז שומן ותיעוד של השינוי.
השקילה היום 68.5 קילו (גובה 170). לא היה שינוי במשקל לעומת שבוע שעבר.
ב 4 שבועות האחרונים עליתי 800 גרם.

צפה בקובץ המצורף 25819

קרא את שאר עדכון הלוג...

אני בלינארית לא עושה 4X5 פירמידה בדדליפט ומתקדם רק עם 1X5 רגיל פעם בשבוע. חייב לציין שזה מספיק לי כדי להתקדם

• פותח/ת השרשור
hanan עדכן/ה את הלוג ״אבא, תרים אותי״:

עדכון לוג: 01/05/15

אימון a2 בלינארית:
סקווט 45,52.5,60,67.5 לחמש, 77.5 פלוס 2.5 לשלוש עלה קל, 1*8 עם 60 סיוט, הרגשתי כמו בובת חוטים
לחיצת חזה 45,52.5,60,67.5 לחמש, 77.5 פלוס 2.5 לשלוש עלה קשה מאוד חזרה 3 הייתה אחרונה בהחלט, 1*8 עם 60 הרגיש קל כנראה שלקחתי מספיק זמן להתאושש
מתח 2*6 עם תוספת 7 קילו פלוס 0.75, התחלתי היום מסורת חדשה בכל יום שישי הראשון של החודש אני אבצע מדידה של מקסימום חזרות בלי משקל, היום נעצרתי ב-10. קצת מאכזב.

קרא את שאר עדכון הלוג...
@stitch @Tank @Moran W התייעצות:
בסקווט היום השלשה הייתה בסדר גמור, אני מאמין שאני אצליח לעשות 5 חזרות ביום שני.
בלחיצת חזה החזרה השלישית עלתה בסדר, אבל היא הייתה אחרונה בהחלט, אני מאוד סקפטי אם אני אצליח לעשות 5 חזרות עם המשקל הזה.
השאלה אם כדאי להוריד קצת משקל נגיד 76 או 76.5 במקום ה-77.5 באימון של יום שני?

גם אם אתה יודע שכנראה לא תצליח לסגור חמישיה עם המשקל הזה ביום ראשון אני בכל זאת ממליץ לנסות. מי יודע אולי תפתיע את עצמך זה קרה לי לא פעם.
בנוסף לזה בלינארית אני ממליץ כשאתה נכשל קודם כל לנסות שבוע נוסף את אוותו המשקל ורק אז לעשות ריסט ולהוריד.

• פותח/ת השרשור
גם אם אתה יודע שכנראה לא תצליח לסגור חמישיה עם המשקל הזה ביום ראשון אני בכל זאת ממליץ לנסות. מי יודע אולי תפתיע את עצמך זה קרה לי לא פעם.
בנוסף לזה בלינארית אני ממליץ כשאתה נכשל קודם כל לנסות שבוע נוסף את אוותו המשקל ורק אז לעשות ריסט ולהוריד.
לא בא לי להכנס שוב ללופ של כשל, כי נגיד ואני אעשה 4 חזרות, זה אומר שאני אחזור על המשקל לשלוש ב-A2 ומנסה שוב חמישיה בשבוע הבא.
אבל אם אני סוגר חמישיה במשקל קצת יותר נמוך אני כן אזוז קדימה ב- A2.

מה שאני עוד לא יודע להגיד זה אם הפרש של קילו הוא משמעותי (76.5 לעומת 77.5 בלחיצת חזה ל-5 חזרות). @coldfire מה דעתך?

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית