- פותח/ת השרשור
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אה כן שכחתי שאתה בלינארית חחח
גם אני חשבתי שהיא קלה, אך התבדיתי.
היא לא קלה, אבל היא תענוג של תוכנית.
צמד המילים האהוב עלי בשפה העברית.סטיץ צודק
אני גם אוהב אותה, למען האמת בחרתי בה בגלל ששני האימונים a1 ו b הם קצרים וזה מתאים ללו'ז הצפוף שלי.היא לא קלה, אבל היא תענוג של תוכנית.
אולי, כמו אצל מורן, האחוזים של הדדליפט מפריעים לך, וצריך לרווח? לעשות את הסטים שלפני סט העבודה ליותר קלים, תרתי משמע?
מה הכוונה ב a2 ?אני עוד קצת מתקשה במעבר בין 3 חזרות ב a2 ל 5 חזרות באימון a1
A2=cמה הכוונה ב a2 ?
יש לך 5 חזרות בהכל, מלבד אימון C שבו יש לך סט אחד של 3 חזרות.
עכשיו ברור לי.A2=c
לעשות באימון a חמש חזרות עם המשקל מאימון c, קצת בעייתי לי וזאת קפיצה לא קטנה מבחינת הקושי
אני בקושי מצליח לישון בחמש בבוקר. איך לעזאזל אתם מתאמנים בשעות האלה??נראה לי שלרוץ בחמש בבוקר זה לא כמו להרים בחמש בבוקר - אם כי אני לא הייתי מצליחה לעשות את שניהם..
כשהתחלתי לראשונה להתאמן בחדר כושר וחשבתי שאין לי זמן בכלל לאימונים היה לי אימון בשבת בבוקר.אני הייתי עושה לפעמים את אימון ההתאוששות של הליניארית ב-8 בבוקר
שבת בבוקר? 🤯כשהתחלתי לראשונה להתאמן בחדר כושר וחשבתי שאין לי זמן בכלל לאימונים היה לי אימון בשבת בבוקר.
וזה הלך כך:
קמה ב-7 מגיעה לחדר כושר ב-8, מתאמנת עד 9:30, חוזרת הביתה ב-10:00
נכנסת למיטה הולכת לישון.
🤣
יש לי כמה בעיות עם אימונים בערב,אני יודעת ש"אבא תרים אותי" קובע כאן את הלוז, אבל ניסית פעם להתאמן בשעות של אנשים?
נראה לי שלרוץ בחמש בבוקר זה לא כמו להרים בחמש בבוקר - אם כי אני לא הייתי מצליחה לעשות את שניהם..
במהלך הייעוץ עם משה, בשקילה האחרונה של החודש הייתי מצלם את עצמי לצורך הערכת אחוז שומן ותיעוד של השינוי.
השקילה היום 68.5 קילו (גובה 170). לא היה שינוי במשקל לעומת שבוע שעבר.
ב 4 שבועות האחרונים עליתי 800 גרם.
צפה בקובץ המצורף 25819
אימון a2 בלינארית:
סקווט 45,52.5,60,67.5 לחמש, 77.5 פלוס 2.5 לשלוש עלה קל, 1*8 עם 60 סיוט, הרגשתי כמו בובת חוטים
לחיצת חזה 45,52.5,60,67.5 לחמש, 77.5 פלוס 2.5 לשלוש עלה קשה מאוד חזרה 3 הייתה אחרונה בהחלט, 1*8 עם 60 הרגיש קל כנראה שלקחתי מספיק זמן להתאושש
מתח 2*6 עם תוספת 7 קילו פלוס 0.75, התחלתי היום מסורת חדשה בכל יום שישי הראשון של החודש אני אבצע מדידה של מקסימום חזרות בלי משקל, היום נעצרתי ב-10. קצת מאכזב.
לא בא לי להכנס שוב ללופ של כשל, כי נגיד ואני אעשה 4 חזרות, זה אומר שאני אחזור על המשקל לשלוש ב-A2 ומנסה שוב חמישיה בשבוע הבא.גם אם אתה יודע שכנראה לא תצליח לסגור חמישיה עם המשקל הזה ביום ראשון אני בכל זאת ממליץ לנסות. מי יודע אולי תפתיע את עצמך זה קרה לי לא פעם.
בנוסף לזה בלינארית אני ממליץ כשאתה נכשל קודם כל לנסות שבוע נוסף את אוותו המשקל ורק אז לעשות ריסט ולהוריד.