הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ רוצה להתחיל להתחרות

• פותח/ת השרשור Alon
  • פורסם בתאריך

Alon

משתמש פעיל
367
64
נק' מוניטין:
114
367
64
טוב המשקלים שלי הולכים ומשתפרים בנתיים סקוואט 125X3 דדליפט 140X2 ובנצ 120X1
אני בן 17 שוקל 77
לדעתכם המשקלים מתקרבים למשקלים של תחרות או שזה עוד רחוק?
קצת רקע התחלתי להתאמן לפני שנתיים שהייתי בעודף משקל ונכנסתי לחיטוב עד לכמעט שמונה אחוז, ואז מסה קשה פסיכולוגית כי זה סוג של לחזור למה שהייתי וכל זה.. טוב לא רוצה לחפור סתם רציתי להסביר את הנקודה חח.. אז בקיצור התחלתי לרצות להוכיח לעצמי למה אני מסוגל, נראה לכם אפשרי בשלב זה להתחרות? אשמח לדעת מה המשקלים פלוס מינוס לגיל ולמשקל שלי.. תודה 😃

היי שלום קודם כל
לדעתכם המשקלים מתקרבים למשקלים של תחרות או שזה עוד רחוק?
לא משנה כמה אתה מרים המשקלים שלך תמיד מתאימים לתחרות, תחרות היא קודם כל חוויה והתנסות בשביל עצמך . אנשים שמחכים עד שיהיו "מתאימים" לא יהיו מתאימים לתחרות אף פעם כנראה.
נראה לכם אפשרי בשלב זה להתחרות?
תמיד אפשר להתחרות.
מה המשקלים פלוס מינוס לגיל ולמשקל שלי
אל תדאג לזה, זה לא צריך להטריד אותך. אתה קודם כל מתחרה נגד עצמך והמטרות שלך צריכות להיות לשפר את השיאים של עצמך ולהשתפר ולהתחזק.

הדד ליפט/סקוואט שלך עוד רחוקים ממשקלים שלוקחים בתחרות אבל הבנץ' שלך ממש טוב למשקל גוף.
התחרות בהחלט שווה את זה למען החוויה אבל אני אישית הייתי מתבאס להתחרות עם משקלים הרבה יותר נמוכים מהממוצע וזה למה אני לא התחריתי בתחרות הקודמת. אם אתה כמוני ומרגיש לא נוח להתחרות במצב הזה אתה תמיד מוזמן לבוא לצפות בזמן שאתה מתחזק ומתכונן לתחרויות הבאות 😃

אני לא חושב שמשקלים צריכים ליהיות פקטור, אם אתה מרגיש שבא לך להתחרות אז לך על זה.
אחרי אין ספור עדויות פה בפורום זאת חוויה מדהימה לחובבי הספורט שבד"כ נותנת פוש ומעלה את המוטיבציה להשתפר לפעם הבאה.
רע לא יצא מזה.

אני מסכים עם כולם (חוץ מטנק). אם זה מעניין אותך להרים ולשבור שיאים אישיים תבוא להתחרות בלי שום קשר למה המשקלים שלך. ככה גם תראה ותרגיש מה זה תחרות ואם אתה רוצה להמשיך עם זה, ויהיה לך ניסיון תחרותי לפעם הבאה שתתחרה כשתהיה חזק יותר, כי מתחרות אתה יכול ללמוד דברים לתחרות הבאה. אם אתה מפחד שאתה מרים פחות מאנשים אחרים בקטגוריה שלך אז אין לך מה לדאוג, כל האנשים מסביב יעודדו אותך אותו דבר בין אם תרים 50 או 250

אני מסכים עם כולם (חוץ מטנק). אם זה מעניין אותך להרים ולשבור שיאים אישיים תבוא להתחרות בלי שום קשר למה המשקלים שלך. ככה גם תראה ותרגיש מה זה תחרות ואם אתה רוצה להמשיך עם זה, ויהיה לך ניסיון תחרותי לפעם הבאה שתתחרה כשתהיה חזק יותר, כי מתחרות אתה יכול ללמוד דברים לתחרות הבאה. אם אתה מפחד שאתה מרים פחות מאנשים אחרים בקטגוריה שלך אז אין לך מה לדאוג, כל האנשים מסביב יעודדו אותך אותו דבר בין אם תרים 50 או 250
זה נחמד שכולם באים בגישה של "תבוא להתחרות כי זה כיף" אבל מה אני היחיד פה שרוצה להתחרות כדי לנצח? לא נעים לי לעלות על הבמה ולהסקוויט 180 קילו כשבקטגוריה שלי יש מישהו שמסקוויט 280 אני סתם ארגיש רע עם עצמי אחר כך אז אני לא רואה טעם לעלות על הבמה אלה אם משקלי העבודה יאתגרו לפחות באיזשהי צורה את המשתתפים בקטגוריה שלי.
אני מרגיש שאני נמצא פה בקבוצת מיעוט למרות שזה אמור להיות דיי לגיטימי שאם אתה רוצה לקרוא לך "ספורטאי" בתחום ולהתחרות אתה צריך שההישגים שלך יראו את זה.

זה נחמד שכולם באים בגישה של "תבוא להתחרות כי זה כיף" אבל מה אני היחיד פה שרוצה להתחרות כדי לנצח? לא נעים לי לעלות על הבמה ולהסקוויט 180 קילו כשבקטגוריה שלי יש מישהו שמסקוויט 280 אני סתם ארגיש רע עם עצמי אחר כך אז אני לא רואה טעם לעלות על הבמה אלה אם משקלי העבודה יאתגרו לפחות באיזשהי צורה את המשתתפים בקטגוריה שלי.
אני מרגיש שאני נמצא פה בקבוצת מיעוט למרות שזה אמור להיות דיי לגיטימי שאם אתה רוצה לקרוא לך "ספורטאי" בתחום ולהתחרות אתה צריך שההישגים שלך יראו את זה.
אני חושב שניסיון תחרותי, התמודדות עם לחץ, בחירת משקל כניסות ראשונות, וכו' - הם דברים הכרחיים להסתגלות לתחרות וניצחון. לכן להגיע להתחרות גם כשאתה יודע שלא תנצח זה חשוב.

אני חושב שניסיון תחרותי, התמודדות עם לחץ, בחירת משקל כניסות ראשונות, וכו' - הם דברים הכרחיים להסתגלות לתחרות וניצחון. לכן להגיע להתחרות גם כשאתה יודע שלא תנצח זה חשוב.
התחרות גם מכינסה אותך לרעל של רצון להתקדמות במשקלים אחרי יום אחד שבו אתה נמצא שם. יש בזה מלא תועלת לעתיד שלך בתור ליפטר ולהתקדמות במשקלים. פשוט אני לא אוהב לזרוק את המילה "פוארליפטר" לאוויר ולהגיד לאנשים שאני מתחרה כדי שאחרי זה ישאלו אותי אחר כך מה ההישגים שלי ואני אגיד להם "לקחתי מקום שביעי בקטגוריה שלי מתוך 8 משתתפים".

התחרות גם מכינסה אותך לרעל של רצון להתקדמות במשקלים אחרי יום אחד שבו אתה נמצא שם. יש בזה אכן הרבה תועלת לעתיד שלך. פשוט אני לא אוהב לזרוק את המילה "פוארליפטר" לאוויר ולהגיד לאנשים שאני מתחרה כדי שאחרי זה ישאלו אותי אחר כך מה ההישגים שלי ואני אגיד להם "לקחתי מקום שביעי בקטגוריה שלי מתוך 8 משתתפים".

אתה יכול להגיד שאתה מגיע בשביל החוויה ולא בשביל הניצחון. ואז בעתיד תחזור עם גביע ותפתיע את כולם.🥰🥰

אתה יכול להגיד שאתה מגיע בשביל החוויה ולא בשביל הניצחון. ואז בעתיד תחזור עם גביע ותפתיע את כולם.🥰🥰
אני מקנא באנשים שמרגישים חוויה מלהתחרות גם בידיעה שהם הרבה יותר חלשים מהטופ של הקטגוריה שלהם. אם הייתי מרגיש ככה גם הייתי בטוח בא להתחרות עוד מזמן!

אני מקנא באנשים שמרגישים חוויה מלהתחרות גם בידיעה שהם הרבה יותר חלשים מהטופ של הקטגוריה שלהם. אם הייתי מרגיש ככה גם הייתי בטוח בא להתחרות עוד מזמן!
אני מתרגש כל פעם שאני נכנס מתחת למוט כבד, במיוחד אם הוא כבד יותר ממה שהרמתי אי פעם. לדעתי זה נחמד אם באותו הזמן יש מולך אנשים שמזדהים עם ההרגשה ומעודדים אותך 😃
אני מנסה להשיג סרטון מהמצלמות של החד"כ שלי. חייב להראות לכם איך כל מפמפמי הבייספס מסתכלים עלי כשאני בסקוואט:confused001:

מנסים לגרום לאנשים להגיע ושיהיו עוד חבר'ה בקהילת המתחרים.
תמיד יש רצון לנצח אבל חלק מהספורט זה לעודד ולתת מוטיבציה לאחרים.

ההישגים שלי ואני אגיד להם "לקחתי מקום שביעי בקטגוריה שלי מתוך 8 משתתפים".
ההישג שלך כפאוארליפטר הוא הטוטאל שלך, לא הטוטאל שלך ביחס למתחרים אחרים. אם אתה לא מבין את זה, אתה לא מבין פאוארליפטינג.
בנאדם שמתחרה ומשיג טוטאל של 100 קילו, הוא עדיין יותר חזק מבנאדם שלא מתחרה ומשיג טוטאל של אפס.
אם אתה רוצה לקרוא לך "ספורטאי" בתחום ולהתחרות אתה צריך שההישגים שלך יראו את זה.
אם אתה רוצה לקרוא לעצמך ספורטאי אתה צריך קודם כל להתחרות. ספורטאי לא בוחר לעצמו רק תחרויות בהן הוא יכול לנצח, הוא נענה לאתגר, ניגש לתחרות ונותן את כל מה שיש לו.

@Alon תיגש להתחרות. תמיד, אבל תמיד, יהיה מישהו יותר חזק ממך. מה שחשוב, הוא שאותו מישהו לא יהיה אתה.

נערך לאחרונה:
אם מסתכלים ברמה העולמית גם 280 זה ״כלום״ אז מה לא להתחרות בכלל?
תבוא לתחרות תקבע טוטאל ראשוני ותוסיף כל תחרות משקל עד שבסופו של דבר תהיה ברמה גבוהה.

ליליברידג׳ לא נתן 465 סקוואט בתחרות הראשונה או השנייה או השלישית שלו...
זה אחרי עשרות/מאות של תחרויות כשבראשונה אני די בטוח שהוא היה ברמה לא ״וואו״ ולא ברמה מספיקה כדי ״לנצח״ ברמה העולמית.

המלצה שלי , קודם כל תתחרה ואחר כך תשאל אם כדאי להתחרות בפעם נוספת.

תחרות זו חוויה ואין קשר אםאתה מרים 250 סקואט או 150 סקואט.

יש תחרות קרובה בחודש יולי אם אני זוכר נכון ,יש מספיק זמן להתכונן ולהתחזק

המלצה שלי , קודם כל תתחרה ואחר כך תשאל אם כדאי להתחרות בפעם נוספת.

תחרות זו חוויה ואין קשר אםאתה מרים 250 סקואט או 150 סקואט.

יש תחרות קרובה בחודש יולי אם אני זוכר נכון ,יש מספיק זמן להתכונן ולהתחזק
אכן,
בסוף יולי.

אתה מתחרה בה?
או בדצמבר?

ההישג שלך כפאוארליפטר הוא הטוטאל שלך, לא הטוטאל שלך ביחס למתחרים אחרים. אם אתה לא מבין את זה, אתה לא מבין פאוארליפטינג.

בנאדם שמתחרה ומשיג טוטאל של 100 קילו, הוא עדיין יותר חזק מבנאדם שלא מתחרה ומשיג טוטאל של אפס.

אם אתה רוצה לקרוא לעצמך ספורטאי אתה צריך קודם כל להתחרות. ספורטאי לא בוחר לעצמו רק תחרויות בהן הוא יכול לנצח, הוא נענה לאתגר, ניגש לתחרות ונותן את כל מה שיש לו.

@Alon תיגש להתחרות. תמיד, אבל תמיד, יהיה מישהו יותר חזק ממך. מה שחשוב, הוא שאותו אחד לא יהיה אתה.
אני לא יכול להתווכח איתך כי זה משהו אישי אצלי. אני לא אקרא לעצמי ליפטר מתחרה עד שההישגים שלי לא יוכיחו שיש לי רמה כלשהי לאומת התחרות בקטגוריה שלי. אם למישהו אחר אין בעיה עם זה אז שיתחרה עם איזה טוטאל שבא לו 😃

אם מסתכלים ברמה העולמית גם 280 זה ״כלום״ אז מה לא להתחרות בכלל?
תבוא לתחרות תקבע טוטאל ראשוני ותוסיף כל תחרות משקל עד שבסופו של דבר תהיה ברמה גבוהה.

ליליברידג׳ לא נתן 465 סקוואט בתחרות הראשונה או השנייה או השלישית שלו...
זה אחרי עשרות/מאות של תחרויות כשבראשונה אני די בטוח שהוא היה ברמה לא ״וואו״ ולא ברמה מספיקה כדי ״לנצח״ ברמה העולמית.
אני גם בטוח שליליברידג' לא נתן בתחרות הראשונה שלו 140 דד ליפט. אני בטוח שגם בתחרות הראשונה שלו הוא הביא תוצאות טובות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית