הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ גב בסקוואט

yoel_f1

משתמש מתחיל
65
22
נק' מוניטין:
25
65
22
אחרי שאני עושה סקוואט אני מרגיש את הגב התחתון לא כאבים אבל מרגיש , כאילו נגיד אחרי שאני מחזיר את המוט ואני מסובב את הגוף אחורה נגיד אני מרגיש ממש את הגב התחתון

זה לא טוב. זאת יכולה להיות התחלה של פציעה. תעלה לפה סרטון טכניקה.

הגב התחתון עובד בסקוואט, אם אתה מתחיל בתרגיל יכול להיות שהגב התחתון שלך בפיגור ולכן המרגש. בנוסף יתכן שהטכניקה לקויה, תעלה סרטון ובו אתה מציג את הטכניקה.

• פותח/ת השרשור
הגב התחתון עובד בסקוואט, אם אתה מתחיל בתרגיל יכול להיות שהגב התחתון שלך בפיגור ולכן המרגש. בנוסף יתכן שהטכניקה לקויה, תעלה סרטון ובו אתה מציג את הטכניקה.
זה לא טוב. זאת יכולה להיות התחלה של פציעה. תעלה לפה סרטון טכניקה.
מה השאלה פה?
העליתי כבר ואמרו שהכל בסדר, זה לא כואב וגם בימים שאחרי לא כאב , פשוט מרגיש כמו כדור בגב התחתון לכמה דקה 2 דקות

העליתי כבר ואמרו שהכל בסדר, זה לא כואב וגם בימים שאחרי לא כאב , פשוט מרגיש כמו כדור בגב התחתון לכמה דקה 2 דקות
אם הטכניקה שלך טובה, אז כנראה זה שרירים שאתה מרגיש, כמו כל שריר שאתה עובד עליו הוא נתפס קצת, כי כמו שאמרו כאן, הגב התחתון עובד בסקוואט

Back
למעלה תחתית