הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

המסע לק1ביות , אמות,תאומים וטוטאל 560 (והכל בחרוזים)

• פותח/ת השרשור berdan
  • פורסם בתאריך
הרגת אותי עם הפלוץ..והסיפור בכללי. גם לי נורא מפריע שמסתכלים עלי, אבל חייב ללמוד להתנתק..
לגבי @Matty אין סיבה לקפוץ במשקל רק כי יש יותר, בהתחלה גם עומס לא מקסימלי עושה את העבודה ועוזר להתקדם.

מפרגן במוניטין כי בעזרתך עשיתי PR 😄

כן,אני זוכר שלפעמים היו עושים לי את זה ואז באמת הייתי לוקח משקל קצת יותר גדול . זה לא רשום בתורה שאתה חייב להתקדם באמת 5 LBS או 10 LBS בין כל שבוע 😃 .

הרגת אותי עם הפלוץ..והסיפור בכללי. גם לי נורא מפריע שמסתכלים עלי, אבל חייב ללמוד להתנתק..
לגבי @Matty אין סיבה לקפוץ במשקל רק כי יש יותר, בהתחלה גם עומס לא מקסימלי עושה את העבודה ועוזר להתקדם.

כן,בגדול אני משתדל לא לשים לב , אבל פשוט אנשים המשיכו להתקבץ ולהתקבץ (היו שמה איזה 6 אנשים שפשוט עמדו וחיכו למרות שהסברתי שאני הרבה זמן בבנץ) ,ואני שומע דיבורים תוך כדי הסט שאני לא מפנה את הספסל ושיט כזה (למרות שאמרתי להם שיעבדו איתי) . אני מתאמן בלי אוזניות בזמן האחרון ,וואלה זה הוציא אותי מהריכוז לגמרי .

ואני שומע דיבורים תוך כדי הסט שאני לא מפנה את הספסל ושיט כזה (למרות שאמרתי להם שיעבדו איתי) . אני מתאמן בלי אוזניות בזמן האחרון ,וואלה זה הוציא אותי מהריכוז לגמרי
תתאמן עם אוזניות זה יפתור את העניין.

berdan עדכן/ה את הלוג ״הלוג של הקווקאזי בכאילו שמחטב ,רוצה להרים כבד ולהראות כוסכוסון״:

עדכון לוג: 25/08/15

אימון מאדאפאקין רגליים גב .החלטתי לשנות קצת את הימי אימון כי אתמול לא ישנתי ,אז החלטתי על ראשון שלישי חמישי שישי .

כל מקרה , עשיתי לפני שבוע אימון סקוואטים לפי מתכונת בולגרית (להתקדם עד ל1 RM מקסימלי אבל בלי בלאגן ורייג ושיט כזה , ומזה להתחיל לרדת בשלשות לפי אחוזים ),ככה קצת לנענע את המערכת חח . אני מרגיש שזה מאוד עזר לי היום .

סקוואט :

90X5
100X5
110X5
120X5
130X5

ואפילו לא טחנתי את ה130 .

דדליפט : תאמת בדדליפט איכזבתי .

100X5
120X5
140X3
140X4

צרגילי עזר : דדליפט רומני , סקוואט...

קרא את שאר עדכון הלוג...

תארגן לי גרביים של בנאדם,אני מרגיש יותר מדי פאביולס בגרבי ברך הזוהרות שלי .
keep-calm-and-stay-absolutely-fabulous.png

סקוואט חזק יעקב!! יפה!!
אני זוכר אותך מתקשה עוד עם 120 לפני כמה חודשים 😃

אגב אני יכול לקפוץ אליך מחר ב4 וחצי?

סקוואט חזק יעקב!! יפה!!
אני זוכר אותך מתקשה עוד עם 120 לפני כמה חודשים 😃

אגב אני יכול לקפוץ אליך מחר ב4 וחצי?
אני כבר לא מלמד בגדול,מצאתי עבודה אמיתית ואני עכשיו רק מתרכז בלסײם את מה שנשאר לי מהתואר

berdan עדכן/ה את הלוג ״הלוג של הקווקאזי בכאילו שמחטב ,רוצה להרים כבד ולהראות כוסכוסון״:

עדכון לוג: 01/09/15

כמה שינוים בתוכנית ובתזונה :
אני יורד לחיטוב עדין עוד פעם , לא אוהב את העניין שגידלתי כרס למופת מסוף חיטוב קודם ,אני סגור לשמור על הקוביות שלי בחוץ בצורה כלשהי (לא 7 אחוז שומן , אבל גם בלי צמיג על המותן) . מתחילת השבוע אני בחיטוב ,הורדתי פחמימה ואני מנסה עכשיו את intermittent fasting . בנתיים זה בסדר ,השעות של האוכל מאפשרות לאכול הרבה יחסית בפרק זמן מתון , זה גם מאוד מסתדר לי עם הלימודים (אפשר לקום בבוקר וישר להתחיל לעשות דברים , בלי להתקע להכין לאכול ) .
משתדל לעשות את החיטוב עדין עד כמה...

קרא את שאר עדכון הלוג...

RIP, y u doing this to urself? u know we love u even with ur power-gut

אני לא יכול לקשור את השרוכים שלי בלי להרגיש שאני מאבד הכרה , ואני לא רואה את הזין שלי .
זה בצחוק (חצי) , אבל האנשים שמעניינים אותי בפאוורליפטינג הם סטן אפרדינג , דן גרין ,קונסנטין קונסנטינובס ודומיהם ...אנשים חזקים ואסטטים ,לא אנשים כמו סקוט מנדלסון שבקושי הולכים ומתנשפים אחרי צעד וחצי (כולם לוקחים אותם סטרואידים ,אבל חלקם בחרו לא ללכת בדרך של להשמין ללא הכרה) .
אז כל הכוח הזה לא שווה לי אם אחרי זה אני לא אוכל להוריד את כל החגורת שומן הזאת חח .

חוץ מזה אני משתדל שהחיטוב הזה לא יורגש לי,למדתי הרבה מהחיטוב של לפני חודשיים ,משתדל לא לחזור על אותם טעויות .

(כולם לוקחים אותם סטרואידים ,אבל חלקם בחרו לא ללכת בדרך של להשמין ללא הכרה) .
אני חושב שהיחידים שמרשים לעצמם להשמין ללא הכרה זה אלה שבקטגוריית SHW (מעל 140 קילו) שם זה לא משנה אם אתה 141 קילו או 200 אתה באותה קטגוריה. אם תיקח למשל את דן גרין שמתחרה בעד 110 בד"כ ותשים עליו עוד 15-20 קילו של שומן הוא יהיה בעד 125 או עד 140 בלי יותר כוח מעכשיו (בהנחה ששומן לא מוסיף כוח), כלומר יותר חלש יחסית לקטגוריה. לכן יותר "משתלם" להם לא להיות שמנים כדי להיות הכי חזקים ולשקול הכי פחות.
בגדול אני מסכים איתך, אני גם לא חושב שכדאי להיות על אחוז שומן מוגזם בשביל להרים עוד כמה קילו ("מוגזם" זה עניין אינדיבידואלי חח)

אני חושב שהיחידים שמרשים לעצמם להשמין ללא הכרה זה אלה שבקטגוריית SHW (מעל 140 קילו) שם זה לא משנה אם אתה 141 קילו או 200 אתה באותה קטגוריה. אם תיקח למשל את דן גרין שמתחרה בעד 110 בד"כ ותשים עליו עוד 15-20 קילו של שומן הוא יהיה בעד 125 או עד 140 בלי יותר כוח מעכשיו (בהנחה ששומן לא מוסיף כוח), כלומר יותר חלש יחסית לקטגוריה. לכן יותר "משתלם" להם לא להיות שמנים כדי להיות הכי חזקים ולשקול הכי פחות.
בגדול אני מסכים איתך, אני גם לא חושב שכדאי להיות על אחוז שומן מוגזם בשביל להרים עוד כמה קילו ("מוגזם" זה עניין אינדיבידואלי חח)
Actually it doesn't mtr if u r SHW either rlly, they use Wilks score or something similar, so in reality it's more complicated than just lifting a lot of weight, hence y u can have two ppl in the same category lifting the same but one weighs 1kg less and wins
Also if one person decides to gain weight, remember they can't gain a few kg, they need to gain around 10kg cuz they need to always b close to the top of their category, obviously someone as 111 is weaker than someone at 124.5kg, while still being same category..

Generally speaking PL is changing since the more it becomes a sport the more bodyweight control matters and the less ppl will have more than 20% bf

Actually it doesn't mtr if u r SHW either rlly, they use Wilks score or something similar, so in reality it's more complicated than just lifting a lot of weight, hence y u can have two ppl in the same category lifting the same but one weighs 1kg less and wins
Also if one person decides to gain weight, remember they can't gain a few kg, they need to gain around 10kg cuz they need to always b close to the top of their category, obviously someone as 111 is weaker than someone at 124.5kg, while still being same category..

Generally speaking PL is changing since the more it becomes a sport the more bodyweight control matters and the less ppl will have more than 20% bf
כן יש את הנוסחה הזאת, אבל עדיין אם אתה נגיד שוקל 150 ואתה יכול לעלות 50 קילו ולהוסיף ע"י זה רק כמה קילו למוט אבל זה יתן לך שיא עולם אז למה שלא תעשה את זה?
ממה שזכור לי שקראתי/שמעתי מי שקיבל מנצח אבסולוטי בסידני בסוף שנה שעברה היה איזה מישהו במשקל איזה 70-80 קילו (אולי פחות, זוכר שזה היה בקטגוריות נמוכות), כי הוא קיבל לפי הנוסחה את התוצאה הכי טובה. אבל מה זה שווה? מי מכיר אותו? היו שם דן גרין, מגנוסון, זהיר, ליליברידג' ועוד שמות גדולים שהרימו משקלים עצומים ואף אחד מהם לא לקח אבסולוטי אבל לא נראה לי שזה מזיז להם יותר מדי.

כן יש את הנוסחה הזאת, אבל עדיין אם אתה נגיד שוקל 150 ואתה יכול לעלות 50 קילו ולהוסיף ע"י זה רק כמה קילו למוט אבל זה יתן לך שיא עולם אז למה שלא תעשה את זה?
ממה שזכור לי שקראתי/שמעתי מי שקיבל מנצח אבסולוטי בסידני בסוף שנה שעברה היה איזה מישהו במשקל איזה 70-80 קילו (אולי פחות, זוכר שזה היה בקטגוריות נמוכות), כי הוא קיבל לפי הנוסחה את התוצאה הכי טובה. אבל מה זה שווה? מי מכיר אותו? היו שם דן גרין, מגנוסון, זהיר, ליליברידג' ועוד שמות גדולים שהרימו משקלים עצומים ואף אחד מהם לא לקח אבסולוטי אבל לא נראה לי שזה מזיז להם יותר מדי.
Ya, often someone lower bw wins overall, some say WS is slightly advantageous for lower bw, dno if it's true, impossible to know kinda...
Capo in Australia 1-2years ago Richard Hawthorne (132) won overall by just like a kg over lilliebridge as well..

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית