הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

המסע לק1ביות , אמות,תאומים וטוטאל 560 (והכל בחרוזים)

• פותח/ת השרשור berdan
  • פורסם בתאריך
אני חושב שזה היה ב72 (אותה אולימפיאדה עם הספורטאים הישראלים במינכן) .
אני חושב שזאת הייתה הפעם האחרונה שהיה פרס וקלין בוייטליפטינג .

עריכה : רוסי אחד הרים אחרי 2 דקות יותר משקל , אבל בטכניקה ממש מזוויע . בגלל טכניקות כאלו הורידו את המקצה הזה .

אני לא חושב שהייתי אפילו זרע באותו זמן. 😲
חכה חכה עוד חודש אתה לא תדבר ככה כשאני אהיה השחיין הטוב ביותר בפורום.
אתה חיי בסרט אם אתה חושב שאתה שוחה יותר טוב ממני.
בטטות שוחות טוב במים. 🤩

ANYWAY , בוא תראה את זה ... פעם לפני הרבה זמן קלין ופרס היה חלק ממקצה של וויטליפטינג .
הבנאדם עשה פרס לפאקינג 225 קילו (ולא פוש פרס , פרס רגיל) . חרא קדוש ,זה הרבה -

מעניין כמה הוא היה יכול לעשות בבנץ ..

the most amazing part is how easy it is for him, zero effort. Ppl shitting on WL r fucking stupid.... (@Tank haha)

He probably couldn't BP much more than 250 or so (I'd assume), but if he were to have benched for several years he'd probably have been btr than anybody alive right now and that says alot considering 40years ago the steroids weren't as good.
(tho ofc impossible to actually say).
Klokov 155kg:

Dan Green 143kg:

they r both basically equally heavy, both considered one of the best in their weight category... but look at the difference in form. (neither PLs nor WLs actually do strict OHP in their routines.)

כן , דן גרין עושה סוג של חצי בנץ פה (אם אתה הולך אחורה ,אתה יכול לערב שרירי חזה בלחיצה ) .זאת דרך אגב הייתה אחת הסיבות לפסילה של C&P מאולימפיאדה , הוויטליפטרים פשוט התחילו לעשות קשתות כאלו כדי ללחוץ יותר משקל . וקלוקוב גם ביצע קלין לפני הלחיצה , מה שלוקח המון כוח .
יש גם איזה סרטון של וסילי פולובניקוב שהוא עושה פירמידה עד שהוא מגיע ל150 קילו .

אין מה לעשות , אני חושב שtalent pool בשביל ספורט אולימפי פשוט יותר איכותי מפאוורליפטינג (במדינות שזה ספורט נחשב אני מתכוון , בארה"ב נראה לי בכל זאת הטלנט יותר בכיוון של הפאוורליפטינג) .

נערך לאחרונה:
כן , דן גרין עושה סוג של חצי בנץ פה (אם אתה הולך אחורה ,אתה יכול לערב שרירי חזה בלחיצה ) .זאת דרך אגב הייתה אחת הסיבות לפסילה של C&P מאולימפיאדה , הוויטליפטרים פשוט התחילו לעשות קשתות כאלו כדי ללחוץ יותר משקל . וקלוקוב גם ביצע קלין לפני הלחיצה , מה שלוקח המון כוח .
יש גם איזה סרטון של ויטלי פולובניקוב שהוא עושה פירמידה עד שהוא מגיע ל150 קילו .

אין מה לעשות , אני חושב שtalent pool בשביל ספורט אולימפי פשוט יותר איכותי מפאוורליפטינג .במיוחד במדינות שזה ספורט נחשב .

למה זה נראה כולכך קל והפרס שלי עדיין 55:cray:😭

יש גם איזה סרטון של וסילי פולובניקוב שהוא עושה פירמידה עד שהוא מגיע ל150 קילו .

אין מה לעשות , אני חושב שtalent pool בשביל ספורט אולימפי פשוט יותר איכותי מפאוורליפטינג (במדינות שזה ספורט נחשב אני מתכוון , בארה"ב נראה לי בכל זאת הטלנט יותר בכיוון של הפאוורליפטינג) .

I cringe everytime he catches the bar in the clean :S

תעשה כאלו , אולי יעזור לך 😃.

dem fucking traps when the plates are all the way down.... hnnnnnnnggg.. 10/10 would let Lu Xiaojun do things to me.

EDIT: #QuestioningMySexuality

hahahahahaha, just found this, saw Rob Riches in the thumbnail and just had to c how idiotic it would be, so here is a video by a "professional" on how to do the clean and press, watch and learn!

berdan עדכן/ה את הלוג ״הלוג של הקווקאזי בכאילו שמחטב ,רוצה להרים כבד ולהראות כוסכוסון״:

עדכון לוג: 30/09/15

יום שלישי ,עוד אימון של שלשות לראות איפה אני עומד מבחינת כוח ואולי לתת איזה בוסט בגלל השבועיים מנוחה מהכבד .

פרס ודדליפט :
40X3
60X3
65X3
70X3
75X1
70X1
40X8

דדליפט :
100X3
120X3
140X3
160X2
160X1
160X1
100X8

צינאפס 5X5 אקרוס ,משקל גוף +15 .
בסט השלישי , שמעתי קליק אחושרמוטה מהיד שלי ,עכשיו יש לי נפיחות מטורפת ביד יום אחרי . אני מקווה שזה לא יפריע לי להתאמן .

קרא את שאר עדכון הלוג...
hahahahahaha, just found this, saw Rob Riches in the thumbnail and just had to c how idiotic it would be, so here is a video by a "professional" on how to do the clean and press, watch and learn!

da fuk is this shit.

berdan עדכן/ה את הלוג ״הלוג של הקווקאזי בכאילו שמחטב ,רוצה להרים כבד ולהראות כוסכוסון״:

עדכון לוג: 02/10/15

אימון בנץ סקוואט , אימון שלשות :
בנץ :
90X3
100X3
105X3
110X2
110X2
110X2

סקוואט :עברתי כנראה סופית להיי באר .in case you give a shit .
90X3
100X3
110X3
120X3
130X3
140X1
100X8

חתירה עם משקולות , פייסבולס ,הלכתי הביתה .

תמונה עדכנית אחרי אימון , מישהו יכול להעריך עכוזי שומן ?
צפה בקובץ המצורף 30158

קרא את שאר עדכון הלוג...

זה לא טויייב לג לגב שלך מה שאתה עושייי ,אתה לא צRיך גב פאצואה .

סתם , אני עושה דדליפט פעמיים בשבוע 5X5 ,כואב לי רצח כשעשיתי סקוואטים לואו באר בהומו ארקטורים שלי ,אז שיניתי להיי באR .

תעשיי אובRהאד סקוואט, זה טוב כי זה קשיי

תכלס , אני אעשה עם דודי , הוא שם את הוווים (כמה ווים אני צריך לכתוב בווווים) מספיק גבוה כדי שאני אעשה אובRהאד סקWWאט . עם המשקל שלו גם .

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית