הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

המסע לק1ביות , אמות,תאומים וטוטאל 560 (והכל בחרוזים)

• פותח/ת השרשור berdan
  • פורסם בתאריך
הכי חשוב:
בילדר4לייפ.
דרך אגב,אתה חסר. 📢

תודה 😃 . תאמת אני מתחיל להכיר אנשים חדשים במכון , כולם אבל בגיל הרך ולא רציניים . גם החיסרון שאני מתחיל לדבר איתם במקום להתאמן ... ממש חסר לי את ההווי הזה של קיבוץ ליד הראק ועידוד אחד של השני .דרך אגב,מחר אני מתאמן בטכניון 😃 .
ובעיקר צילום!@$@

איפה הסרטון המדובר ? אין לי זין לחפש ...

תודה 😃 . תאמת אני מתחיל להכיר אנשים חדשים במכון , כולם אבל בגיל הרך ולא רציניים . גם החיסרון שאני מתחיל לדבר איתם במקום להתאמן ... ממש חסר לי את ההווי הזה של קיבוץ ליד הראק ועידוד אחד של השני .דרך אגב,מחר אני מתאמן בטכניון 😃 .

מה מחר?!@$!@$! סוקה למה אתה לא מודיע? הייתי משנה יום. 🤬
א.תייגתי אותך.
ב.העדכון האחרון שלי.

חזק בלאט, משקלים יפים. 👉👌

איזו תוכנית עושה כרגע?

בגדול בגדול זה עדיין הליניארית של ה4 יום (חבל להפסיק משהו שעובד),בקטן אני בא גמור מעבודה ,והפרעות ריכוז שלי משתלטות עלי ואני פשוט עושה מה שבזין שלי אבל בגדול מזכיר את התוכנית המקורית .

בגדול בגדול זה עדיין הליניארית של ה4 יום (חבל להפסיק משהו שעובד),בקטן אני בא גמור מעבודה ,והפרעות ריכוז שלי משתלטות עלי ואני פשוט עושה מה שבזין שלי אבל בגדול מזכיר את התוכנית המקורית .
אני לא מבין למה כשאתה בא גמור מהעבודה אתה עדיין מתאמן 4 פעמים בשבוע. במקומך הייתי מצמצם ל3 גם אם מה שאתה עושה עכשיו עובד.

אני לא מבין למה כשאתה בא גמור מהעבודה אתה עדיין מתאמן 4 פעמים בשבוע. במקומך הייתי מצמצם ל3 גם אם מה שאתה עושה עכשיו עובד.

אני אכרות לעצמי את האשכים שלי לפני שאני אעשה משהו כזה .
בנתיים זה באמת מהדברים הבודדים שגורמים לי לכיף ואני לא מת 😃 ..אז למה לא . אם זה היה כושי פיזי אז אולי כן , אבל זה פשוט עייפות מלשבת מול מחשב כל היום ולשרטט דברים ולחשב חישובים .

אני אכרות לעצמי את האשכים שלי לפני שאני אעשה משהו כזה .
בנתיים זה באמת מהדברים הבודדים שגורמים לי לכיף ואני לא מת 😃 ..אז למה לא . אם זה היה כושי פיזי אז אולי כן , אבל זה פשוט עייפות מלשבת מול מחשב כל היום ולשרטט דברים ולחשב חישובים .
קשה לי לדמיין חיים כאלה. כנראה עוד 5 ומשהו שנים אני אבין איך אתה מרגיש...

בואנה אתה באמת גרוע בדיבוב, מי אומר "בוא נראה אם הוא יצליח" כשהבנאדם בלי אוזניות??? אתה אמור לגרום לו להאמין שהוא כן יצליח!!
@Matty כל הכבוד!

בנתיים זה באמת מהדברים הבודדים שגורמים לי לכיף ואני לא מת
תכלס
אבל זה פשוט עייפות מלשבת מול מחשב כל היום ולשרטט דברים ולחשב חישובים .
וואי אני מת לשבת כל היום 😡

berdan עדכן/ה את הלוג ״הלוג של הקווקאזי בכאילו שמחטב ,רוצה להרים כבד ולהראות כוסכוסון״:

עדכון לוג: 08/11/15

יום ראשון ,יום חזה וסקוואט .
הגעתי עם כאבי שרירים ,כי הייתי בקיר טיפוס בשבת . תאמת נראה לי מצאתי תחביב חדש , עד עכשיו צחקתי על אנשים שטיפסו בקירות האלו ,אבל ממש אהבתי . וזה היה מאוד קשה , אשכרה זה היה אימון נוסף לכתפיים וגב ,ורגליים .

אז באתי לאימון עם דומס מטיפוס ,אבל שתיתי המון קפה וקיוויתי לטוב .

בנץ :

100X5
110X4
115X3 PR מאדרה פוקריו .

סוף סוף סוף זזתי מנקודה מתה בבנץ , מעניין שזה קרה דווקא כשהורדתי סטים של עבודה (כבדה) באימונים .

סקוואט :
105X5
125X5
145 FAIL

כן ניהלתי מלחמה פסיכולוגית עיקשת עם עצמי ,וכל נים בגוף שלי אמר לי לוותר . בכל מקרה, נשכתי שפתיים :
145X2

פשיטות רגל , חזה משקולות בשיפוע ,גב האמר ,הביתה לעשות ש"ב (מסתבר ששכחתי אבל אני עדיין סטודנט חח) .

קרא את שאר עדכון הלוג...

כל הכבוד על הפיאר! יצא לך כבר לפגוש את דניאל ברק במכון?

תאמת חיפשתי אבל לא ראיתי ...
קצת קשה להבין מהתמונה הקטנה בפורום פה איך בנאדם נראה 😃 .
במקומך הייתי נותן לו לזהות אותך. שים מסכה שתראה כמו העיצובים האדירים שלך בPAINT והוא בטוח יזהה 😃

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית