ובעיקר צילום!@$@התגעגענו אליך יעקב. אני גרוע בדיבוב פיארים 😭
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ובעיקר צילום!@$@התגעגענו אליך יעקב. אני גרוע בדיבוב פיארים 😭
הכי חשוב:
בילדר4לייפ.
דרך אגב,אתה חסר. 📢
ובעיקר צילום!@$@
מה מחר?!@$!@$! סוקה למה אתה לא מודיע? הייתי משנה יום. 🤬תודה 😃 . תאמת אני מתחיל להכיר אנשים חדשים במכון , כולם אבל בגיל הרך ולא רציניים . גם החיסרון שאני מתחיל לדבר איתם במקום להתאמן ... ממש חסר לי את ההווי הזה של קיבוץ ליד הראק ועידוד אחד של השני .דרך אגב,מחר אני מתאמן בטכניון 😃 .
איפה הסרטון המדובר ? אין לי זין לחפש ...
א.תייגתי אותך.איפה הסרטון המדובר ? אין לי זין לחפש ...
חזק בלאט, משקלים יפים. 👉👌
איזו תוכנית עושה כרגע?
אני לא מבין למה כשאתה בא גמור מהעבודה אתה עדיין מתאמן 4 פעמים בשבוע. במקומך הייתי מצמצם ל3 גם אם מה שאתה עושה עכשיו עובד.בגדול בגדול זה עדיין הליניארית של ה4 יום (חבל להפסיק משהו שעובד),בקטן אני בא גמור מעבודה ,והפרעות ריכוז שלי משתלטות עלי ואני פשוט עושה מה שבזין שלי אבל בגדול מזכיר את התוכנית המקורית .
אני לא מבין למה כשאתה בא גמור מהעבודה אתה עדיין מתאמן 4 פעמים בשבוע. במקומך הייתי מצמצם ל3 גם אם מה שאתה עושה עכשיו עובד.
קשה לי לדמיין חיים כאלה. כנראה עוד 5 ומשהו שנים אני אבין איך אתה מרגיש...אני אכרות לעצמי את האשכים שלי לפני שאני אעשה משהו כזה .
בנתיים זה באמת מהדברים הבודדים שגורמים לי לכיף ואני לא מת 😃 ..אז למה לא . אם זה היה כושי פיזי אז אולי כן , אבל זה פשוט עייפות מלשבת מול מחשב כל היום ולשרטט דברים ולחשב חישובים .
🥷אם זה היה כושי פיזי
עצלן
תכלסבנתיים זה באמת מהדברים הבודדים שגורמים לי לכיף ואני לא מת
וואי אני מת לשבת כל היום 😡אבל זה פשוט עייפות מלשבת מול מחשב כל היום ולשרטט דברים ולחשב חישובים .
חפיף.בואנה אתה באמת גרוע בדיבוב, מי אומר "בוא נראה אם הוא יצליח" כשהבנאדם בלי אוזניות??? אתה אמור לגרום לו להאמין שהוא כן יצליח!!
תודה! 🤭@Matty כל הכבוד!
אני מבטיח להשתפר :(בואנה אתה באמת גרוע בדיבוב, מי אומר "בוא נראה אם הוא יצליח" כשהבנאדם בלי אוזניות??? אתה אמור לגרום לו להאמין שהוא כן יצליח!!
יום ראשון ,יום חזה וסקוואט .
הגעתי עם כאבי שרירים ,כי הייתי בקיר טיפוס בשבת . תאמת נראה לי מצאתי תחביב חדש , עד עכשיו צחקתי על אנשים שטיפסו בקירות האלו ,אבל ממש אהבתי . וזה היה מאוד קשה , אשכרה זה היה אימון נוסף לכתפיים וגב ,ורגליים .
אז באתי לאימון עם דומס מטיפוס ,אבל שתיתי המון קפה וקיוויתי לטוב .
בנץ :
100X5
110X4
115X3 PR מאדרה פוקריו .
סוף סוף סוף זזתי מנקודה מתה בבנץ , מעניין שזה קרה דווקא כשהורדתי סטים של עבודה (כבדה) באימונים .
סקוואט :
105X5
125X5
145 FAIL
כן ניהלתי מלחמה פסיכולוגית עיקשת עם עצמי ,וכל נים בגוף שלי אמר לי לוותר . בכל מקרה, נשכתי שפתיים :
145X2
פשיטות רגל , חזה משקולות בשיפוע ,גב האמר ,הביתה לעשות ש"ב (מסתבר ששכחתי אבל אני עדיין סטודנט חח) .
כל הכבוד על הפיאר! יצא לך כבר לפגוש את דניאל ברק במכון?
במקומך הייתי נותן לו לזהות אותך. שים מסכה שתראה כמו העיצובים האדירים שלך בPAINT והוא בטוח יזהה 😃תאמת חיפשתי אבל לא ראיתי ...
קצת קשה להבין מהתמונה הקטנה בפורום פה איך בנאדם נראה 😃 .
תמונה - סרטון - סוף חיטוב 2015תאמת חיפשתי אבל לא ראיתי ...
קצת קשה להבין מהתמונה הקטנה בפורום פה איך בנאדם נראה 😃 .