נק' מוניטין:
34,643
- 23,991
- 15,517
סחטיין על ה PR!
נותן כבוד לשם משפחה 🤩
נותן כבוד לשם משפחה 🤩
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
טוב , סיימתי תקופת אימונים נוכחית . הרצתי ליניארית של 4 יום (המצאה שלי) בערך 7 חודש , כשהייתי בחיטוב ואז בחזרה למסה , ואז בחזרה למעין חיטוב ואז בחזרה לאלוהים יודע מה , אני עובד ואין לי זמן לאוכל מסודר .
העליתי את המשקלים שלי די יפה אני חושב , רק לסבר את האוזן , לפני כ7 חודש , לא הייתי עושה סקוואט כבד , דדליפט כבד , או בנץ כבד (למרות שדווקא יש לי בנץ מעולה ,בזכות האימוני סגנון בודיבילדינג מלפני ) . כשהתחלתי להרים כבד , הייתי בסביבות ה90 בנץ לחמישיה (בלחץ) ,80 דדליפט ואיזה 80 סקוואט .
עכשיו בסוף תקופה זאת , יש לי דדליפט 170 לסינגל (קשה לי יותר במכון שאני מתאמן בו עכשיו , כי המוטות שמה חלקים נורא ,ואני לא ישן מספיק אף פעם ובא עייף לאימונים כל הזמן . במקום עם ציוד טוב ואחרי מנוחה , אני חושב שאין לי בעיה ליותר ) , סקוואט 150 ל 1 (גם מאמין שיש לי יותר אחרי שינה ) , בנץ 115 (לא באמת יודע כי לא לחצתי 1RM בזמן האחרון,אולי גם יש יותר ) . הייתי יכול להביא מספרים יותר יפים אבל החיים הפריעו לי עם העבודה במקצוע ,ואני עדיין מנסה להסתגל לחיים החדשים לגמרי .
התחרות בקרוב , אני כבר לא סגור אם לבוא , אבל בכל מקרה אני אלחץ פחות כבד מעכשיו בכל מקרה . אני משנה החל מעכשיו את תוכית האימונים , היה כיף אבל בא לי כבר משהו חדש . התוכנית הגאונית שלי היא שאני מתאמן 4 פעמים בשבוע ,
כל יום אני לוקח תרגיל בסיס (בנץ , דדליפט ,סקוואט ופרס) ,
לוחץ 4X3 כבד ביותר בפירמידה עולה
,אחרי זה תרגיל עזר לתרגיל ראשי (תרגיל שדומה ,כמו למשל דדליפט רומני אחרי דדליפט , סקוואט קדמי אחרי סקוואט ,פרס מאחורי הראש אחרי פרס ) שאני עושה אותו בטווח חזרות יותר גבוה (בסביבות ה8 אבל גם עבודה כבדה) ל3 סטים .
אחרי זה ים תרגילים מבודדים לשרירים שלדעתי מסעיים או עובדים בצורה כזאת או אחרת בתרגיל בסיס הנוכחי ,ומרביץ בהם בודיבילדינג ,כמו שהייתי רגיל מפעם . כן,גם כולל ק1בי1ת .אני אקרא לתוכנית , "pump hungry engineer" .
זהו 😃 .
איפה הוא אמר שהוא לא יכול להתאמן?אז לא הבנתי,אתה אומר שאתה לא יכול להתאמן אז זה שאתה עכשיו שינית את התוכנית הכל יהיה ורוד עם נצנצים?
אימון ראשון בשיטת הpump hungry engineer של גייק : התרגיל העיקרי ,דדליפט .
דדליפט 4x3
100x3
130x3
150x3
160x1
משתדל עכשיו באמת לא להתחרפן על המשקל הכבד, אם אני אחליט על תחרות בכל זאת , שאני לא אבוא גמור .אז האחרון היה סתם קשה ואמרתי שאני לא אתחרפן על עצמי כמו פעם .
דדליפט רומני :
100x8x3
חתירות עם משקולת :
300x8x3
פשיטות ירך במכונה עם משקל שאני לא כל כך מבין ,3x8
T-BAR 3x8 משקל 40 קילו (נראה לי ) .
קצת בייספס קצת בטן,שוקיים .
הביתה 😃.
זה מה שהבנתי מהכתוב.. הוא לא יכול לאכול מסודר,הוא עייף,הוא לא ישן.איפה הוא אמר שהוא לא יכול להתאמן?
זה מה שהבנתי מהכתוב.. הוא לא יכול לאכול מסודר,הוא עייף,הוא לא ישן.
זה אומר שהוא הגיע לחיים כבוגר. זה לא אומר שאי אפשר להתאמן זה אומר שצריך להשקיע יותר מאמץ ותכנון (של הזמן הפנוי) בשביל כן להתאמן ולא לצפות לאותה התקדמות כמו שהיית מצפה מסטודנט שישן אוכל ומתאמן מתי שבזין שלו.זה מה שהבנתי מהכתוב.. הוא לא יכול לאכול מסודר,הוא עייף,הוא לא ישן.
חזק!!חתירות עם משקולת :
300x8x3
אצלי בעבודה נגיד בכלל אסור לי לאכול שם חוץ מההפסקה שהיא פעם אחת ביום ב 12 בצהריים, אז אני מכין לי מבעוד מועד שייק עם 2 סקופים של חלבון (אולי מספיק אחד תכלס אבל זה חלבון עחי ואני רוצה להתנפעח) ו 400-500 מ"ל חלב, שם אותו במקרר ושותה באיזה 4 בצהריים, ואז ב 6-7 אני בבית ואוכל ארוחה כבר. אה ובבוקר אוכל איזה חביטונה, יש לי נסיעה לא קצרה בבוקר יש זמן לאכול. אם יש לך אפשרות לאכול אוכל נורמלי מתי שאתה רוצה אז קח קופסאות וזהו, או שייקים. קיצר זה דורש קצת הכנה מראש אבל אפשר להסתדר עם החרא הזה.ואיך להכין אוכל מראש .
🤣כתבתי את זה אחרי POSTWORKOUT 🚬🤪🚬 , יש מצב טעיתי בכמה אפסים בכל מיני מקומות .
מזכיר לי ,כשהייתי בתחרות קודמת ,הוסיפו לי לבנץ 100 קילו בטעות,אם יוגין לא היה שם לב אני בטוח לא הייתי שם לב והיה קורה שמה איזה אסון ...
סיפור אמיתי חח אפילו יותר מ 100. אני מסתכל במסך ומחפש את השם של יעקב למעלה יחסית (המשקלים הכי נמוכים רשומים למעלה חח) ולא מוצא, עובר על כל הרשימה ורואה אותו הכי למטה ורשום 220 🤣
"מה יש כאן שיאן עולם חדש?"אני זוכר היו להם עוד כמה פדיחות בתחרות ,תכלס איך היה אפשר לרשום שמה באקסל משקל על המוט כזה , כשעמודה ליד רשום משקל שלי עד 75.5 קילו חח. צריך להדליק איזה נורה אדומה .
"שו בונא אחי , איזה קוואד ענקי זה אתה יש לך . מה אתה לוקח ? אתה שותה חלבון ?" .במילים אילו חח התחיל האימון .מה שכן ,"שמע,אין לך שוקיים גבר, אתה צריך לעוד שמה זה חזק" .
יום שני , יום דדליפט .הייתי צריך להקדים את האימון מיום שלישי כי נסעתי מטעם העבודה לצד השני של הארץ כוסאומו המדינה הזאת .
דדליפט :
100X3
120X3
140X3
160X3
דדליפט רומני
100X8X3
חתירות T : 60X10X3
בייספס וחתירות עם משקולות סופרסט .3X10
כפיפת ברכיים 3X10 בסופרסט עם מתח
זהו,הביתה .
הרבה זמן לא עידכנתי ... העבודה גומרת לי את הנשמה .
בבל מקרה ,יום חזה ,עשיתי יום קל יחסית .
בנץ :
100X5
102X5
105X3
105X3
105X3
אחרי זה :
בנץ אחיזה צרה בסופרסר עם בנץ באחיזה רחבה (בנץ "מוות" ,כשמורידים לגרון את המוט) .
בנץ בשיפוע חיובי בסופסט עם סוון פרס .
הנפות משקולות קדימה .
דיפים בלי משקל בסופרסט עם יד אחורית בבלוק .
דיפ עם 20 קילו .
האמר חזה .
מכשיר כתפיים קדמיות (עמדתי ככה שהעומס יפול על החזה יותר) .
ו.זהו .