נק' מוניטין:
34,643
- 23,991
- 15,517
בעזרת אלוהי ה BARBELL אתה מתכוון ✋🛑✋בעזרת השם
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בעזרת אלוהי ה BARBELL אתה מתכוון ✋🛑✋בעזרת השם
אפריל?
איזו..?
טSט?נשק סודי בקנה
אהה.. טוב במקרה ותיישם את מה שדיברנו עליו אתה אתה תשאיר לי אבק די מהר חחחאז שהיינו בתל אביב ואכלנו את ההמבורגר הקטנציק הזה .בכל מקרה , אני מצפה למספרים יפים לתחרות הבאה 😃 .
אנחנו אכלנו 2 המבורגרים.אכלנו את ההמבורגר הקטנציק
@White Walker @Daniel Barack מה אתם אומרים, במקרה הזה עדיף לקחת יום כן יום לא או כל יום?העניין שהאבץ שקניתי זה 50 מ"ג וזה קפסולות ככה שאי אפשר לקחת חצי.
לא, ניתן לקחת כל יום, אפילו עדיף, למרות שהמינון גבוה (אין סכנת הרעלה או תופעות לוואי למרות זאת)תגיד, כמה אבץ אתה לוקח ביום?
ממה שידוע לי 25-30 מ"ג ביום זו הכמות, העניין שהאבץ שקניתי זה 50 מ"ג וזה קפסולות ככה שאי אפשר לקחת חצי.
@White Walker @Daniel Barack מה אתם אומרים, במקרה הזה עדיף לקחת יום כן יום לא או כל יום?
יום כתפיים חזה . עופר לוי המלך .
פרס בעמידה :
40x5
50x5
60x5
70x4
עם קצת עזרה מהרגליים 72.5x3
דיפס במכשיר , בנץ אחיזה צרה ,הנפות קדימה עם משקולות ,פייספולס ,הנפות לצדדים עם משקולות ,קצת בטן פה ושם
ועכשיו לחלק הגייז ומי שלא טוב לא יום טוב לא ומי שלא מבסוט שיאכל תות (מצטער על השטויות חח) . תמונה אחרי האימון , התמוצה צולמה בטוסטר (פלאפון שלי די גמר את החיים שלו , אני אחכה עוד כמה משכורות שיהיה כסף להחליף) .
צפה בקובץ המצורף 32261
שמן, אחלה יד.
הכרס אחי.חח מי שמן יא מזדיין 😭
אימון של יום ראשון , אימון חזה . מסיבות למיניהם הייתי גמור באחת הרגליים כל שבוע שעבר ולא היה לי אימון רגליים , לכן השבוע אני כנראה אקדיש את רוב האימונים לרגליים .
בכל מקרה :
90x5
100x5
110x5
115x5
120x4
כבד ומעייף ביותר .
אני עושה פרוטוקול פציעות כי כל פעם שאני עושה מתח או דדליפט כואב לי בכתף האחורית ,
פולי עליון 3x30 reps
חזה בשיפוע על ספסל כבד,
פרס בישיבה עם מוט
פרס בעמידה עם משקולות קדימה
חתירות בסמיט 3x20
פרס בעמידה מאחורי הראש בסמיט
הבנצ' כבר טיפס ל 120 לחזרות אה? מניאק.
😇
פרס יכול ?חח לא בדיוק כבר,לא עידכתי פה מלא זמן ,אבל כן הוא עלה ..באסה שאני לא יכול למשוך דדליפט כבד בנתיים כי אני גמור בכתף האחורית , איזה בזבוז ...
פרס יכול ?
טוב , פוטרתי מעבודה לפני זמן מה (המפעל על סף פשיטת רגל ,יש עכשיו איזה גל העטה במגזר שעבדתי בו) ,אז מהצד החיובי , אולי יהיה לי קצת יותר זמן לכתוב עידכונים . בכל מקרה, אם מישהו צריך עובד שמוכן לעשות הכל בשביל כמה שקלים ...
יום חמישי ,יום דדליפט . עשיתי איזה פירמידה קשוחה כדי לפצת על שבוע שעבר שלא עשיתי דדליפט ורגליים . מה אני אגיד ,היום הכל שורף לי כאילו התבשלתי בישול איטי .
דדליפט :90x5
100x5
110x5
120x5
130x5
140x5
150x5
160x3
ואותו דבר בחזרה . זה היה בערך כל האימון שלי כי באו אנשים לשאול אותי שאלות , ואיזה בחורה שיגעה אותי שאני אגע לה בכל מיני מקומות "בוא תראה איזה שרירים יש לי " 😃 . עשיתי עוד תרגיל גב וזהו . בקטע השלילי,פתחתי לעצמי איזה פציעה בכתף האחורית שכבר חשבתי שנעלמה ...
מה אמרו לך סופית שאתה מפוטר?
לגבי לעשות הכל בשביל כמה שקלים, ממה שידוע לי לא רחוק ממקום העבודה שלי יש נשים מסויימות שעובדות בשעות הלילה ומוכנות לעשות הרבה בשביל כמה שקלים. תנסה להגיש מועמדות אולי יקבלו גם גברים לעבודה.
גיגלתי את זה עכשיו