הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

המסע לק1ביות , אמות,תאומים וטוטאל 560 (והכל בחרוזים)

• פותח/ת השרשור berdan
  • פורסם בתאריך
זה שאתה יודע רק שני תרגילים בחדר כשר,
חדר כשר? הוא עבר הכשר בד"ץ? ואני יודע יותר אבל פרס יש אחד, כל השאר זה שמות שונים "פרס בישיבה" "לג פרס" "בנץ' פרס" "פרס מאחורי הראש" "פרס לצידי האוזניים" וכו'.
ויודע לספור עד חמש לא אומר שכולם ככה
מה עד חמש? עשיתי 10 חזרות של חתירה עם דאמבל היום!!!🤬
מה זה דדליפט? לא מובן. תכתוב דדליפט כשכל חזרה נוגעת ברצפה או משהו.

יש,ארקשה קורא את הלוג שלי !!
אתה יודע במקרה ראיתי בנושאים אחרונים שאתה הגבתה או יבגני לא זוכר כבר ואיך שלחצתי ראיתי את זה שאתה רוצה לחטוף מכות. אפילו טיפה הופתעתי שאתה ככה מלכלך אלי מאחורי הגב אבל אז נזכרתי שאמרתה לי את זה גם בפנים ואני ככה הסתכלתי אליך מלמעלה וצחקתי 😃

berdan עדכן/ה את הלוג ״המסע לק1ביות , אמות,תאומים וטוטאל 560 (והכל בחרוזים)״:

עדכון לוג: 06/06/16

עידכון לוג אחרי זמן:
אחוז שומן הגיע למצב בלתי נסבל מבחינתי.יותר מאוחר אני אעלה תמונות (סוג של שיימינג עצמי,לא יודע אם מישהו קורה את הלוג שלי אבל שאני אדע לשמור על הדיאטה שלי ולא להישבר).
אני מחטב ואני מאוד מקווה ,השנה לפחות,להביא את הגוף שלי למצב שאני רוצה,בכל מקרה אני אעצור עוד שלושה חודשים כי אני רוצה להתחרות בדצמבר בpl ורוצה להריץ תוכנית לתחרות עם הרבה מאזן קלורי חיובי.

אני עדיין מריץ את התוכנית שחשבתי עליה ואני עושה אותה כבר כמה חודשים,היא ממש סבבה ואני חושב שהיא עובדת (סוג של 531 אם אפשר לקרוא לזה ככה,אני מבסוט שחשבתי על זה לבד:) ).אני עושה שינויים קטנים בה,כמו לעשות סטים כבדים של המורכבים אקרוס ולא פירמידה,כי פשוט יותר קל לי לעקוב ולהעלות משקלים כשצריך.

מבחינת בחיטוב,אין לי ממש זין בשלב הזה בחיים לעשות משהו שקשור לספירת קלוריות ודל פחמימה ,מבחינתי זה הדבר האחרון שאני מוכן לעשות.חשבתי לכן על משהו די מוזר: יום אחד ,לא של האימון,אני אוכל רק פעם אחת כל היום.בפעם האחת הזאת אני אוכל כמו חתיכת חזיר קרנף לבן מהכל,אבל פעם אחת.
ביום של האימון אני אוכל פעמיים ( לפני האימון וכשאני נהיה רעב) ,משתדל לא לאכול ג'אנק.לא סופר ואפילו מוכן לאכול לא נקי,בתנאי שאני לא בולס ביום הזה ופשוט שבע.לא סופר כלוווום,יש לי טראומה מזה.
ומדי פעם יום העמסה,פעם ב10 יום אני אשתדל.
אולי זה מספיק מפגר כדי לעבוד,אני מנסה.כבר שבוע 😃
מבחינת משקלים אני מוכן לספוג את הירידה כי בשלב הזה מה שמעניין אותי זה לחטב ואתמול.

ו..זהו.

קרא את שאר עדכון הלוג...

berdan עדכן/ה את הלוג ״המסע לק1ביות , אמות,תאומים וטוטאל 560 (והכל בחרוזים)״:

עדכון לוג: 13/06/16

מצאתי תמונה מהעבר (כשהתאמנתי קרוב לשנה) ששלחתי למישהו (איכות פשוט מעולה) לתמונה שצילמתי לפני כמה ימים (האיכות גם מעולה) . קצת שיימינג עצמי כדי לא לשכוח מהחיטוב . בתמונה ראשונה קוביות וכל השיט ,תמונה שנייה קוביה אחת וכל השיט . צפה בקובץ המצורף 34708

צפה בקובץ המצורף 34709

קרא את שאר עדכון הלוג...

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית