הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

המסע לק1ביות , אמות,תאומים וטוטאל 560 (והכל בחרוזים)

• פותח/ת השרשור berdan
  • פורסם בתאריך
אל תשאל , מסכן החבר הזה שלי ,אז הייתי בשיא ההתלהבות שלי והייתי שולח לו מלא תמונות חח .
מעניין אם הוא הפסיק להיות חבר שלך בעקבות זה 🙄
ובכלל, לא זכור לי ששלחת לי אי פעם תמונה שלך 😭

מעניין אם הוא הפסיק להיות חבר שלך בעקבות זה 🙄
ובכלל, לא זכור לי ששלחת לי אי פעם תמונה שלך 😭

לא ,סתם הבנתי שזה קריפי אז הפסקתי עם זה ... אחרי עוד שנה ,כשמישהו שיכנע אותי לשים אולסטארס ולהתחיל להרים ולהשפיף כבד , נפגשנו ועד היום הוא שואל אותי למה הפסקתי להתאמן :( .

כשמישהו שיכנע אותי לשים אולסטארס ולהתחיל להרים ולהשפיף כבד
אני לא בטוח אם אתה מתכוון אליי או לכל החבורה של הטכניון.
הוא שואל אותי למה הפסקתי להתאמן 😭
בכללי אין מה להסתמך על חוות דעת של אנשים לא מרימים. זתומרת אם אתה לא מרגיש בנוח עם האחוז שומן שלך אז סבבה לעשות עם זה משהו, אבל לא מעט אנשים יראו שחיף ששוקל 65 על 1.80 עם קוביות וורידים על הידי 29 ס"מ שלו ויגידו שהוא שרירי, לעומת מישהו מסיבי אבל בלי קוביות וורידים שהוא "גוש של שומן לא מעובד" או משהו.

אני לא בטוח אם אתה מתכוון אליי או לכל החבורה של הטכניון.

בכללי אין מה להסתמך על חוות דעת של אנשים לא מרימים. זתומרת אם אתה לא מרגיש בנוח עם האחוז שומן שלך אז סבבה לעשות עם זה משהו, אבל לא מעט אנשים יראו שחיף ששוקל 65 על 1.80 עם קוביות וורידים על הידי 29 ס"מ שלו ויגידו שהוא שרירי, לעומת מישהו מסיבי אבל בלי קוביות וורידים שהוא "גוש של שומן לא מעובד" או משהו.

נכון , בגלל זה אני רוצה להביא את החיטוב הזה עכשיו למצב שאני גם מחוטב מספיק וגם עם מסת שריר מכובדת (הרבה יותר ממה שיש בתמונה הזאת).
ולא התכוונתי עליך ,זה היה סתם חח .. ההחלטה הייתה מושכלת ושווה כל גרם שומן 😃 .

berdan עדכן/ה את הלוג ״המסע לק1ביות , אמות,תאומים וטוטאל 560 (והכל בחרוזים)״:

עדכון לוג: 21/08/16

טוב אז ככה : החלטתי לחזור לכתוב ולהריץ תוכנית עם התקדמות וזה במקום השטויות שעשיתי לאחרונה .
החלטתי ללכת על 5/3/1 , כי לדעתי זאת התוכנית שהכי מתאימה לי בחיים ברגע זה , והתוכנית האחרונה שהרצתי לפני שהתחלתי לחטב ולעשות FBW כל אימון (שזה קשוח רצח דרך אגב) הייתה נורא דומה ל531 גם ככה . רק עם התקדמות פחות מתוחכמת מ531 .

חוץ מזה מצאתי אפליקציה אדירה שפשוט מורידה ממני את האחראיות ומחשבה על המשקלים שאני אמור לעשות אותה , כי בשלב הזה בחיים אני ממש מעדיף להתרכז על מטרות אחרות בחיים 😃 . להיכנס ,לעשות את העבודה, לצאת ולשכוח.

היום היה אימון ראשון ב531 .
אימון פרס :

חימום :
30x5
37.5X5
45X5

סטי עבודה:65%,75%,85% מ TM

50X5
55X5
62.5X7

עבודה משלימה (מלא מתח משקל גוף סופרסט דיפס משקל גוף , מכשיר לכתפיים אחוריות חמש סטים,הנפות הצידה וקדימה בסופרסט לחמש סטים) .

צשקך גוף במכון : 77.4 ק"ג

קרא את שאר עדכון הלוג...

berdan עדכן/ה את הלוג ״המסע לק1ביות , אמות,תאומים וטוטאל 560 (והכל בחרוזים)״:

עדכון לוג: 23/08/16

אימון שני 531 , יום דדליפט . לפני התוכנית הורדתי את המשקלי 1RM בכוונה בדדליפט כי אני צריך לשקם את הגב התחתון שלי שכאב כמה ימים לפני שהתחלתי את התוכנית . הקרסול שלי כואב כבר תקופה ממש ארוכה ,יש תור לרופא , בנתיים אני פשוט עובד כי זה לא עובר ולא נהיה יותר גרוע ,אלא קיים ומציק.

דדליפט חימום :
60x5
75X5
90X5

סטים של עבודה :
97.5X5
110X5
127.5X8

(מה ששם את הדדליפא 1RM בסביבות ה160 קילו,עוד פעם , צעד שעשיתי כדי לתת לגב שלי מנוחה).
הייתי בנעלי סקוואט (נקרעו לי הנעלי קונברס אחרי שהתעללתי בהם שנתיים ),הרגיש לי מוזר לעשות דדליפט עם עקב מוגבה .

בכל מקרה,עבודה משלימה . הביתה לאכול ולהתבטל.

קרא את שאר עדכון הלוג...

למה אתה מרגיש צורך להסביר כמה פעמים למה הורדת את המספרים בדדליפט? 😃
זה בסדר, יודעים שאתה לא חלש 😉

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית