הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

המסע לק1ביות , אמות,תאומים וטוטאל 560 (והכל בחרוזים)

• פותח/ת השרשור berdan
  • פורסם בתאריך

berdan

משתמש פעיל
698
891
נק' מוניטין:
2,948
698
891
berdan הוסיף לוג חדש:

הלוג של הקווקאזי בכאילו שמחטב ,רוצה להרים כבד ולהראות כוסכוסון - לוג של מי שחולם להיות גם ליפטר וגם בילדר .

אז ככה :
מכמה שאני זוכר את עצמי ,הייתי מפנטז להיות "הבחור הגדול" (במיוחד שאני די גמד חח) .גדלתי על סרטים של וואן דאם ,סטאלונה,שוורץ וכו וכו (no homo) . הייתי מתאמן באגרוף\אגרוף תאילנדי ומהתרגילי כוח שהיינו עושים (מאמנים הרוסים שלי היו עושים לנו משהו שבדיעבד דומה קצת לקרוספיט) הייתי גדל יחסית יפה (הצד הרע שהייתי משמין גם די מהר חח) . כל פעם הייתי מתחיל להתאמן רציני תקופה קצרה וזורק ,וככה הייתי עושה המון פעמים בחיים שלי (כמובן שזה לא הוביל אותי לכלום) .

לפני שנתיים התחלתי להתאמן עם שותף...

למעבר ללוג המלא - לחץ כאן

• פותח/ת השרשור
berdan עדכן/ה את הלוג ״הלוג של הקווקאזי בכאילו שמחטב ,רוצה להרים כבד ולהראות כוסכוסון״:

עדכון לוג: 26/04/15

אז ככה : אחרי שבועיים של מחלה,חזרתי לתפריט חיטוב ולאימונים שלי .
יום ראשון ,אימון A :
חזה בנץ : 3X5
משקל ראשון אחרי חימום : 82 קילו , 87 , ו 90 קילו ל5 חזרות .
נאבקתי באחרון,משהו שלא הייתי עושה בדר"כ לפני המחלה במשקל כזה 😭 . באסה ,אבל אין מה לעשות .

אחרי בנץ ,פרס בעמידה :
משקל ראשון 50 קילו ,התכנון היה 5 חזרות אבל אחרי 4 הרגשתי שזה לא עולה יותר .
אחרי הפסקה 50 ל 5 חזרות עלה טוב .
שלישי עוד פעם נתקע לי אחרי החזרה הרביעית (גם 50 קילו) .

מקבילים חזה (chest dip ) : -
14 חזרות בלי משקל ....

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור
berdan עדכן/ה את הלוג ״הלוג של הקווקאזי בכאילו שמחטב ,רוצה להרים כבד ולהראות כוסכוסון״:

עדכון לוג: 27/04/15

נפלאות הליצנות בחדר כשר שאני מתאמן בו : מישהו שמפמפם בייספס בראק ,מישהו שעושה יד אחורית במכשיר כבלים ביד אחת ,וביד השנייה עוזר להוריד לעצמו (רעיון נחמד ,רק שהביצוע שלו היה מצחיק משהו) .
בכל מקרה , היום היה אימון B ,אימון רגליים וגב . פה המשקלי ילדה שלי באים לביטוי :

סקוואט low bar :
90 קילו ,3X5
בטעות נעמדתי גם בראשון קצת צר , וכשירדתי הרגשתי ממש לא יציב ,הוציא לי הרוח מהפרשים .

דדליפט :
אחרי החימום של 70 קילו , ניגשתי ל100 קילו ל6 חזרות (התיכנון היה 5 , לא סגור על עצמי למה הרמתי ל6) ....

קרא את שאר עדכון הלוג...
אמא שלי אמרה לי לשטוף את הרצפה לשבת ואמרתי לה שאני קווקזי
קרה גם לך?

בהצלחה בלוג

יש לזה כמה תשובות אפשריות :
היא יכולה לאיים שתוריד לי את הביצימלה שלי ואז אני אהפוך לבחורה קווקזית (כידוע מותר להם ואף רצוי לשטוף הכל ) .
היא יכולה להזכיר שגם אבא שלי קווקזי והוא שוטף את הרצפה אחרי שאמא שלי מפליאה בו את מכותיה .
ואחרון חביב ,היא יכולה להזכיר שאני לא באמת קווקזי (אני הרוסי הכי אשכנזי שיש,עם עיניים כחולות,ואפרו יהודי,ומשקפי מנתח . אולי ראית אותי במפגש האחרון שהיה בפתח תקווה,עשיתי רק בנץ ) .

ותודה 😃

הבייספס בכלוב זה כבר נהיה סיפור רגיל אני רואה מאז שהביאו את הכלוב החדש, אבל מי שצריך להאשים זה ההנהלה של המכון שהעיפו את כל המוטות הישנים ועכשיו יש מוט אחד על הרצפה ואחד בכל מתקן (כלוב, ראק, ספות) ואסור להוציא מוטות ואסור שני מוטות על הרצפה, אז אם מישהו וצה לעשות בייספס עם מוט ישר והמוט היחיד על הרצפה תפוס אז הוא עושה בכלוב או בראק 🤢

הלו,
קווקזי? עם שם משפחה כמו שלך?
תירגע.
😃

בהצלחה הלוג. עוקב.
מצפה בתחרות הבאה לראות גם דדליפט וסקוואט 🤩

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 29/04/15

אוקי ,אז היום היה אימון A השני בשבוע . היה נחמד כי באתי מוקדם יחסית (ב2 ,החיים של סטודנט יפים .. לפעמים אני מרגיש אשם ,כי אני מרשה לעצמי דברים שבנאדם נורמלי שעובד לא עושה ) .בכל מקרה , היום זה אימון חזה , כתפיים ,וידיים . האימון היה אימון כוח די סטנדרטי בשבילי .
אז ככה :
חזה בנץ , אחרי חימום היה תכנון של 3X5 , אבל בפועל יצא :
90 קילו לחמש .
סט הבא 95 קילו וביקשתי ממכר שהתאמן באותו זמן שישמור עלי . טעות שלי ,גם אחרי התדריך , איך שהורדתי את המוט ,הבנאדם שם את הידיים שלו מתחת למוט ,ובלחיצה...

קרא את שאר עדכון הלוג...
הלו,
קווקזי? עם שם משפחה כמו שלך?
תירגע.
😃

בהצלחה הלוג. עוקב.
מצפה בתחרות הבאה לראות גם דדליפט וסקוואט 🤩

בעזרת השם,דדליפט וסקוואט 😃 . למרו שכיף להתמחות בהרמה,מרגיש יחודי (הרמתי הכי פחות מכולם שמה , כן )

תאמת אני חייב להתעייץ עם מישהו מה זה נחשב לא משקלי בחורה יחסית למשקל גוף שלי בדדליפט וסקוואט , אבל אני די בטוח שזה מה שאני עושה עכשיו ואני לא רוצה להתבזות מול שאר החברה במפגשים .אני שוקל להריץ אחרי החיטוב אולי איזה סמולוב לסקוואט ואז אני אבוא לתחרות הבאה הבאה (לא ביולי אלא הבאה) לא כמו איזה פדלאת אדם .

מי זה החתיך הזה שפתח לוג 😃 איך לא שמתי לב עד עכשיו??
מזל"ט ובהצלחה! בדיוק תכננתי לדבר איתך בשבועות הקרובים בנוגע למכינה.
עוקב 😃

אני שוקל להריץ אחרי החיטוב אולי איזה סמולוב לסקוואט
למה לסבך ענינים? אני חושב שאתה יכול להתקדם לא רע בSS בסקוואט ודדליפט, מקסימום להריץ טקסס, לא רואה סיבה לעשות סמולוב

למה לסבך ענינים? אני חושב שאתה יכול להתקדם לא רע בSS בסקוואט ודדליפט, מקסימום להריץ טקסס, לא רואה סיבה לעשות סמולוב
מסכים. לעשות סומולוב עם פחות מ160 סקוואט נראה לי מפגר לגמרי. זה לפחות מה שאמרו לי כששאלתי על התוכנית הזאת. נראה לי אמרו לי אפילו שצריך 180 לנפח לפני שחושבים בכלל על התוכנית הזאת

מסכים. לעשות סומולוב עם פחות מ160 סקוואט נראה לי מפגר לגמרי. זה לפחות מה שאמרו לי כששאלתי על התוכנית הזאת. נראה לי אמרו לי אפילו שצריך 180 לנפח לפני שחושבים בכלל על התוכנית הזאת
זה תלוי פחות במשקלים אלא בכמה מהר/לאט אתה יכול להתקדם, אבל בגדול אני מסכים איתך.
פשוט אם אתה רוצה להעלות את הסקוואט והדליפט ואתה יכול להתקדם פעם בשבוע או אפילו פעמיים/שלוש בשבוע, זה לא חכם לעשות נפח עצום שיגמור אותך בשביל להתקדם יותר לאט מזה
אגב זה סמולוב, לא סומולוב

• פותח/ת השרשור
SS בדדליפט וסקוואט ,ומה אני אעשה עם הבנץ שיש בתוכנית ? הבנץ שלי כבר לא יתקדם בSS , לא ? חוץ מזה אני גם רוצה לשלב תרגילי בידוד (מה אני אעשה,אני בילדריסט בנשמתי השחיפית) .

SS בדדליפט וסקוואט ,ומה אני אעשה עם הבנץ שיש בתוכנית ? הבנץ שלי כבר לא יתקדם בSS , לא ?
לפלג גוף עליון תעשה משהו אחר
חוץ מזה אני גם רוצה לשלב תרגילי בידוד (מה אני אעשה,אני בילדריסט בנשמתי השחיפית) .
אם אתה מתכוון תרגילי בידוד לגוף עליון אז ראה חלק ראשון של תגובה זו. אם את מתכוון תרגילי בידוד לרגליים אז אתה חי בסרט שאחרי אימונים של סמולוב אתה תרצה לעשות משהו שמאמץ את הרגליים. ממה ששמעתי על התכנית אתה תחרבן לא יותר מפעם בכמה ימים, רק מהבאסה של לקום מהאסלה לא תלך כל יום

• פותח/ת השרשור
לפלג גוף עליון תעשה משהו אחר

אם אתה מתכוון תרגילי בידוד לגוף עליון אז ראה חלק ראשון של תגובה זו. אם את מתכוון תרגילי בידוד לרגליים אז אתה חי בסרט שאחרי אימונים של סמולוב אתה תרצה לעשות משהו שמאמץ את הרגליים. ממה ששמעתי על התכנית אתה תחרבן לא יותר מפעם בכמה ימים, רק מהבאסה של לקום מהאסלה לא תלך כל יום

לא ,התכוונתי בלי סמולוב , אם אני אעשה את ה SS לפלג גוף תחתון ...קיצר אני שוקל לעשות SS עם שיפצורים שלי , נראה איך זה יעבוד .

אני רואה שאתה הקדשתה ממש הקדמה שלמה לג'ניה 😃

כל הכבוד על פתיחת הלוג, כמו שיבגני רשם לך כדאי לך לעשות SS בהתחלה תראה לאיפה תגיעה, אחרי זה תעבור לטקסס/לינארית או משהו אחר.

לדעתי עם 5 פעמים בשבוע לא תתקדם יותר מידי, במיוחד שאתה כבר לא נער בן 18

לא ,התכוונתי בלי סמולוב , אם אני אעשה את ה SS לפלג גוף תחתון ...קיצר אני שוקל לעשות SS עם שיפצורים שלי , נראה איך זה יעבוד .
תראה, לפלג גוף תחתון בוודאות עדיף לא להוסיף כלום לSS. אם אתה רוצה תרגילי בידוד אז עדיף תכנית אחרת
אני רואה שאתה הקדשתה ממש הקדמה שלמה לג'ניה 😃
הא?

תראה, לפלג גוף תחתון בוודאות עדיף לא להוסיף כלום לSS. אם אתה רוצה תרגילי בידוד אז עדיף תכנית אחרת

את האמת אני זוכר שבהתחלה גם ניסיתי להוסיף טיפה תרגילי עזר לרגליים, ואז עוד כאשר היו לי משקלים לא גדולים בסקוואט הבנתי שזה טעות היה מצידי והיה לי ממש קשה. אז גם אם הוא ירצה להוסיף בשבל מסויים הוא לא יוכל לעשות אותם, או שהוא יפסיק להתקדם בתרגילים הראשיים.
אתה לא מכיר אותו

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית