Resource icon

המסע לק1ביות , אמות,תאומים וטוטאל 560 (והכל בחרוזים)

• פותח/ת השרשור berdan
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
לא לא ,שיט ,התכוונתי לעשות תוכנית כזאת , משהו שחפרתי בו כשהחלטתי שאני רוצה גם כוח וגם בילדינג . איזה כמה תוכניות אימונים שלכולם יש מכנה משוטף :

התרגילי עזר ותרגילי כוח מרכזיים לא באותו אימון . לעשות שבוע אחד למשל כוח ,כנראה אני אעשה במתכונת SS,שבוע אחרי זה במתכונת פימפומיישן שאני אוהב לעשות . תוכניות של גייסון בלאהה למשל ,כל מיני תוכניות שקר למיניהם שיש בבודיבילדינג .קום למי שרוצה להתקדם בשניהם .כן , כנראה אני אתקדם לאט יותר ,אבל אני רוצה למצוא איזה דרך אמצע ככה .

עוד פעם זאת דעתי, אבל אם אתה כן אוהב קצת את עניין הכוח, תתן 100% ב SS ואולי משהו יותר מתקדם לבנץ/פרס אפילו שלדעתי במתכונת SS תתקדם גם בהם לא רע בהתחלה, בכל מקרה אחרי SS תוכל לעבור לתרגילי פימפום, זה הרבה יותר כייף לפמפם עם בנץ 100 מאשר עם 60

• פותח/ת השרשור
עוד פעם זאת דעתי, אבל אם אתה כן אוהב קצת את עניין הכוח, תתן 100% ב SS ואולי משהו יותר מתקדם לבנץ/פרס אפילו שלדעתי במתכונת SS תתקדם גם בהם לא רע בהתחלה, בכל מקרה אחרי SS תוכל לעבור לתרגילי פימפום, זה הרבה יותר כייף לפמפם עם בנץ 100 מאשר עם 60

אני אוהב את עניין הכוח,אבל אני אוהב יותר את עניין שאני נראה ,כאילו שאני יכול להרים מלא (אני לא יורד על אף אחד או משהו , אבל בשנתיים המסקנות שהתאמנתי ,אחרי זמן מסוים אנשים התחילו לשאול אותי כל הזמן איך נהייתי כזה סוס 😃 . וואלה אני מאוד בספק שזה היה קורה אם הייתי עושה SS , אף אחד לא באמת רואה חוץ מחד"כ כמה אני מרים .עוד פעם,אני מעריך פול רספקט והכל,אבל אני רואה את החברה שעושים תוכניות כוח וחלק מהם נראים כאילו הם לא הרימו בחייהם.אצלי הכוח חשוב אבל מאחורי המראה ) . אני בכל זאת אלך על תוכניות משולבות ,נראה איך זה יעבוד .

בנתיים אני בחיטוב וסובל מכל יום,אז כל זה בגדר תאוריה . 😃

אל תגיד שאתה מאלה שחושבים שמכוח לא עולים במסה. אם תעשה SS לפלג גוף תחתון הרגליים שלך יגדלו יופי, יותר טוב מכל תרגיל בידוד שתוכל לחשוב עליו. מקסימום של המקסימום באמצע השבוע אפשר לעשות פרונט סקוואט במקום בק סקווט אם אתה ממש רוצה יותר עבודה על הקוואדס.
לגוף עליון כמו אמרתי, נראה לי יתאים לך משהו אחר שמשלב גם עבודה כבדה וגם פמפומים בנפח גבוה ועצימות נמוכה יותר

• פותח/ת השרשור
אל תגיד שאתה מאלה שחושבים שמכוח לא עולים במסה. אם תעשה SS לפלג גוף תחתון הרגליים שלך יגדלו יופי, יותר טוב מכל תרגיל בידוד שתוכל לחשוב עליו. מקסימום של המקסימום באמצע השבוע אפשר לעשות פרונט סקוואט במקום בק סקווט אם אתה ממש רוצה יותר עבודה על הקוואדס.
לגוף עליון כמו אמרתי, נראה לי יתאים לך משהו אחר שמשלב גם עבודה כבדה וגם פמפומים בנפח גבוה ועצימות נמוכה יותר

סבבה,שכנעת אותי,נגיד אני מקבל שאני אקבל היפרטרופיה בזמן נתון מלעשות תוכנית SS לפלג גוף תחתון ,רק איך לאזעזל אני אמור לעשות ספליט כזה ??

סבבה,שכנעת אותי ,רק איך לאזעזל אני אמור לעשות ספליט כזה ??
רגע אתה מתכוון לחזור לחיטוב עכשיו לא?
איך אתה עושה? ראון שלישי חמישי עושה SS לסקוואט ודדליפט, מה שאומר סקוואט 3X5 כל אימון ודדליפט 1X5 אימון כן אימון לא. נסגר על תכנית לפלג גוף עליון ועושה אותה, נגיד יש לך אימון גם של עליון גם של תחתון ביום מסויים אז אתה עושה סקוואט ודדליפט (אם יש) ואז עושה את מה שצריך לגוף עליון, או הפוך, סקוואט ודד בסוף אימון

• פותח/ת השרשור
רגע אתה מתכוון לחזור לחיטוב עכשיו לא?
איך אתה עושה? ראון שלישי חמישי עושה SS לסקוואט ודדליפט, מה שאומר סקוואט 3X5 כל אימון ודדליפט 1X5 אימון כן אימון לא. נסגר על תכנית לפלג גוף עליון ועושה אותה, נגיד יש לך אימון גם של עליון גם של תחתון ביום מסויים אז אתה עושה סקוואט ודדליפט (אם יש) ואז עושה את מה שצריך לגוף עליון, או הפוך, סקוואט ודד בסוף אימון

כן,אני בחיטוב עוד תקופה ארוכה,אני פשוט מעכשיו רוצה להיסגר על תוכנית שתהיה גם כוח וגם היפרטרופיה (אני גם שוקל אם להשתמש בעזרים למיניהם,נראה כשהזמן יגיע ) .
אני מוכן לתת לזה נסיון , רק צריך לקרוא עוד קצת על אנשים שעשו תוכניות כאלו ולהיסגר מה הכי מתאים . נשמע נכון מה שאתה אומר בקשר לסקוואטים ותוכנית טובה .

• פותח/ת השרשור
berdan עדכן/ה את הלוג ״הלוג של הקווקאזי בכאילו שמחטב ,רוצה להרים כבד ולהראות כוסכוסון״:

עדכון לוג: 01/05/15

אימון B אחרון לשבוע ,היה אימון טוב 😃 . אימון רגליים וגב .
התחלתי את האימון עם סקוואטים ,החוליה הכי חלשה שלי . לא מצליח לעבור את רף ה100 קילו .
עשיתי 3X5 , סט ראשון 80 , סט שני 90 וסט שלישי 90 .בחיטוב וזה,אבל הייתי שמח שזה יעבור בזמן הקרוב את ה100 קילו.

אחרי זה דדליפט . 3X5 .
סט ראשון 100 ,שני 100,ושלישי 120
חתירה עם המוט 3X7
60 קילו

פרס רגליים כל סט עד הכשל ,עם הפסקה של כמה שניות באמצע הסט אחרי הכשל והמשך. סופרסט עם תרגיל שוקיים .
מתח 3 סטים עד הכשל .
ריצה 20 דקות,הכל סטנדרטי ,היה...

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור
berdan עדכן/ה את הלוג ״הלוג של הקווקאזי בכאילו שמחטב ,רוצה להרים כבד ולהראות כוסכוסון״:

עדכון לוג: 03/05/15

השבוע שאני הכי אוהב,שבוע ליצנות בילדינג 😃 . נפח גבוה משקל בינוני נונסטופ,ואני לא עושה אירובי שאני לא סובל .
אימון A,אימון חזה ידיים כתפיים.
טרייסטים של חזה בשיפוע עליון עם משקולות , אחרי זה ישר משקולות לצדדים לכתפיים ,אחרי זה בייספס פטישים בעמידה . 4 סטים של כל דבר אחד אחרי השני בלי הפסקה, עם משקל פירמידה ,חזרות מאולצות , חזרות שליליות ,השהייה בשיא הקומפרשן,כל השיט של הבילדרים .
המשקל לא חשוב (אבל לא כבד),חשובה הטכניקה ,והתמקדות בשרירים .
אחרי זה טרייסטים של חזה ישר עם משקולות,הנפות...

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 05/05/15

המשך שבוע ליצנות,אתמול היה האימון B של השבוע,אימון רגליים וגב .
אז ככה : כמובן חימום של הגב ורגליים במכשירים במשקל צנוע ביותר .
תחילת אימון סקוואט HIGH BAR ,משקל צנוע (שאני לא זוכר אבל זאת לא הפואנטה השבוע) ,4 סטים של 8-12 חזרות .
לאחר הסקוואט ,פשיטת רגליים במוכנה (או איך שקוראים לזה) , בטרייסט עם גב רחב וגב צר במתח גרוויטון .חזרות 8-15 פעמים,תלוי במצב רוח.הפסקה בשיא המתיחות , נגטיבים ,דרופ סטים וכל הסיפור . בלי הפסקה .
לאחר מכן , לחיצת רגליים במכונה ,צר . טרייסט עם פולי עליון ופולי...

קרא את שאר עדכון הלוג...

אבל למה שבוע ליצנות בחיטוב?
אתה במילא לא עולה במסת שריר 😛

• פותח/ת השרשור
אבל למה שבוע ליצנות בחיטוב?
אתה במילא לא עולה במסת שריר 😛

נכון,אבל אני מרגיש יותר טבעי באימונים האלו,יש משהו ממש כיפי בלהרגיש שריפה בשריר (זה ממש חסר לי באימוני כוח) ,חוץ מזה אני אשכרה מרגיש שאני עובד על השריר הספציפי - כי הוא זה שנשרף .בכללי זה מרגיש לי בבית 😃 .
כמה שזה נשמע מפגר,אני אוהב להיות עם הלשון בחוץ בסוף האימון ,או להיות קרוב לסף הקאה . אני יודע שזה נשמע מפגר ,אבל זה מה שאני אוהב :( .
והכי נחמד,אני בא הבאה ומתהדר בפאמפ למהדרין מהאימון ,החברה אוהבת את השיט הזה 😃 . כמובן גם במקלחת כולם מעריצים 😃)))) .
אני גם לא עושה אירובי בשבוע הזה (למרות שאני לא נמצא אפילו קרוב לדופק שאמור להיות באירובי ,אבל אני מחשיב את האימונים האלו כשורפי שומן מספיקים כדי לא לרוץ , ואני שונא לרוץ ) .

• פותח/ת השרשור
שכחתי לציין שירדתי 6 קילו מתחילת החיטוב,עם שבועיים מחלה באמצע ,שאכלתי כמו חתיכת חזיר יבלות . וואלה גוד שיט .

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית