הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

המסע לק1ביות , אמות,תאומים וטוטאל 560 (והכל בחרוזים)

• פותח/ת השרשור berdan
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
berdan עדכן/ה את הלוג ״הלוג של הקווקאזי בכאילו שמחטב ,רוצה להרים כבד ולהראות כוסכוסון״:

עדכון לוג: 08/05/15

וואלה,אתמול היה יום טוב .יום מאוד טוב .יום יפה , יום שמלאכים שרים בו ,ציפורים מצייצות ,יום של כיף כיף כיף . זה היה יום העמסה,לא הפסקתי לאכול כל היום . אני לא מאמין שהצלחתי להכניס כזאת כמות של אוכל לגוף שלי , מה שכן , הרעלתי להרבה חברה את האוויר . תאמת אני בהלם מעצמי ,אם הייתי הולך לאיזה תחרות אכילה,יש מצב הייתי זוכה במשהו .רק לצורך הדגמה,שעה אחרי שקמתי הזמנתי לעצמי שני המבורגרים עם ציפס , טחנתי אותם והמשכתי להכניס לתוכי אוכל במהלך כל היום . והרגשתי רעב .

היום נשקלתי ,והייתי 2 קילו יותר...

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור
berdan עדכן/ה את הלוג ״הלוג של הקווקאזי בכאילו שמחטב ,רוצה להרים כבד ולהראות כוסכוסון״:

עדכון לוג: 19/05/15

זמן ארוך שלא עידכנתי ,החלטתי לקחת שבוע חופש בשבוע שעבר מחיטוב (עבודה ולימודים ביחד,פלוס גרעון קלורי עשו בי שפטים ,החלטתי שאני חייב איזה מנוחה , פלוס היה לנו פסטיבל הסטודט בטכניון ,רציתי להנות עם החברה ביחד 😃 ) . וגיליתי שאני כבר לא עמיד לאלכוהול כמו פעם ,ושאני בכללי כבר לא צעיר :( . כוסאומו .

בכל מקרה ,השבוע חזרתי לאימונים . אתמול היה אימון גב ורגליים .
התחלתי בסקוואט , אחרי חימום ,עשיתי 5X5 עם משקל 90 קילו . נראה לי מעכשיו אני אתחיל לעלות כל שבוע ב2.5 קילו את המשקלי עבודה שלי בסקוואט...

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור
בסביבות 4 כזה,כשאני לא עובד אז אני הולך מוקדם יחסית .

אחי אתה באמת זקן.
אבל זה בסדר.. כולנו, תתעודד.

משקלי עבודה יפים.
אבל מה זה שבוע הפסקה סתם ככה?
רמאי מסריח.

🤩

• פותח/ת השרשור
מה? דיברתי איתך ברבע לחמש אמרת שאתה הולך ב8 כי אתה עובד עד אז.. לא יפה 😡
זה לא היה בראשון ?
אחי אתה באמת זק:-) ן.
אבל זה בסדר.. כולנו, תתעודד.

משקלי עבודה יפים.
אבל מה זה שבוע הפסקה סתם ככה?
רמאי מסריח.

🤩
שבוע הפסקה מחיטוב,לא מאימונים ,זה בערך הדבר היחיד הטוב בחיים שלי

חח העידכון מאתמול,היום עבדתי ואני בכללי או נח או רץ בשלישי,אבל אחרי העבודה.
אה עכשיו ראיתי שכתבת "אתמול היה אימון גב ורגליים". סורי, טעות שלי, סתם קיללתי אותך כאן במשך שעתיים

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 22/05/15

טוב,כנראה שהחיטוב עושה בי שמות ...כל השבוע הזה הייתי על דל פחמימה דליל (אכלתי רק ירקות מבחינת פחמימה ) ,גמר לי את החיים . יעיד פה Tank@ (סטודנט בעבודה שלי 😃 ) ,כל השבוע הזה אני בקושי מתפקד בעבודה ,בלימודים (שניהם דורשים עבודה מאומצת עם הראש,וזה בערך הדבר האחרון שאני מצליח לעשות עכשיו) וכו וכו ,ועוד דברים אחרים שאין לפרט אותם , אבל זה חרא .כנראה שדל פחמימה זאת לא הדרך בשבילי .
בכל מקרה , גם באימונים זה מועך .באתי לאימון אתמול כדי להעלות את המשקלים,בסוף הרמתי פחות מלפני שבוע .
היה לי אימון...

קרא את שאר עדכון הלוג...

אני חושב שאתה צריך שבוע נייטראלי להרגע קצת מהדל פחמימה ואז תוכל לחזור לחיטוב חזק מתמיד! כנראה הדל פחמימה באמת משפיע עליך רע.

אגב אתה לא תאמין איך גורדצקי בסוף פתר את התרגיל המסריח הזה בצורה גרפית. הוא החליט לסרטט גרף של m כפונקציה של y וזה עבד... מי לעזאזל היה חושב על דבר כזה!!!

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 22/05/15

החלטתי לעשות העמסה יומיים, ואני אנסה להעמיס יומיים בסופ"ש מעכשיו עד סוף החיטוב . הרציונל שאני פשוט מרגיש נורא בדל פחמימה , והרגשה הזאת עומדת ביחס ישר לטיב ההעמסה שלי .. בנתיים אני מרגיש מעולה ,והיה לי אימון בנזונה שקבעתי בו PR .
החלטתי להעמיס בחמישי ,ולעשות אימון של PR יחסית לשבוע קודם בחמישי גם . נראה לי זה יעבוד טוב .

בכל מקרה,אימון רגליים גב .
סקוואט , 90 , 100 , 105 קילו . 5,4,3 חזרות .
הייתי מרוצה מהטכניקה ,תכלס גם היה מישהו בחדר כשר שנתן לי עצה טובה שעבדה .

PR של סקוואט , RM3 ....

קרא את שאר עדכון הלוג...

סחטיין על ה-PR!
עקפת אותי כמעט בהכל (חוץ מהבנצ') אז כל שנותר לי הוא ללכת לפינה ולבכות בשקט.
אל תשכח שאני המתחרה הישיר שלך (מבחינת קטגוריית המשקל) בדצמבר 👹

לדעתי אם דל פחמימה ממש רע לך.. פשוט תעלה ל 100-120 ורוץ עם זה כל החיטוב. יש גם אנשים שעל 150 יורדים עד לא.ש נמוכים (10-12)
אז אל תהרוג את עצמך.

• פותח/ת השרשור
הממ,לפי המשקל הנוכחי שלך אתה
סחטיין על ה-PR!
עקפת אותי כמעט בהכל (חוץ מהבנצ') אז כל שנותר לי הוא ללכת לפינה ולבכות בשקט.
אל תשכח שאני המתחרה הישיר שלך (מבחינת קטגוריית המשקל) בדצמבר 👹

לדעתי אם דל פחמימה ממש רע לך.. פשוט תעלה ל 100-120 ורוץ עם זה כל החיטוב. יש גם אנשים שעל 150 יורדים עד לא.ש נמוכים (10-12)
אז אל תהרוג את עצמך.

כן,פאק איט ,אני אעשה משהו נורמלי יותר...
דרך אגב ,אנחנו בנתיים בקטגוריות משקל שונות (אני אחת מתחתיך),ויש סיכוי אחרי החיטוב אני אהיה בקטגוריה עוד יותר נמוכה (למרות שלא נראה לי) .
ואמרתי לך ,אני קורא את הבלוג שלך ומדמיין שאתה היריב שלי בתחרות בדצמבר חח . Bring it on .

הממ,לפי המשקל הנוכחי שלך אתה

כן,פאק איט ,אני אעשה משהו נורמלי יותר...
דרך אגב ,אנחנו בנתיים בקטגוריות משקל שונות (אני אחת מתחתיך),ויש סיכוי אחרי החיטוב אני אהיה בקטגוריה עוד יותר נמוכה (למרות שלא נראה לי) .
ואמרתי לך ,אני קורא את הבלוג שלך ומדמיין שאתה היריב שלי בתחרות בדצמבר חח . Bring it on .
כמה אתה מצפה לשקול בדצמבר? אחרי שתחזור למסה ותעלה קצת במשקל כמובן.

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 29/05/15

טוב,חזרתי לחיטוב גבולי (בסביבות ה300 מתחת למאזן),הוספתי בחזרה את הפחמימות (כוסאמת ,אח כוסאמת) ,מרגיש יותר טוב,רעב אבל לא מטושטש,ואני מתכוון להמשיך ככה לזמן יותר ארוך ממה שחשבתי בהתחלה ,עד שאני לא רואה קוביות, שישרף העולם . כמו כן,קיבלתי תוספים חדשים ,ואני אופטימי שהם עוזרים לי להתאוששות (גלוטמין , בטה אלמין בתוספת קריאטין שיש לי כבר ) . התוצאות לא איחרו לבוא .
אתמול בחמישי היה אימון רגליים וגב . שירים של מגדט .

סקוואט :
70X6
90X5
100X5
110X3

היה סבבה לגמרי .

אחרי זה דדליפט :
100X5...

קרא את שאר עדכון הלוג...

ה PR זה בזכות מגהדת' לא התוספים
היום אתה הולך?

גרף התקדמות