הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

המסע לק1ביות , אמות,תאומים וטוטאל 560 (והכל בחרוזים)

• פותח/ת השרשור berdan
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
berdan עדכן/ה את הלוג ״הלוג של הקווקאזי בכאילו שמחטב ,רוצה להרים כבד ולהראות כוסכוסון״:

עדכון לוג: 08/06/15

אחרי שבוע של "ליצנות" (כואבים לי השרירים אחרי השבוע הזה כמו שלא כאבו לי בחיים,הגעתי למצב שלא יכולתי ללכת בשבת) ,חזרתי לשבוע כבד . החלטתי על חיטוב ארוך ולא דל פחמימה , אני אנסה לסחוט את כל הnoob gains שיש לי , ואז אני אעשה מסה קצרה ואז עוד פעם חיטוב .
בכל מקרה,לקחתי ליניארית ושיניתי אותה שתתאים לאימון שאני עושה,אני אוהב להתאמן 4 פעמים בשבוע ולא בא לי לשנות את זה .

היום היה אימון B ,אימון רגליים גב .
התחלתי מסקוואט ,באתי לבנות בעליה של 12 אחוזים עד ל 102.5 לחמש חזרות .
בפועל :
60X5
70X5...

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור
berdan עדכן/ה את הלוג ״הלוג של הקווקאזי בכאילו שמחטב ,רוצה להרים כבד ולהראות כוסכוסון״:

עדכון לוג: 10/06/15

באתי לאימון גמור מעייפות מעבודה שלי ולימודים , הייתי בטוח שיצא לי אימון מעפן .אבל דווקא היה אימון סבבה .
בליניארית המשופץ שאני עושה , זה אימון של 3X5 , 1X3,1X8

היה אימון חזה וכתפיים (פלוס ידיים) .
60X5
72.5X5
85X5
100X1
יצאתי קצת לא צדיק כי לא נחתי מספיק ,כתוצאה יצא לי במקום לשלשה , רק ל1 .
65X12
גם הפעם יצאתי אחוול,לקחתי משקל נמוך במקום משקל של חזרה שלישית, והרגשתי שהוא קל לי .

פרס כתפיים :
30X5
45X5
55X5
60X3
45X8

בייספס בספסל עם מוט EZ,טרייספס בשכיבה עם מוט EZ ,אליפטיקל 15 דקות.הביתה...

קרא את שאר עדכון הלוג...

דיי בטוח שהיא ראתה פרצוף שלו במצבים יותר גרועים.
לא יודע מה איתך, הפרצוף שלי בזמן גריינדר בסקוואט לא משתווה לפרצוף בכל זמן אחר (לא ראיתי את עצמי יושב בשירותים בזמן עצירות, אולי זה יותר גרוע)
יבגני אתה מגיעה היום ?
מגיע למכון במעלות אולי, לטכניון בטוח לא

לא יודע מה איתך, הפרצוף שלי בזמן גריינדר בסקוואט לא משתווה לפרצוף בכל זמן אחר (לא ראיתי את עצמי יושב בשירותים בזמן עצירות, אולי זה יותר גרוע)

מגיע למכון במעלות אולי, לטכניון בטוח לא
צריך לעשות לך מה ש STANISS עשה בפרק 9 😃

הוא שורף את הבת שלו בת ה-10 (בערך) בחיים מול כולם ושומעים את הצרחות שלה עד שהיא נשרפת לגמרי.
אחת הסצנות האכזריות שהיו בסדרה. יותר מהחתונה האדומה לדעתי.
הולי שיט 😲

הוא שורף את הבת שלו בת ה-10 (בערך) בחיים מול כולם ושומעים את הצרחות שלה עד שהיא נשרפת לגמרי.
אחת הסצנות האכזריות שהיו בסדרה. יותר מהחתונה האדומה לדעתי.
אבל לדעתי הוא עשה את המעשה הנכון, ולדעתי החתונה האדומה הייתה יותר גרועה, כי פה רואים שהוא לא עושה את זה בשימחה, בחתונה האדומה המלך המקומי (הזקן) ממש נהנה מזה שהורגים את הסטארקס וגם לא היה אכפת לו שיהרגו לו את אישתו.

אבל לדעתי הוא עשה את המעשה הנכון, ולדעתי החתונה האדומה הייתה יותר גרועה, כי פה רואים שהוא לא עושה את זה בשימחה, בחתונה האדומה המלך המקומי (הזקן) ממש נהנה מזה שהורגים את הסטארקס וגם לא היה אכפת לו שיהרגו לו את אישתו.
המעשה הנכון???
שום דבר בעולם לא מצדיק את זה!
אז הוא היה מתקפל לאחור לטירת שחור והיו קוראים לו "המלך שברח", ביג פאקינג דיל!
בגלל האגו שלו הוא שרף אותה בחיים, ואני מאחל לו שגם אותו ישרפו בחיים בהמשך.

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית