אבל לדעתי הוא עשה את המעשה הנכון
לא ראיתי את זה, אבל אני לא מסוגל לדמיין מצב שלשרוף ילדה בת 10 בחיים, במיוחד שזו הבת שלו, יהיה המעשה הנכון לעשותשום דבר בעולם לא מצדיק את זה!
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אבל לדעתי הוא עשה את המעשה הנכון
לא ראיתי את זה, אבל אני לא מסוגל לדמיין מצב שלשרוף ילדה בת 10 בחיים, במיוחד שזו הבת שלו, יהיה המעשה הנכון לעשותשום דבר בעולם לא מצדיק את זה!
בלאט מורן אני עדיין לא ראיתי את העונה החדשה תתחשב בכולם 🤬הוא שורף את הבת שלו בת ה-10 (בערך) בחיים מול כולם ושומעים את הצרחות שלה עד שהיא נשרפת לגמרי.
אחת הסצנות האכזריות שהיו בסדרה. יותר מהחתונה האדומה לדעתי.
מצטער 🙄בלאט מורן אני עדיין לא ראיתי את העונה החדשה תתחשב בכולם 🤬
אני רואה סדרות בבת אחת את מחכה שתגמר העונה ואני יראה אותה ביוםמצטער 🙄
לא חשבתי שיש מישהו שלא ראה את העונה החדשה והוא עוקב אחרי הסדרה..
אל תדאג, הדבר שבאמת יפה בפרק הזה נמצא בסוף.אה שייייייייייייייייייייייייייט , עוד לא ראיתי את הפרק הזה ,אני מחכה שזה יצא לתרגום ברוסית בשביל החברה שלי .
איך עשיתם לי את זה 😭 😭 😭 😭 .
אני הולך לשתות איזשהו נוזל משכח עכשיו .
עדיין לארגע,זה בטוח סרסיי הולכת ערומה ,קראתי שזה אמור להיות מתישהו העונה .
ממש ממש לא מסכים איתך.המעשה הנכון???
שום דבר בעולם לא מצדיק את זה!
אז הוא היה מתקפל לאחור לטירת שחור והיו קוראים לו "המלך שברח", ביג פאקינג דיל!
בגלל האגו שלו הוא שרף אותה בחיים, ואני מאחל לו שגם אותו ישרפו בחיים בהמשך.
אתה חולה.ממש ממש לא מסכים איתך.
תחשוב על זה שבתקופה ההיא הקרבת קורבן היא כן מעשה יחסית לגיטימי.
תחשוב על זה שהוא מאוד מאוד מאמין במה שהמכשפה האדומה אומרת לו (היא גם הוכיחה לו שהיא לא שרלטנית בזה שהרגה את אח שלו עם השד, והיו עוד פה ושם מקרים), הוא באמת מאמין בזה שהוא הנבחר בלהציל את כל "וסטרוס" מיצורים כמוך 😃 , והוא התקווה היחידה של כל האנשים, תשים לב שהוא בעונה האחרונה כבר לא מנסה להיות KING OF THE IRONE THRONE, הוא מנסה להציל את העולם, והוא מאמין לדברי המכפשה ראיתה כמה פעמים היא אמרה לו שצריך לעשות את זה והוא היה נגד, עכשיו הוא נתפס במצב גרוע והוא מאמין שזה המעשה הנכון לטובת הכלל, אתה יכול לראות שהוא לא נהנה מזה והוא לא סתם בה להגיד לבת שלו בו נשרוף אותה כי אני רוצה כוח.
הוא לא יכול לשגת לאחור אחרת הוא מפסיד, לא את כס המלכות אלא את המלחמה הגדולה.
כמובן יהיה מבאס אם הוא לא יצליח עכשיו במלחמה ואז ההקרה היתה לחינם.
דרך אגב אחרי זה שעוברים לסצנה הבאה תשים לב ש"בעלה" של הבלונדה שואל "איזה דברים גדולים הושגו ללא שפיכת דמים" שזה בדיוק מהדהד על הסצנה הזאת.
בקיצור תפסיק לחיות בעולם של הוליווד אמריקאי ששם הטובים מנצחים.
תקרא קצת סיכומים באינטרנט של הפרק האחרון אבל סיכומים של אנשים שקראו את הספר ואנשים שעשו גם קצת Q&A עם כותבי הסדרה וכותב הספר אצמו (מן הסתם זה סיכומים באנגלית) ותבין שאני צודק. אני לא אומר יופי איזה כייף ששרפו אותה אני פשוט אומר שזה היה מעשה נכון בסדרה וזה כן מעשה נכון לפי הדמות שלו.אתה חולה.
אני עדיין מאחל לו שיישרף בחיים מהאש של הדרקונים של חאליסי.
אני חושב שנשאר עוד ספר אחד, לא?תקרא קצת סיכומים באינטרנט של הפרק האחרון אבל סיכומים של אנשים שקראו את הספר ואנשים שעשו גם קצת Q&A עם כותבי הסדרה וכותב הספר אצמו (מן הסתם זה סיכומים באנגלית) ותבין שאני צודק. אני לא אומר יופי איזה כייף ששרפו אותה אני פשוט אומר שזה היה מעשה נכון בסדרה וזה כן מעשה נכון לפי הדמות שלו.
בכל מקרה מקווה לפרק טוב אחרון, מתחיל לקרוא את הספרים אחרי הפרק האחרון לעונה.
בכללי לפי שמועות יש עוד 2 ספרים, כרגע יצאו 5, הוא לא קרוב לסיום ספר 6, אבל הוא כן פרס את תכנון העלילה, בכללי אומרים שיש אפשרות גדולה שהעלילה מעונה הבאה תיהיה שונה מהספרים, אגב בספרים סטאניס לא מקריב את הבת, אבל הסופר אמר שזה מה שיהיה בספר 6.אני חושב שנשאר עוד ספר אחד, לא?
בגדול די נגמרו הספרים, כי הסופר עדיין לא כתב מה קורה עם האחים הקטנים של סטארק..
בכללי לפי שמועות יש עוד 2 ספרים, כרגע יצאו 5, הוא לא קרוב לסיום ספר 6, אבל הוא כן פרס את תכנון העלילה, בכללי אומרים שיש אפשרות גדולה שהעלילה מעונה הבאה תיהיה שונה מהספרים, אגב בספרים סטאניס לא מקריב את הבת, אבל הסופר אמר שזה מה שיהיה בספר 6.
צריכים לעשות לו מה שסטאלין עשה בזמנו למהנדסי האטום, לכלוא אותו בכלא עד שלא מסיים את כל הספרים 😃
אימון של סוף שבוע ,בהתאם למתכונת ליניארית משופצת שלי . אימון רגליים גב .
אימון של העלאת משקל סקוואט לשבוע הבא .
60X5
80X5
90X5
105X2
80X8
בסט רביעי שהלך לי ממש טוב ,הרגשתי כבד אבל מסוגל בכיף לשלשה. ואז קרה לי משהו מפגר לגמרי,איכשהו בטעות קצת נטיתי אחורה וכמעט עוד שנייה נפלתי אחורה עם כל המשקל הזה . היה די מפחיד ,החזרתי את המוט בחזרה לראק.באסוש,עשיתי 2 במקום 3 .
דדליפט : עשיתי את הדדליפט עם איזה בחור שממש העלה לי את הסעיף והוציא לי את הריכוז (והייתי תחת השפעת pre-training , הייתי בטוח...
עדיין לא
לא ניראה לי זה אלכס.אני רואה שאתה גם לא אוהב את אלכס 😃
אני רואה שאתה גם לא אוהב את אלכס 😃
לרוב העצות שלו לא נכונות, הוא אומר דברים בביטחון מאוד גדול, וזה יכול להישמע הגיוני אבל לרוב זה שטויות.דווקא לא אלכס,עם הזיוני שכל שלו הוא עדיין בנאדם נחמד והוא נותן לרוב עצות נכונות (דברים קטנים שאני לא שם לב שחברה שלי לא עושה נכון,הוא דווקא שם לב ) .
זה איזה מישהו אחר שעובד עם יבגני 😃 .