הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

המסע לק1ביות , אמות,תאומים וטוטאל 560 (והכל בחרוזים)

• פותח/ת השרשור berdan
  • פורסם בתאריך
לרוב העצות שלו לא נכונות, הוא אומר דברים בביטחון מאוד גדול, וזה יכול להישמע הגיוני אבל לרוב זה שטויות.
אם יצא תראה לי מי זה המבחור, אולי יצא לי לעבוד איתו ואני יחזיר לו 😃

יש מצב ,אבל דווקא כל מה שהוא אמר הפעם היה בסדר . אמרתי לה בכל מקרה לא להקשיב לו .

לרוב העצות שלו לא נכונות, הוא אומר דברים בביטחון מאוד גדול, וזה יכול להישמע הגיוני אבל לרוב זה שטויות.
אם יצא תראה לי מי זה המבחור, אולי יצא לי לעבוד איתו ואני יחזיר לו 😃
רק יעקב יכול לקרוא לך חופר כמו ג'נטלמן 😃

זה איזה מישהו אחר שעובד עם יבגני 😃 .
עובד בדור כרמל אתה מתכוון? יהוידע? תשמע לא התאמנתי איתו אבל הוא טיפה דפוק בראש נראה לי.
ולאלכס באופן כללי אני מציע לא להקשיב, גם אם במקרה הוא אמר משהו נכון, זה לא מתקזז אם כל הבולשיט שהוא אומר בד"כ

עובד בדור כרמל אתה מתכוון? יהוידע? תשמע לא התאמנתי איתו אבל הוא טיפה דפוק בראש נראה לי.
ולאלכס באופן כללי אני מציע לא להקשיב, גם אם במקרה הוא אמר משהו נכון, זה לא מתקזז אם כל הבולשיט שהוא אומר בד"כ
בגלל שהוא עבד בסקוואט התחלטתי בבנץ בשביל שהראש לא יכאב, חייב שהאוזניות כבר יגיעו.

בגלל שהוא עבד בסקוואט התחלטתי בבנץ בשביל שהראש לא יכאב, חייב שהאוזניות כבר יגיעו.
אתה מדבר על אלכס כן? בונא העניין שלא עוזר האוזניות, הוא רואה אותי עם אוזניות ועדיין מתחיל לחפור. לפעמים אם אני רוצה להתרכז ולשמוע מוזיקה לפני סט והוא מתחיל לדבר אני פשוט עושה לו סימן של "חכה שניה" ומסתובב לצד שני כי אי אפשר ככה, הוא מתחיל לדבר ולא עוצר.
ועם כמה שהוא מעיר לכולם על סקוואט (אגב לי הוא דווקא אומר שאני עושה סקוואט ממש יפה אני לא בטוח שזה סימן טוב שהוא אומר את זה) והוא עושה די מכוער...

אתה מדבר על אלכס כן? בונא העניין שלא עוזר האוזניות, הוא רואה אותי עם אוזניות ועדיין מתחיל לחפור. לפעמים אם אני רוצה להתרכז ולשמוע מוזיקה לפני סט והוא מתחיל לדבר אני פשוט עושה לו סימן של "חכה שניה" ומסתובב לצד שני כי אי אפשר ככה, הוא מתחיל לדבר ולא עוצר.
ועם כמה שהוא מעיר לכולם על סקוואט (אגב לי הוא דווקא אומר שאני עושה סקוואט ממש יפה אני לא בטוח שזה סימן טוב שהוא אומר את זה) והוא עושה די מכוער...
דודי אמר לך שאתה עושה סקוואט טוב, תיהיה רגוע.
כן כשיעקב ניסה לעשות סט כבד, אז אלכס המשיך לחפור לו, בסוף אמר לו אני צריך להתרכז אז הוא שתק ניראה לי. קשה איתו

berdan עדכן/ה את הלוג ״הלוג של הקווקאזי בכאילו שמחטב ,רוצה להרים כבד ולהראות כוסכוסון״:

עדכון לוג: 15/06/15

הכל הולך לפי התוכנית . החלטה ללכת על חיטוב עדין (עם ימי העמסה בסופ"ש) ולנסות לעלות בכוח ,ולהרזות במקביל עובדת . אני מרגיש יותר טוב ,המשקלים עולים לאט לאט .אני מתזמן את האכילת פחמימות מורכבות היחידות שלי ליום שעתיים לפני האימון , ככה שאני אקבל את המקסימום אנרגיה לאימון . אני חושב שזה עובד מצוין .

יום ראשון,יום חזה ,כתפיים וידיים .

בנץ : בהתאם לשבוע האחרון , אני מנסה לעלות ליניארית ל100 ל 5 חזרות . בפועל :

50X5
70X5
80X5
95X5
105X2 ,וואלה היה לא משהו בכלל , בפעם הראשונה המוט עלה והתחיל...

קרא את שאר עדכון הלוג...

העמסות בסופ"ש אתה אומר? אז יושבים על בירות בשבת?😉

אה בירה אני מראש מוותר ,אבל אפשר לשבת על המבורגר בכיף 😃.

berdan עדכן/ה את הלוג ״הלוג של הקווקאזי בכאילו שמחטב ,רוצה להרים כבד ולהראות כוסכוסון״:

עדכון לוג: 22/06/15

עידכון אימונים של שבוע שעבר ,אימון רביעי חזה .
אני מרגיש שהדיאטה שלי עטבדת ,אני רואה יותר ויותר הפרדות במראה , והמשקלים באים .
אימון חזה ,כתפיים ידיים :

בנץ:
60X5
75X5
90X5
97X3
75X9

פרס בעמידה כתפיים :
30X5
40X5
50X5
60X2
60X4
60X2

מתישהו קיבלתי איזה כאב בצד של המרפק שנמשך עד היום , מעניין מה זה ..

משקלים כבדים ספסל בייספס ,משקלים כבדים טרייספס בבנץ אחיזה צרה . זהו,היה אימון טוב .

קרא את שאר עדכון הלוג...

יום חמישי שבוע שעבר,אימון אחרון לשבוע .אימון רגליים וגב .

סקוואט :
80X5
90X5
95X5
107.5X3
80X8

דדליפט .דדליפט שני השבוע לכן ניסיתי לא ללכת על משקלי שיא .
60X8
80X5
90X5
100X5
100X5

גב,חתירה בעמידה עם אותו מוט אחרי דדליפט .חתירה עם משקולות,מתח צינאפס ,אליפטי 15 דקות .

רואה הפרדה בין כללל הקוביות (למרות שהקוביות עדיין אי שמה בתוך השומן) ,יש מוטיבציה . השבוע גם הגיע לי קריאטין חדש . אני לוקח עכשיו גלוטמין וקריאטין לאחר האימון , ולפני האימון בטה אלנין (או פרוורקאוט) .

השבוע שבוע...

קרא את שאר עדכון הלוג...
מה אתה עושה מבחינת תזונה?

בגדול אני עושה העמסה פעמיים בשבוע עכשיו ,אני כבר לא מרגיש גמור (למרות שאני עדיין מרגיש סוג של נפילת סוכר כל יום לקראת הסוף , מרגיש סחרחורת , אבל בכלל לא קרוב למה שהיה לי אז) . ההעמסה התקופה עוזרת לי להעלות משקלים ולא להרגיש כמו זבל .
למשל השבוע עשיתי יומיים ברצף , שישי שבת העמסה .
ברגיל יום יום אני אוכל 200 גרם כוסאמת (ועוד כמה וירקות ככה,ופרי על הבוקר ישר אחרי ה"צום" ) וזהו ,אני טוחן את ה200 גרם שעה וחצי לפני האימון , ככה שיהיה לי מקסימום פחמימה בגוף לפני האימון .
וואלה זהו , אבל בנתיים זה הכי עובד לי .

200 גרם אחרי בישול נכון? וחוץ מזה מבחינת חלבון ושומן אתה סופר ערכים?
ובהעמסה מתפרע על הכל או העמסות מדודות?

פחות מ200,למעשה 180 גרם לאחר הבישול על המשקל 😃 (זה אמור להיות בערך 75 גרם פחמימה ככה).
מבחינת חלבון ושומן אני סופר ,וגם פחמימות .פחמימה זה יוצא בערך 95 גרם , שומן 84 גרם , וחלבון 190 גרם (תכלס זה די הרבה,נראה לי אפשר לקצץ מהחלבון קצת) .אני אוכל כל יום בדיוק את אותו הדבר,ככה קל לשמור על כל החרא הזה .
בהעמסה אני סתם מנסה לא לאכול כמו חזיר ,אבל לא סופר כלום , אני לא יכול כל השבוע לחיות כמו בכלא 😃 . עכשיו בשישי אי שקמתי,הכנתי המורגר תוצרת בית עם איה חצי קילו ציפס במכה חח . אבל פאק איט ,באמת שזה עובד ,ואני לא מרגיש עלוב ,המשקלים עולים ואני מרזה לאט לאט.

פחות מ200,למעשה 180 גרם לאחר הבישול על המשקל 😃 (זה אמור להיות בערך 75 גרם פחמימה ככה).
אני די בטוח ש 180 גרם כוסמת מבושלת זה פחות מ 75 גרם פחמימה, באזור ה 50 אאל"ט. תבדוק את הנושא, אולי אתה יכול להרשות לעצמך עוד 😃
אני לא יכול כל השבוע לחיות כמו בכלא 😃
גם נכון
באמת שזה עובד ,ואני לא מרגיש עלוב .
זה מה שחשוב

משקל גוף : 69.0 קילו .

השבוע אני מנסה את שיטת פרופסור סילואנוב (בקצרה , בערך כ50 שניות תחת עומס במשקלים שהם בערך כ30 % ממשקל מקסימלי , אפשר לתרגם את זה לכ20 חזרות במהירות ממוצעת , זמן המתנה קצר של 30 שניות בין הסטים , ואמפליטודה לא מלאה שתמנע מדם לצאת מהשריר .בסוף הסט מרגישים כאילו מישהו הצית גפרור בתוף השריר,שריפה מטורפת) . יש מאמן מאוד נחשב ברוסיה (אפשר לחפש ביוטיוב stanislav Lindover) ,הוא נשבע על התוכנית הזאת ואומר שהשיטה מתאימה לטבעיים , ויש לשיטה ביסוס מדעי נכבד . אני כרגע מתרגם את...

קרא את שאר עדכון הלוג...

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית