הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

המסע לק1ביות , אמות,תאומים וטוטאל 560 (והכל בחרוזים)

• פותח/ת השרשור berdan
  • פורסם בתאריך
פשש עם זה שלא עושים כלום ניראה לי תפקיד בן זונה. וגם לא צריך אישה ממה שהבנתי הם מזיינים את כל התחנה שלהם 😃
למה לא עושים כלום? הם נלחמים בפשע, עושים מרדפים, יורים בעבריינים...
אה התבלבלתי זה רק בסרטים הוליוודיים.
טוב אז הם מסתובבים בניידות ברחבי העיר, עושים חיפושים על ילדים בני 15 לחפש חשיש... לא קל

berdan עדכן/ה את הלוג ״הלוג של הקווקאזי בכאילו שמחטב ,רוצה להרים כבד ולהראות כוסכוסון״:

עדכון לוג: 30/06/15

בחזרה לאימוני כוח השבוע . כנראה נשאר לי הרבה כוח מהעמסה של סופ"ש (או שזה הריטלין שנתן לי ריכוז אקסטרה) ,היה אימון טוב אתמול .

אימון חזה כתפיים .

בנץ :

60X5
67X5
90X5
97X5
100X3

כתפיים פרס בעמידה :

40X5
50X5
60X5
60X3
50X7

אימון ידיים ורגליים אחרי זה ,פאמפ מטורף ,אנשים שמחמיאים וסוגדים וחרא כזה .מקלחת , פוזינג (חשוב ביותר) .

שוקל להכניס לאימון גם סט של סלפי במקלחת ,3X5 .

קרא את שאר עדכון הלוג...

berdan עדכן/ה את הלוג ״הלוג של הקווקאזי בכאילו שמחטב ,רוצה להרים כבד ולהראות כוסכוסון״:

עדכון לוג: 06/07/15

שבוע שעבר לא עידכנתי כי אני עצלן ,מה שכן , הגעתי סוף סוף ל110 קילו בסקוואט לשלשה (כן זה כלום ,לאט לאט ) .

השבוע אני מנסה להכניס אלמנט נוסף לאימונים שלי ,שהייתי עושה אותו פעם לפני החיטוב . עכשיו שאני בחיטוב די גבולי לתקופה הקרובה ,החלטתי להחזיר אותו . מדובר בתוכנית אימון-יתר והיפרקומפנסציה של פראנק זיין ל"שיפור" חלקי גוף שנותרו מאחור .התוכנית הזאת קצת דומה לסמולוב גוניור ,רק בגרסה הבילדרית . כמו כן , לפי עיקרון שראיץי אצל איזה מפתח גוף רוסי שאומר ,אם אתה רוצה להגדיל שריר ספציפי ,לעבוד עליו...

קרא את שאר עדכון הלוג...

שמתה לב שאתה כל הזמן מכניס אלמנטים של "הכנס שם של זיין" ומנסה לעשות אורגיה ?
אתה רואה בכלל תוצאות מכל זה ? כי עד כמה שאני רואה את כל הזמן קופץ מזיין אחד לזיין אחר, ניראה אני מבין למה הם זיינים הם מזיינים אותך.

תוצאות טובות ראיתי כשהקפדתי על תוכנית לאורך זמן (3-4 חודש).

שמתה לב שאתה כל הזמן מכניס אלמנטים של "הכנס שם של זיין" ומנסה לעשות אורגיה ?
אתה רואה בכלל תוצאות מכל זה ? כי עד כמה שאני רואה את כל הזמן קופץ מזיין אחד לזיין אחר, ניראה אני מבין למה הם זיינים הם מזיינים אותך.

תוצאות טובות ראיתי כשהקפדתי על תוכנית לאורך זמן (3-4 חודש).

אני עושה אותו חרא הרבה זמן יחסית.
ב-תוצאות?אתה רציני?יש לי יד יותר גדולה מהרגל שלך חח

ניראה לוג מעניין, כיף לראות לוג שהוא לא PURE ליפטינג לשם שינוי.
איזה תכנית אתה עושה עכשיו?
עוקב, בהצלחה 😁

וזה מראה שגם אתה וגם ארקדי בילדרים אמיתיים!

הלוואי ,הלוואי ,אבל אני רחוק מלהיות בילדר אמיתי :( .
ניראה לוג מעניין, כיף לראות לוג שהוא לא PURE ליפטינג לשם שינוי.
איזה תכנית אתה עושה עכשיו?
עוקב, בהצלחה 😁

תודה 😃 .
עכשיו אני עושה ליניארית בשיפוץ קל (כי אני מתאמן 4 פעמים בשבוע במקום 3) .
שבועיים ברצף אני מתאמן כוח ,ואז שבוע שלישי אני נותן למערכת העצבים שלי מנוחה , ומתאמן איך שאני אוהב . פעם זה "בודיבילדינג" קלאסי ,פעם זה אימון לפי עיקרון סלויאנוב (מה שרשמתי פה לפני עמוד או שניים ) . בנתיים אני מתאמן בתוכנית כוח כי אני רוצה להשתתף בתחרות פאוורליפטינג בסוף השנה , אחרי התחרות אני אחזור לגמרי לתוכנית פיתוח גוף ,לאיזה תקופה .

עדכון לוג: 06/07/15

אימון B ראשון בשבוע ,אימון רגליים גב .

הכל הולך לפי התוכנית , גם המשקל וגם התוכנית :

מתחיל באימון גב שקשור לתוכנית של פראנק זיין , 3X8 מתח באחיזה נייטרלית .

סקוואט : -
75X5
90X5
97.5X5
105X5
110X5

דדליפט :
90X5
110X5
120X5
130X3
120X5

אוכככככככככככל .

קרא את שאר עדכון הלוג...

טוב,לא ידעתי שבאימוני כוח אפשר להגיע לDOMS חח (בדרך כלל כל הגוף כואב לי רק אחרי אימונים במתכונת של פיתוח גוף) . חטפתי DOMS רציני ברגליים ובגב ,כנראה שזה סימן שאני מתחיל להיכנס לעבודה עם משקלים שהם כבר לא של ילדים בגן .

נכון לעכשיו,משקל גוף 69 קילו ויורד לאט לאט .

סקוואט 110 לחמישיה
בנץ 97.5 לחמישיה
דדליפט 130 לחמישיה .

בנתיים אני מצליח לעלות כל שבוע בליניארית משקל גם בחיטוב,מקווה שזה ימשך עוד הרבה .
טוב,איך מעבירים את הדומס הזה?חייב לתת אימון שובר בחמישי.

נערך לאחרונה:
גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית