נק' מוניטין:
28
- 52
- 14
סחטיין אתה ממש קרוב ל 3 פלטות!
שבוע הבא אני מקווה כבר להגיע ל 2 חחחח
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני כרגע ב125 ו3 פלטות (של 25) זה 170.. לא כזה קרוב, אבל קרוב מתמידסחטיין אתה ממש קרוב ל 3 פלטות!
אני כרגע ב125 ו3 פלטות (של 25) זה 170.. לא כזה קרוב, אבל קרוב מתמיד
3 פלטות סקוואט זה 140אופק,3 פלטות זה 140 קילו. וזה לא ניתן לויכוח ושינוי.
אצלנו הפלטות של ה 20 נמוכותאופק,3 פלטות זה 140 קילו. וזה לא ניתן לויכוח ושינוי.
אצלנו פלטה של דדליפט (בגובה מתאים) זה 25 קילו. כל השאר קטנים מדי בשביל גובה מספק לדדליפט. לכן אני מתייחס לפלטה של ה25 כפלטה שלמהאופק,3 פלטות זה 140 קילו. וזה לא ניתן לויכוח ושינוי.
מה שהולך אצלכם זה לא בהכרח הדבר המוסכם על כולם,משמע תשתמש במושג של פלטה 20 קילו.אצלנו פלטה של דדליפט (בגובה מתאים) זה 25 קילו. כל השאר קטנים מדי בשביל גובה מספק לדדליפט. לכן אני מתייחס לפלטה של ה25 כפלטה שלמה
ואני מגדיר משהו לעצמי, לא לכולם. אם הייתי קרוספיטר אז יכול להיות שהמסע אצלי היה ל5 פלטות סקוואט שזה היה בכלל יכול להיות 70 קילו.מה שהולך אצלכם זה לא בהכרח הדבר המוסכם על כולם,משמע תשתמש במושג של פלטה 20 קילו.
זאת בדיוק הסיבה למה זה מוסכם שזה 20 קילו.ואני מגדיר משהו לעצמי, לא לכולם. אם הייתי קרוספיטר אז יכול להיות שהמסע אצלי היה ל5 פלטות סקוואט שזה היה בכלל יכול להיות 70 קילו.
אז המסע ל4.25 פלטות?זאת בדיוק הסיבה למה זה מוסכם שזה 20 קילו.
😃אז המסע ל3 פלטות אדומות?
אבל כל הקטע זה ה"X פלטות".או שפשוט תגיד המסע לX משקל דדליפט...
אחרי דצמבר - אחרי התחרות.איזה 3 פלטות הוא עוד מעט מתחיל חיטוף בגלל כל האסטרוגן
אפרופו אני עכשיו בפרק האחרון של העונה הראשונה של חסרי בושה 😄אז המסע לX פלטות השוקלות 20/25/22.579868 ק״ג כל אחת.
חכה אתה רק בהתחלה...אחרי דצמבר - אחרי התחרות.
המטרה היא להשיג את זה לסינגל בתחרות.
אפרופו אני עכשיו בפרק האחרון של העונה הראשונה של חסרי בושה 😄
כ"כ שמח שאני התחלתי לראות את הסדרה הזאת..
תודה:)