עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא חושב שיש משהו לא לפרסם..אפשר להבין מה הקטע שלכם לעבור לפייסבוק כל דקה+למה אתה לא מפרסם פה את התוצאות מעבדה.
זה סודי? 😕
מה הערות?לא חושב שיש משהו לא לפרסם..
![]()
רשום לך באיזה מידה זה נמדד.. החלבון זה % החלבון מתוך כל האבקהמה הערות?
והתוצאות זה בגרמים מתוך 100 גרם?
לא הבנתי, התוצאות זה כמה האחוזים יצאו מהכמות שהן טוענים שיש או כמה חלבון באמת יש שם?רשום לך באיזה מידה זה נמדד.. החלבון זה % החלבון מתוך כל האבקה
אין לי מושג מה זה הערות.לא הבנתי, התוצאות זה כמה האחוזים יצאו מהכמות שהן טוענים שיש או כמה חלבון באמת יש שם?
ולא ציינת מה הערות.
כמה גרם יש בסקופ שלהם?אין לי מושג מה זה הערות.
בכל מקרה, מה שיצא בבדיקה זה מה שיש.
נגיד רשום 65.1% חלבון אז זה מה שיש..
לפי הבדיקות מעבדה 20 גרם. ואין לי מושג כמה רשום שיש על האבקהכמה גרם יש בסקופ שלהם?
על זה בדיוק הדיון. 😕בתנאי שאתה מקבל את כמות החלבון המוצהרת על האריזה ושאין אמינו ספייקינג ושארירקותחטיפי חלבון.
חיים טוען שכתוב שיש 24 גרם בסקופ כשבבדיקות יצא 20, לכן הוא אומר שהבדיקות מעבדה סותרות את מה שכתוב...חברס, חלבון זה חלבון זה חלבון.
לא מעניין אם יש גם 10 גרם פחמימה בסקופ בתנאי שאתה מקבל את כמות החלבון המוצהרת על האריזה ושאין אמינו ספייקינג ושארירקותחטיפי חלבון.
תקרא את מה שכתבתיעל זה בדיוק הדיון. 😕
אתה מבין שכדי שאני אסיק כמה חלבון יש בסקופ אני צריך לדעת כמה הוא שוקל נכון?חיים טוען שכתוב שיש 24 גרם בסקופ כשבבדיקות יצא 20, לכן הוא אומר שהבדיקות מעבדה סותרות את מה שכתוב...
30 גרם מן הסתם..אתה מבין שכדי שאני אסיק כמה חלבון יש בסקופ אני צריך לדעת כמה הוא שוקל נכון?
לא מן הסתם, יש לי חלבון של MP והסקופ הוא 35 של ON הוא 30.30 גרם מן הסתם..
בסדר... אל תתפוס בקטנות.לא מן הסתם, יש לי חלבון של MP והסקופ הוא 35 של ON הוא 30.
אין לי שמץ.. אבל באמינושופ באתר כתוב 24 ובאתרים אחרים 23.4 או 24. אבל בכל זאת.. צריך לבדוק על החלבון כדי להחליט סופיתלפי חישוב שלי יוצא 19.5 גרם חלבון. כמה אמור להיות?
בגלל זה אמרתי מההתחלה שהבדיקות לא תקינותגם 24 וגם 23. זה מאוד רחוק מ19.5.