הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
הלוג של עופק ~ המסע ל2 פלטות בנץ

הלוג של עופק ~ המסע ל2 פלטות בנץ

• פותח/ת השרשור Grobe
  • פורסם בתאריך
גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-20/2/16
לפעמים להרים פחות משקל אצלי לפחות מנטלית זה מרגיש כבד כי אתה רוצה להרים את זה מהר מידיי וזה לא ככה

העצימות גבוהה מדי להתחלה וגבוהה מדי בשביל הנפח לפי דעתי. (בסקוואט) גם קצת בדד

העצימות גבוהה מדי להתחלה וגבוהה מדי בשביל הנפח לפי דעתי. (בסקוואט) גם קצת בדד
לקחתי 4 שבועות אחורה.
בדדליפט זה לא כבד בכלל, בבנץ ובסקוואט הרגיש קצת כבד. אבל לדעתי זה אמור להרגיש קצת כבד, במיוחד אחרי התחרות שאני עדיין מתאושש ממנה,
וגם בכללי בטקסס זה אימון עצימות אז אמור להיות כבד

לקחתי 4 שבועות אחורה.
בדדליפט זה לא כבד בכלל, בבנץ ובסקוואט הרגיש קצת כבד. אבל לדעתי זה אמור להרגיש קצת כבד, במיוחד אחרי התחרות שאני עדיין מתאושש ממנה,
וגם בכללי בטקסס זה אימון עצימות אז אמור להיות כבד
עדיין לפי דעתי 90 5*3 נמוך מדי בשביל 110*5 בטווח הרחוק זה יפגע בך נראלי (כשל בעצימות)

מן הסתם
עוד שנייה הגריפ שלי השתחרר בגלל שלא שמתי מגנזיום ואחיזה רגילה
בנוסף לזה, אני אחרי תחרות וגם ללא חגורה (אגב, זה PR לללא אני חושב)
איבדת גריפ ב130 קילו עם המוט דדלליפט של וולקן? אם כן אז משהו מאוד לא בסדר בגריפ שלך ואתה חייב לשפר אותו. אני עם מוט אלייקו רגיל לא מאבד גריפ בפחות מ170 קילו.

איבדת גריפ ב130 קילו עם המוט דדלליפט של וולקן? אם כן אז משהו מאוד לא בסדר בגריפ שלך ואתה חייב לשפר אותו. אני עם מוט אלייקו רגיל לא מאבד גריפ בפחות מ170 קילו.
אני עם 130 קילו עם אחיזה רגילה (לא OVERHAND) ולא איבדתי גריפ, אבל זה הרגיש כאילו עוד שנייה איבדתי.
ואני בכוונה עושה עם אחיזה רגילה עכשיו איזה תקופה כדי לשפר את הגריפ שלי
עשיתי OVERHAND מאז שהתחלתי להתאמן וזאת הייתה טעות

אין לי מושג איך יניב עושה אחיזה רגילה כל הזמן
אחת הסיבות לדעתי זה שהוא עובד בבניינים וזה אז בכל מקרה יש לו גריפ חזק
בלאט התבלבלתי
אני עכשיו עושה עם OVERHAND ולפני זה עשיתי עם ALTERNATE

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית