אני משחקgg wp man
u play lol ?
אתה באיסט?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני משחקgg wp man
u play lol ?
גמאני אני עסוק רצח בלימודים עכשיו משחק גג פעם בשבוע.InTheSmallHole - 소환사 검색 결과 :: 리그오브레전드 ( LOL : 롤 ) 전적 검색 (LOL Stats)
כן לא שיחקתי מלא זמן האמת עומד לחזור שאני יקנה מחשב
סקוואט 110x5 ללא חגורה
בנץ 60x5
דדליפט 130x5 ללא חגורה עם אחיזה רגילה
סרטן רציני והרגיש כבד as fuk
לקחתי 4 שבועות אחורה.העצימות גבוהה מדי להתחלה וגבוהה מדי בשביל הנפח לפי דעתי. (בסקוואט) גם קצת בדד
עדיין לפי דעתי 90 5*3 נמוך מדי בשביל 110*5 בטווח הרחוק זה יפגע בך נראלי (כשל בעצימות)לקחתי 4 שבועות אחורה.
בדדליפט זה לא כבד בכלל, בבנץ ובסקוואט הרגיש קצת כבד. אבל לדעתי זה אמור להרגיש קצת כבד, במיוחד אחרי התחרות שאני עדיין מתאושש ממנה,
וגם בכללי בטקסס זה אימון עצימות אז אמור להיות כבד
אההעדיין לפי דעתי 90 5*3 נמוך מדי בשביל 110*5 בטווח הרחוק זה יפגע בך נראלי (כשל בעצימות)
מן הסתםהדדליפט היה slow af
איבדת גריפ ב130 קילו עם המוט דדלליפט של וולקן? אם כן אז משהו מאוד לא בסדר בגריפ שלך ואתה חייב לשפר אותו. אני עם מוט אלייקו רגיל לא מאבד גריפ בפחות מ170 קילו.מן הסתם
עוד שנייה הגריפ שלי השתחרר בגלל שלא שמתי מגנזיום ואחיזה רגילה
בנוסף לזה, אני אחרי תחרות וגם ללא חגורה (אגב, זה PR לללא אני חושב)
אני עם 130 קילו עם אחיזה רגילה (לא OVERHAND) ולא איבדתי גריפ, אבל זה הרגיש כאילו עוד שנייה איבדתי.איבדת גריפ ב130 קילו עם המוט דדלליפט של וולקן? אם כן אז משהו מאוד לא בסדר בגריפ שלך ואתה חייב לשפר אותו. אני עם מוט אלייקו רגיל לא מאבד גריפ בפחות מ170 קילו.
אחת הסיבות לדעתי זה שהוא עובד בבניינים וזה אז בכל מקרה יש לו גריפ חזקאין לי מושג איך יניב עושה אחיזה רגילה כל הזמן
overhand זה אחיזה רגילההוא אמר שלא נוח לו over hand
הוא עושה hook grip ינבלהאין לי מושג איך יניב עושה אחיזה רגילה כל הזמן
מנוולהוא עושה hook grip ינבלה