הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
הלוג של עופק ~ המסע ל2 פלטות בנץ

הלוג של עופק ~ המסע ל2 פלטות בנץ

• פותח/ת השרשור Grobe
  • פורסם בתאריך
גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-20/2/16
כי אני אאבד הרבה כוח בחיטוב
א. אתה מתחרה שוב בקרוב?
ב.אתה לא, צריך לדעת לעשות חיטוב נכון.
לא להיות בגירעון גדול מידי, לעבוד יחסית עצים ולתזמן נכון את הפחמימות ביום יום שיקיימו את האימון הטובים ביותר.
ככה שומרים על משקלי עבודה ויותר במשקל גוף.
כל ה"נייטרלי" הזה לא יביא לך הרבה וחוץ מתקיעה מוקדמת ומניעה מהגדלת מסת השריר זה מיותר.

כל ה"נייטרלי" הזה לא יביא לך הרבה וחוץ מתקיעה מוקדמת ומניעה מהגדלת מסת השריר זה מיותר.
באמת? אני כבר מעל חודש באותו משקל גוף והדדליפט עלה במעל 10 קילו, סקוואט עלה במעל 10 קילו והפרס התקדם גם ואני מרגיש שיש לי עוד הרבה מה להוסיף. מוזר כי לפי ההגיון שלך אני הייתי אמור להתקע מהר כי אני בנייטראלי.

אופק, נייטראלי זה רעיון טוב אם אתה רוצה להתחזק ואין לך זין לחטב עכשיו. תעשה חיטוב כשתרגיש נוח איתו. יש המון ספורטאים שמתחזקים בצורה טובה משנה לשנה בלי לזוז כמעט בכלל במשקל הגוף. אני מאמין שגם אתה מסוגל לכך כל עוד כמות החלבון תהיה גבוהה ורובו יהיה חלבון מלא.
בהצלחה!!

באמת? אני כבר מעל חודש באותו משקל גוף והדדליפט עלה במעל 10 קילו, סקוואט עלה במעל 10 קילו והפרס התקדם גם. מוזר כי לפי ההגיון שלך אני הייתי אמור להתקע מהר כי אני בנייטראלי.
מעניין, וכמה פיצעות קיבלת? כמה כאבים? כמה אתה עוד חושב שאתה תתקדם?
מה היו השיאים הקודמים שלך?
דיי, אתה לא אופק וזה לא המקרה. לדעתי בינתיים אין לו שום סיבה לעשות נייטרלי והוא יותר ירוויח בטווח הרחוק מסבב של חיטוב ומסה.

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית