הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
הלוג של עופק ~ המסע ל2 פלטות בנץ

הלוג של עופק ~ המסע ל2 פלטות בנץ

• פותח/ת השרשור Grobe
  • פורסם בתאריך
גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-20/2/16
מעניין, וכמה פיצעות קיבלת? כמה כאבים? כמה אתה עוד חושב שאתה תתקדם?
אני נפצע בלי קשר לכלום. זה לא פקטור רלוונטי.
מה היו השיאים הקודמים שלך?
סקוואט 162 ל5, פרס 75 ל5 דדליפט היה לי בסביבות ה175 כשהייתי על 94 קילו (עכשיו 95-96).
דיי, אתה לא אופק וזה לא המקרה. לדעתי בינתיים אין לו שום סיבה לעשות נייטרלי והוא יותר ירוויח בטווח הרחוק מסבב של חיטוב ומסה.
ולדעתי הוא יתקדם מעולה בנייטראלי

א. אתה מתחרה שוב בקרוב?
ב.אתה לא, צריך לדעת לעשות חיטוב נכון.
לא להיות בגירעון גדול מידי, לעבוד יחסית עצים ולתזמן נכון את הפחמימות ביום יום שיקיימו את האימון הטובים ביותר.
ככה שומרים על משקלי עבודה ויותר במשקל גוף.
כל ה"נייטרלי" הזה לא יביא לך הרבה וחוץ מתקיעה מוקדמת ומניעה מהגדלת מסת השריר זה מיותר.
א. אני מתחרה באוגוסט ואני מוצא לנכון שהניצול זמן הכי נכון עד אז יהיה להיות בניטרלי עד אז ומקסימום לחתוך לפני התחרות.
ב. גרעון של 400-500 זה גדול מדי? התוכנית שיש לי לא עצימה מספיק? רוב הפחמימות אם לא כולם לפני האימון, זה לא תכנון נכון?
אני עשיתי את החיטוב הזה כמו שצריך...

ב. גרעון של 400-500 זה גדול מדי? התוכנית שיש לי לא עצימה מספיק? רוב הפחמימות אם לא כולם לפני האימון, זה לא תכנון נכון?
לא דיברתי עליך ספציפית, דיברתי באופן כולל שככה צריך להתבצע חיטוב.
אני עשיתי את החיטוב הזה כמו שצריך...
לא הבנתי, איזה חיטוב עשית?

לא דיברתי עליך ספציפית, דיברתי באופן כולל שככה צריך להתבצע חיטוב.

לא הבנתי, איזה חיטוב עשית?
יש סוגים של חיטוב? אני לא מבין...
חיטוב רגיל. 400-500 פחות מהניטרלי, וכן עשיתי שבוע ניטרלי בהתחלה וX2 חלבון לכל מ.ג, 100 פחמימה וביום של אימון 120.
אם הייתי רוצה לחטב כדי סתם להיות עם פחות שמן ובלי קשר לכוח, זה אחלה של חיטוב. אבל אני מפסיד פה הרבה כוח

ושיהיה ברור, לא קשה לי עם העניין של האוכל. אין לי בעיה. האמת אני אפילו הכרחתי את עצמי לאכול בימים האחרונים...
ובנתיים לא נחלשתי חיים, אבל אני מרגיש כשל מאוד בקרוב שבעצם מעיד על זה שנחלשתי

אני כבר חודש בחיטוב+- (כולל הניטרלי)
אז לא ברור איזה חיטוב אתה מדבר.. חודש זה לא חיטוב.
ובנתיים לא נחלשתי חיים, אבל אני מרגיש כשל מאוד בקרוב שבעצם מעיד על זה שנחלשתי
יפה, ולרדת טיפה במשקלים אם אתה יורד במשקל גוף זה בסדר... הפער הקטן שנוצר מצטמצם מאוד מהר עם החזרה למסה.

אז לא ברור איזה חיטוב אתה מדבר.. חודש זה לא חיטוב.

יפה, ולרדת טיפה במשקלים אם אתה יורד במשקל גוף זה בסדר... הפער הקטן שנוצר מצטמצם מאוד מהר עם החזרה למסה.
יופי. אבל זה לא מה שאני רוצה. אני רוצה להגיע הכי חזק שאני יכול עד אוגוסט בקטג' עד 82.5~
וזה לא יקרה עם חיטוב באמצע...
ולמה צריך להיות זמן מסוים כדי שזה ייחשב חיטוב? גם יומיים חיטוב זה חיטוב. קצר מאוד, אבל זה עדיין חיטוב.

ולמה צריך להיות זמן מסוים כדי שזה ייחשב חיטוב? גם יומיים חיטוב זה חיטוב. קצר מאוד, אבל זה עדיין חיטוב.
אני מתכוון שבחודש אתה לא עובר את כל ה"תהליך" שעוברים בחיטוב אמיתי.
ימים חלשים, ירידה במשקלים, ירידה משמעותית במשקל גוף וכו' וכו'

אני רוצה להגיע הכי חזק שאני יכול עד אוגוסט בקטג' עד 82.5~
אין בעיה, אם כך אתה יודע מה לעשות לנכון כדי להגיע הכי מוכן שאפשר לתחרות. אני מציע לך את הפתרון הכי פרקטי לטווח הארוך, לא הקצר.

OFEKHA001 עדכן/ה את הלוג ״הלוג של עופק ~ המסע ל2 פלטות בנץ״:

עדכון לוג: 06/01/16

Screenshot_22.png

קרא את שאר עדכון הלוג...

נערך לאחרונה:
אותו משקל דפיציט כל התוכנית?
לדעתי הכי עדיף לך בהתאוששות סקוואט רגיל ככה תהיה יכול גם לעבוד על הטכניקה

אני עוד לא סגור לגבי התבנית הזאת... כנראה שאני אעשה את האחת עם הרוטציה בין הפרס לבנץ'
טוב בסוף אני עושה טקסס בתבנית עם הרוטציה

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית