הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בקשר לסרטון שראיתי

ShaharZ

משתמש מתחיל
83
2
נק' מוניטין:
2
83
2
שלום,
ראיתי את הסרטון הבא:

השאלה אם האימון הזה באמת עוזר וכדאי לעשות אותו או שיש דברים יותר טובים למתחילים?
תודה מראש!

• פותח/ת השרשור
SS = Starting Strength
https://www.kilogram.co.il/252/תוכנית-אימונים-מארק-ריפטו/

FBW = Full Body Workout - כלומר בכל אימון, אתה עובד על כל הגוף.

תן קצת פרטים על עצמך (גיל/גובה/משקל/עבר בחד"כ וכו) כדי שנוכל להמליץ על תוכנית מתאימה.
בן 15, אני לא כל כך זוכר מה הגובה שלי אבל אני חושב ש 170 לא סגור על זה, והמשקל שלי הוא בסביבות 57, זה משקל סבבה לגיל שלי או שאני אמור להיות פחות?

מה המטרה שלך?
אני רוצה להתחיל לבנות תכנית אימונים מסודרת כדאי שאני יוכל לפתח שרירים וכו'
מה אתה חושב על הסרטון שפרסמתי פה? נראה לך שהוא יעזור לי אם אני יעשה אותו למשך כמה חודשים אני יראה שיפור או שהתרגילים האלה לא משהו?

בן 15, אני לא כל כך זוכר מה הגובה שלי אבל אני חושב ש 170 לא סגור על זה, והמשקל שלי הוא בסביבות 57, זה משקל סבבה לגיל שלי או שאני אמור להיות פחות?

מה אתה חושב על הסרטון שפרסמתי פה? נראה לך שהוא יעזור לי אם אני יעשה אותו למשך כמה חודשים אני יראה שיפור או שהתרגילים האלה לא משהו?
זה לא עובד ככה חבוב, עובדים על כל הגוף! לא רק על הבטן.

אני ממליץ לך בחום על התכנית SS

• פותח/ת השרשור
זה לא עובד ככה חבוב, עובדים על כל הגוף! לא רק על הבטן.
מן הסתם כמובן שאני יעבוד על כל הגוף, אבל אני רוצה לברר קודם כל אם זה תרגילים טובים מה שהסרטון הזה מראה
אני ממליץ לך בחום על התכנית SS
מה אתה אומר על התרגילים שיש בסרטון?

מן הסתם כמובן שאני יעבוד על כל הגוף, אבל אני רוצה לברר קודם כל אם זה תרגילים טובים מה שהסרטון הזה מראה

מה אתה אומר על התרגילים שיש בסרטון?
זה לא משנה,זה תרגילים לבטן,שריר שלא חייב לעבוד עליו בבידוד כשאתה מתאמן מורכב וטוב.

אתה אומר SS יהיה יותר יעיל ממה שיש בסרטון הנ"ל?
הסרטון שהראית נועד לאימון שריר הבטן בלבד, הוא לא מתיימר להיות תוכנית אימונים שלמה. זה כמו שתשאל אם גבינת קוטג' היא דיאטה טובה.

• פותח/ת השרשור
הסרטון שהראית נועד לאימון שריר הבטן בלבד, הוא לא מתיימר להיות תוכנית אימונים שלמה. זה כמו שתשאל אם גבינת קוטג' היא דיאטה טובה.
אני יודע שהוא נועד לאימון הבטן בלבד, השאלה שלי אם הוא אימון טוב או שאפשר למצוא אימונים יותר טובים לבטן?

אני יודע שהוא נועד לאימון הבטן בלבד, השאלה שלי אם הוא אימון טוב או שאפשר למצוא אימונים יותר טובים לבטן?
התרגילים שם הם בסדר גמור לבטן, אך שים לב לזווית העלייה כפי שנראית בסרטון ושמור עליה כך.

אוקיי תודה, אני אנסה אותה.
מה אתה אומר על SS? היא תיהיה טובה בשבילי?
היא תוכנית מעולה לכל מתאמן מתחיל שמעוניין להתחזק באופן משמעותי.
אך מכיוון שהתוכנית תובענית, יש לשמור על שינה תקינה ופלוס קלורי תקין (כדאי להתחיל מ 300)

כמובן שאם אתה חדש בתרגילי הבסיס, חשוב מאוד לקרוא ולראות סרטונים בנושא ואם אפשר אז עדיף יהיה להיעזר באיש מקצוע.
או להעלות סרטונים לכאן על מנת לקבל תיקונים ועזרה לגביי הטכניקה.

• פותח/ת השרשור
היא תוכנית מעולה לכל מתאמן מתחיל שמעוניין להתחזק באופן משמעותי.
אך מכיוון שהתוכנית תובענית, יש לשמור על שינה תקינה ופלוס קלורי תקין (כדאי להתחיל מ 300)

כמובן שאם אתה חדש בתרגילי הבסיס, חשוב מאוד לקרוא ולראות סרטונים בנושא ואם אפשר אז עדיף יהיה להיעזר באיש מקצוע.
או להעלות סרטונים לכאן על מנת לקבל תיקונים ועזרה לגביי הטכניקה.
אני יודע איך לעשות את רוב התרגילים אני בעבר הייתי מתאמן פשוט לא הייתה לי תכנית אימונים, הייתי עושה תרגילים רנדומלים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית