הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת
Resource icon

לוג של שחקן פוטבול שרוצה ללכת לקולג'

שאלה שהייתי חייב לשאול: זה לא קצת מפריע לך בכללי שאתה הרבה יותר גדול מהסובבים אותך? לא משפיע על חיי החברה (במיוחד שאתה בתיכון) והמשפחה? יש גבול מסוים למה שאפשר להקריב בשביל ענף ספורט

שאלה שהייתי חייב לשאול: זה לא קצת מפריע לך בכללי שאתה הרבה יותר גדול מהסובבים אותך? לא משפיע על חיי החברה (במיוחד שאתה בתיכון) והמשפחה? יש גבול מסוים למה שאפשר להקריב בשביל ענף ספורט
הוא נולד ככה
וזה לטובתו,בבית ספר הוא מקבל כסף כדי להתחזות להורה ביום הורים/הורה מלווה בטיול שנתי

• פותח/ת השרשור
בכלל לא הגודל לא קשור לעניין הזה אלא האישיות
הוא נולד ככה
וזה לטובתו,בבית ספר הוא מקבל כסף כדי להתחזות להורה ביום הורים/הורה מלווה בטיול שנתי
תודה על העזרה

• פותח/ת השרשור
מסקרנות נטו- נכנסתי פעם ראשונה ללוג וראיתי שכשפתחת אותו שקלת 150 ועכשיו אתה שוקל 155.
יש סיבה לזה שאתה עולה במשקל? אתה לא מחפש לרדת?

מסקרנות נטו- נכנסתי פעם ראשונה ללוג וראיתי שכשפתחת אותו שקלת 150 ועכשיו אתה שוקל 155.
יש סיבה לזה שאתה עולה במשקל? אתה לא מחפש לרדת?
הוא שחקן מפתח בנבחרת
אם הוא יירד,הכוח והיתרון על אחרים יירד

הוא שחקן מפתח בנבחרת
אם הוא יירד,הכוח והיתרון על אחרים יירד

כוח? באמת? עם סקוואט 110 ודדליפט 155 לנפח? (לא בכוונה להעליב חס וחלילה)
אני לא מבין גדול בפוטבול אבל לשקול כל כך הרבה על אחוז שומן גבוה מאוד באמת מקנה יתרון כלשהו? הייתי בטוח שגם בעמדות של הבולדוזרים צריך קצת agility ומסת שריר מכובדת

כוח? באמת? עם סקוואט 110 ודדליפט 155 לנפח? (לא בכוונה להעליב חס וחלילה)
אני לא מבין גדול בפוטבול אבל לשקול כל כך הרבה על אחוז שומן גבוה מאוד באמת מקנה יתרון כלשהו? הייתי בטוח שגם בעמדות של הבולדוזרים צריך קצת agility ומסת שריר מכובדת
אתה צודק,אבל אל תשכח שהוא בתחילת דרכו
הוא יוכל להתחזק וגם להתחטב באותו הזמן
אבל עדיין יהיה לו יתרון (כי רוב השחקנים לא "מרימים"(

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית