הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מקורות לחלבון

• פותח/ת השרשור itay87
  • פורסם בתאריך

itay87

משתמש פעיל
479
70
נק' מוניטין:
134
479
70
בוקר טוב לכולכם.
המשקל שלי בבוקר בלי בגדים, אחרי ישיבה טובה וכשאני ריק גם משתן, הוא 62.8-62.9 . ביומיום עם בגדים הוא נע בין 63.5-66 אפילו. הכל תלוי בזמן שאני נשקל.
בקיצור , הבנתי שאני צריך באזור ה126 גרם חלבון? סופרים רק חלבון מלא מהחי, או גם חלבון "רגיל"?
בד"כ זה מה שאני אוכל שיש בו הרבה חלבון(ומרגיש שזה לא מספיק\בעייתי):
כוס חלב בבוקר(אחרי כל מה שאומרים על חלב, אני קצת מוטרד מזה. אני רגיש ללקטוז, אבל לוקח אינזים לפני אז אין בעיה).
חצי כוס קוואקר(שוב, אם אפשר לספור את זה)
250 גרם חזה עוף\כבד\המבורגר קפוא 100% בשר(כל הקטע עם האנטיביוטיקה סבבה? או בעייתי? גם על בשר אדום אני שומע תלונות ובעיות..)
עוד קופסאת קוטג\לבן(שוב, עוד חלב)
קופסאת טונה(כספית?.. גם זה בעייתי?)
2 ביצים(כולסטרול? אפשר יותר? כדי רק את הלבן?)

וזהו בתכלס. יוצא לי רק מהחלב,טונה,בשר וביצים 119 גרם חלבון. אז צריך להוסיף, או שגם החלבון הלא מלא נחשב?
וכל הבעיות שכתבתי על המוצרים תקפות או לא?
יש תחליף לאבקת חלבון בשביל מישהו שרגיש ללקטוז?( יכול לקחת כדור, גם 2 ו3, אבל אני צריך לדעת כמה לקטוז יש באבקה).

• פותח/ת השרשור
אם זה ככה אז יש לך די והותר חלבון בתפריט
אבל הבנתי שההמלצה היא לפחות פי 2 ממשקל הגוף(ויש כאלה שאומרים שכדי גם פי 2.5)
רק לפי 2 חסר לי באזור ה10 גרם(ולא תמיד אני אוכל גם לבן, אז בתכלס לפעמים גם 17 גרם) חלבון. לא יכול עוד להוסיף כלום לפי ההרגשה שלי.
וגם המוצרים שאני צורך מדאיגים אותי. מה שאומרים על הכספית(שעדין לא הבנתי אם בדיה או לא) , חזה עוף ואנטיביוטיקה, ביצים וכולסטרול, חלב ומוגלה..
לא השאירו לי כלום לאכול עם כל הטענות שלהם!

אבל הבנתי שההמלצה היא לפחות פי 2 ממשקל הגוף(ויש כאלה שאומרים שכדי גם פי 2.5)
רק לפי 2 חסר לי באזור ה10 גרם(ולא תמיד אני אוכל גם לבן, אז בתכלס לפעמים גם 17 גרם) חלבון. לא יכול עוד להוסיף כלום לפי ההרגשה שלי.
וגם המוצרים שאני צורך מדאיגים אותי. מה שאומרים על הכספית(שעדין לא הבנתי אם בדיה או לא) , חזה עוף ואנטיביוטיקה, ביצים וכולסטרול, חלב ומוגלה..
לא השאירו לי כלום לאכול עם כל הטענות שלהם!
יש לך גם חלבון לא מלא שלא החשבת, זה מספיק...

בוקר טוב לכולכם.
המשקל שלי בבוקר בלי בגדים, אחרי ישיבה טובה וכשאני ריק גם משתן, הוא 62.8-62.9 . ביומיום עם בגדים הוא נע בין 63.5-66 אפילו. הכל תלוי בזמן שאני נשקל.
בקיצור , הבנתי שאני צריך באזור ה126 גרם חלבון? סופרים רק חלבון מלא מהחי, או גם חלבון "רגיל"?
בד"כ זה מה שאני אוכל שיש בו הרבה חלבון(ומרגיש שזה לא מספיק\בעייתי):
כוס חלב בבוקר(אחרי כל מה שאומרים על חלב, אני קצת מוטרד מזה. אני רגיש ללקטוז, אבל לוקח אינזים לפני אז אין בעיה).
חצי כוס קוואקר(שוב, אם אפשר לספור את זה)
250 גרם חזה עוף\כבד\המבורגר קפוא 100% בשר(כל הקטע עם האנטיביוטיקה סבבה? או בעייתי? גם על בשר אדום אני שומע תלונות ובעיות..)
עוד קופסאת קוטג\לבן(שוב, עוד חלב)
קופסאת טונה(כספית?.. גם זה בעייתי?)
2 ביצים(כולסטרול? אפשר יותר? כדי רק את הלבן?)

וזהו בתכלס. יוצא לי רק מהחלב,טונה,בשר וביצים 119 גרם חלבון. אז צריך להוסיף, או שגם החלבון הלא מלא נחשב?
וכל הבעיות שכתבתי על המוצרים תקפות או לא?
יש תחליף לאבקת חלבון בשביל מישהו שרגיש ללקטוז?( יכול לקחת כדור, גם 2 ו3, אבל אני צריך לדעת כמה לקטוז יש באבקה).
אם המשקל שלך 65 קילו (קילו פחות קעלו יותר לא קריטי) אז אתה צריך 130 גרם של חלבון וגם אל תשכח פחמימות שזה ממש חשוב כי הגוף שלך לוקח אנרגיה מפחמימות. קח 260 גרם של פחמימות.אין כזה חלבון מלא חלבון זה חלבון גם בקוואקר יש חלבון.לגבי תוספים יש לך אבקת חלבון ללא לקטוז ובדרך כלל רשום על הקופסא ו100% שזה רשום ברכיבים.בהצלחה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית