הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סטים ארוכים

• פותח/ת השרשור Muzi
  • פורסם בתאריך

Muzi

משתמש פעיל
495
66
נק' מוניטין:
160
495
66
בעקרון,זה קורה לי תכלס רק בסקוואט,אבל הסטים שלי לפעמים עוברים את הדקה,בSS ז"א 5 חזרות,אני מגיע למצב שאני לא מרגיש ממש את הידיים לקראת הסוף, האם זה משנה? האם להמשיך להעלות משקלים? או שעדיף לי אולי לעבוד על מהירות הסט קודם?

ממה ששמתי לב על עצמי, כשנחתי מיליון שנה בין חזרה לחזרה היה לי יותר קשה מאשר שפשוט המשכתי (עם נשימות לפני וכל מה שצריך כמובן) כמו כאן לדוגמה למרות שהמשקל קל
תנסה לעבוד יותר מהר

נערך לאחרונה:
אחד החבר'ה היורת חזקים ורציניים כאן (לא זוכר את השם משתמש) גם הראה בסרטון שלו עם דדליפט וגם הסביר שהמנוחה באמצע הסט (לפחות בדדליפט אבל מאמין שגם בסקוואט במידה מסוימת) יותר מפריעה מאשר עוזרת.
אתה צריך להיכנס לסט מפוקס ומרוכז מהרגע שאתה מוציא את המוט מהראק (הוצאה טובה משפיעה על כל הסט חייב להוציא אותו בכוח ויציבות) ולעבוד בקצב מסויים - גם אם הקצב איטי אבל שיהיה איזה רצף כלשהו.

גם לי הייתה את הבעיה הזו בסס, זה יותר פגע מאשר עזר.
זה לא צריך למנוע ממך להתקדם במשקלים אבל כן צריך לעבוד מהר.
משהו שמאוד עזר לי זה: חזרה-שתי נשימות קצרות עוד חזרה-שתי נשימות קצרות ועוד חזרה. זה נתן לי קצב לעבוד איתו וזמן לעמוד בו.

גם אם אתה עייף מת ואין אוויר אתה לוקח נשימה עמוקה מכווץ ויורד ישר לעוד חזרה..
ככל שתחכה יותר זמן תאבד יותר כוח

אני חושב שבסקוואט כל עוד המשקל עליך זה נחשב לסט כמובן, וחושב שאתה צריך לעבוד בקצב שמתאים לך. גם אני אוהב לקחת עוד שנייה שתיים להתרכז לפני כל חזרה כשהמשקל כבד לי. זה בסדר. למעשה, ברוב הפעמים שלא לקחתי את הזמן הזה - החזרה יצאה מכוערת / נכשלה.

• פותח/ת השרשור
אני חושב שבסקוואט כל עוד המשקל עליך זה נחשב לסט כמובן, וחושב שאתה צריך לעבוד בקצב שמתאים לך. גם אני אוהב לקחת עוד שנייה שתיים להתרכז לפני כל חזרה כשהמשקל כבד לי. זה בסדר. למעשה, ברוב הפעמים שלא לקחתי את הזמן הזה - החזרה יצאה מכוערת / נכשלה.
כן היה לי סט ב85 שהיה ממש מהיר ומעוות אבל אני אנסה לעבוד על סטים יותר מהירים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית