עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
גם אם תקבל מלגה בקולג זה טוב אתה לומד בחינם ואז יש לך תואר אמריקאי ובארץ יקבלו אותך לכל עבדוהLOL זה התכנון שלילא יודע הלכתי לאימון לראות אם אני יאהב ואהבתי
אי אפשר לעשות קריירה בישראל מפוטבול, ותכלס גם מי שמגיע לקולג באמריקה, רק 3% מהקולג' עוברים לnfl ככה שגם להם אין כל כך סיכוי. אני מאמין שאני יפרוש בגיל 18 כשאסיים יב ואתגייס. אחרי הצבא האם אני יחזור לשחק בבוגרים? מאיפה אני יודע זה עוד 7 שנים
מצטער אני כבר לא איתך בליגה אתה כנראה הכי שמן עכשיו....ואתה לא יכול להביס אותי בשום דרך אז אל תנסה:fuck:לא.. בזמן העונה פוטנציאל ההתקדמות שלי הכי נמוך, מתי אני יחטב ? באוף סיזן? ומתי אני יתחזק?
אל תדאג אין לי אנשים ענקיים מאוד להתמודד איתם בליגה שלנו ואם כן, להיות 95 או 80 קילו ממש לא משנה נגד מישהו ששוקל 150 קילו
@aviram5 (שאגב, איתי בליגה) אני יכול לנסות להביס אותו בדרכים יצירתיות
תכלס משהו בחשיבה שלי דפוק מסכים
כן חחחח חשבתי על זה, אבל זה ממש ממש לא ריאלי, בטח כשאתה פוחד מחומריםגם אם תקבל מלגה בקולג זה טוב אתה לומד בחינם ואז יש לך תואר אמריקאי ובארץ יקבלו אותך לכל עבדוהLOL זה התכנון שלי
מצטער אני כבר לא איתך בליגה אתה כנראה הכי שמן עכשיו....ואתה לא יכול להביס אותי בשום דרך אז אל תנסה:fuck:
Powerclean 53 3x3
Every minute on the minute powerclean
40x3...54.5x3 PR 57 PR 58 PR
(משהו גייז של קרוספיטרים אבל אני מת)
🤯בטח כשאתה פוחד מחומרים
מזה המטקון של טניה ?יהב עדכן/ה את הלוג ״Athlete- Small Word, Big Definition״:
עדכון לוג: 18/07/15
קרא את שאר עדכון הלוג...
Deadlift Belted 117 4x5
Lat pulldown 3x8
Press 37 5x5
Dumbblle press 15 3x8
Dumbblle incline 17.5 3x8
אינטרוולים בחבל (טאבטה)
גמישות,הליכה 20דק'
I'm Gay וכמעט הקאתי בדדליפט
אתה באמת מאמין בסיכוייך לקבל מלגת פוטבול? אופטימי הייתי אומרגם אם תקבל מלגה בקולג זה טוב אתה לומד בחינם ואז יש לך תואר אמריקאי ובארץ יקבלו אותך לכל עבדוהLOL זה התכנון שלי
מצטער אני כבר לא איתך בליגה אתה כנראה הכי שמן עכשיו....ואתה לא יכול להביס אותי בשום דרך אז אל תנסה:fuck:
מלגות ספורט כמעט לא מחלקים לfreshmans (לפחות לא בD3/D2), אבל מלגות לתלמידי חוץ יש בשפע ובנדיבות. הוא כמעט בטוח יקבל מלגה על זה שהוא סטודנט בינלאומי, בד"כ הן באזור של 50% שזה גם המון.אתה באמת מאמין בסיכוייך לקבל מלגת פוטבול? אופטימי הייתי אומר
אה אבל זה לא יהיה מלגת פוטבול זה יהיה מלגת לימודים, לא?מלגות ספורט כמעט לא מחלקים לfreshmans (לפחות לא בD3/D2), אבל מלגות לתלמידי חוץ יש בשפע ובנדיבות. הוא כמעט בטוח יקבל מלגה על זה שהוא סטודנט בינלאומי, בד"כ הן באזור של 50% שזה גם המון.
זה משנה? כסף זה כסףאה אבל זה לא יהיה מלגת פוטבול זה יהיה מלגת לימודים, לא?
אני מכיר מישהו שנותן אפשרות לספורטאים ישראלים מלגות בקולגים אבל זה למתאימים צריך לעשות פסיכומטרי אמריקאי וזה..בוא נגיד אם משהו יפיל אותי זה לא הפוטבול זה האנגלית:sweatingbullets:...תאמת אני אופטימי מה יעזור לי להיות פסימיאתה באמת מאמין בסיכוייך לקבל מלגת פוטבול? אופטימי הייתי אומר
אז תלמד בבית ספר לאנגלית,יש כמה חבר׳ה בנבחרת ובליגה שעשו את זהאני מכיר מישהו שנותן אפשרות לספורטאים ישראלים מלגות בקולגים אבל זה למתאימים צריך לעשות פסיכומטרי אמריקאי וזה..בוא נגיד אם משהו יפיל אותי זה לא הפוטבול זה האנגלית:sweatingbullets:...תאמת אני אופטימי מה יעזור לי להיות פסימי
זה מה שאני הולך לעשותאז תלמד בבית ספר לאנגלית,יש כמה חבר׳ה בנבחרת ובליגה שעשו את זה
סוף סוף שרוולי ברכיים.. איזה כיף
Squat PR 95 5x3
Bench Press 65.5 4x6 1x5
100reps triceps
בטן,גמישות,הליכה 20דק'
למה לא ?כל הכבוד על ה PR
ולמה 100 חזרות טרייספס?