הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ יעוץ דיאטת האדם הקדמון

אביחי חי

משתמש מתחיל
45
0
נק' מוניטין:
0
45
0
לאחרונה התחלתי להתאמן קרוס םיט פעמיים שלוש בשבוע והבנתי שדיאטת האדם הקדמון מומלצת עם שיטת האימון הזו אני אשמח לחוות דעת ולקצת מידע או תפריט שיגיד לי איך כמה ומתי לאכול ( שוקל 78 מטר 70 בערך)

אני רוצה להבין מאיפה הבאת את הבדיחה הזאת. 😣
אני מדבר על מי שרוצה להרזות . ובפליאו הפחמימה מגיעה מירקות שורש וזהו אורז הוא בצד האפור של הפליאו . ו תפוח אדמה פחמימה ריקה . מי שרוצה להעלות במסה יכול בכיף להלעות בפחמימה

אני מדבר על מי שרוצה להרזות . ובפליאו הפחמימה מגיעה מירקות שורש וזהו אורז הוא בצד האפור של הפליאו . ו תפוח אדמה פחמימה ריקה . מי שרוצה להעלות במסה יכול בכיף להלעות בפחמימה
פליאו לא מכוון ל״מי שרוצה להרזות״ או ״מי שרוצה לגדול במסה ולפתח שרירים״ וכן הלאה.
זה אורח חיים. זהו.

פחמימה ריקה?

זאת טעות לחשוב שפלאו = דל פחמימות
היי לא אמרתי את זה!
אבל מי שלא מגיב טוב לדל פחמימה אני צופה שלא ירגיש אנרגטי מי יודע מה על פליאו..

תזונה כביכול "רגילה" למתאמן בדרך כלל תהיה עם יותר פחמימה מאשר בתזונת פליאו ממוצעת

בפליאו אפשרי רק עד 150 גרם פחמימה וזה רק מבטטה או ירקות שורש וזהו ולאכול בשר הרבה ושומן
בטח האדם הקדמון ספר פחמימות ולא הרשה לעצמו לאכול מעל 150 גרם פחמימה ביום

בטח האדם הקדמון ספר פחמימות ולא הרשה לעצמו לאכול מעל 150 גרם פחמימה ביום
לא הוא לא ספר אבל תחשוב על זה הוא לא צרך יותרמ 150 . ואם אתה צריך לדעת עוד משהו תיכנס לאתר של הפליאו
אתה בכלל יודע מה זה פליאו?
לא אני בפליאו חודש ולא יודיע מה זה

לא הוא לא ספר אבל תחשוב על זה הוא לא צרך יותרמ 150 . ואם אתה צריך לדעת עוד משהו תיכנס לאתר של הפליאו
טוב, חשבתי על זה, ועדיין לא נראה לי שהאדם הקדמון הלך לו, ראה עץ של פירות, היה רעב ובמקום לאכול את כל הפירות שהוא יכל הוא אמר לעצמו "אני אוכל רק אחד כי אני לא רוצה להקפיץ אינסולין, וגם אכלתי כבר בטטה היום"

טוב, חשבתי על זה, ועדיין לא נראה לי שהאדם הקדמון הלך לו, ראה עץ של פירות, היה רעב ובמקום לאכול את כל הפירות שהוא יכל הוא אמר לעצמו "אני אוכל רק אחד כי אני לא רוצה להקפיץ אינסולין, וגם אכלתי כבר בטטה היום"
כמובן הוא אכל אבל לא כול יום הוא היה אוכל בענות של הפירות ו לרוב הוא היה אוכל בשר

כמובן הוא אכל אבל לא כול יום הוא היה אוכל בענות של הפירות ו לרוב הוא היה אוכל בשר
^מה שהוא אמר.
תשמע אם אתה רוצה לעשות חיטוב וגם להיות בתזונת פליאו אז שיהיה לך בכיף, אבל זה שני דברים שונים. פליאו=!חיטוב, ופליאו=!דל פחמימה

כן זה כן ויש הרבה שהרזו בפליאו מעל 30 קילו

נכון, כי הם היו ככל הנראה בגירעון קלורי ולא הרגישו את זה מפאת הרגשת השובע התמידית שהייתה בהם.

פליאו היא לא דיאטה. נקודה.
למען האמת כל תזונה מסויימת שבנויה על עיקרון כלשהו ויש לה מטרה מסויימת היא "דיאטה".

אתה הכרת את האדם הקדמון?
צילמתי אותו פעם בסטודיו.

Banner_resized_2_1.png

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית