ייעוץ חגורה. מתי איך ואם בכלל?

• פותח/ת השרשור NotBob
  • פורסם בתאריך

NotBob

משתמש מתחיל
148
17
נק' מוניטין:
14
148
17
היי, חשבתי להתחיל להשתמש בחגורה אחרי כמה המלצות אבל אני לא מבין כלום בזה.
למה להשתמש בחגורה?
איך להשתמש בזה?
ואיך אני יכול לדעת אם זה בכלל כדאי לי?

גם ב14 אפשר למצוא אם רק תנסה לחפש. לא חסר אנשים בשוק שצריכים ילד בריא שיסדר להם את הדוחן ירקות בבוקר
אני אדבר עם אבא שלי.. הוא בטוח ייסדר לי משהו
על הדרך אני אחסוך עוד כסף, לא יזיק לי 😆

105$ זה המחיר שהיא עלתה לי ב hop
למען האמת עכשיו אני רואה שהמחירים עלו. אבל זה לא הבדל משמעותי. 90$ במקום 80$:
http://www.inzernet.com/detail_belt.asp?PRODUCT_ID=FOREVER_LEVER_10MM

אם בהאוס אוף פיין עולה יותר, הייתי מזמין מאינזר בעצמם. יותר זול וגם ישר מהיצרן וגם אתה יכול לבחור בין כל הצבעים. יותר משתלם.

אני אדבר עם אבא שלי.. הוא בטוח ייסדר לי משהו
על הדרך אני אחסוך עוד כסף, לא יזיק לי 😆
עדיף שתדבר עם @SmokingSnake ותיקח longhorn זאת חגורה ממש טובה ואיכותית ברמה של אינזר ועולה קצת מעל 400

נערך לאחרונה:
לפי ריפטו (או מישהו אחר, אני למשל), אולי קודם חכה איזה שנה-שנתיים בכדי שתהיה משוכנע שבאמת אתה מתכוון להמשיך להתאמן... 😆

כתבת את שמו של ריפטו לשוא? תביא ציטוט!

נערך לאחרונה:
שכחתי להגיב.
כן, זה בהחלט זמן טוב.
ברגע שכבר יודעים את הטכניקה ברמה טובה, והמשקלים לא קלים, אין סיבה להמנע משימוש בחגורה.
אפשר כמובן להשתמש מהתחלה, אבל זה חסר טעם ובעיקר מבזבז זמן ואנרגייה לשים חגורה עם מוט ריק, ואת החימום גם ככה אנחנו עושים בלי חגורה מהסיבות שצויינו. ככה שאנחנו כן צריכים לדעת ולהרגיש איך זה לשפוף בלי חגורה. אלא אם אנחנו מתכננים לא לדעת ופשוט לשים חגורה החל מסט החימום הראשון עם המוט הריק, שזה הרגל מפגר, לא מועיל ומבזבז זמן.*

*אני כמובן לא מדבר על מישהו בן 85 שהיה צריך 3 שבועות בלג פרס בשביל להצליח סקוואט משקל גוף, שהוא אחרי 2 ניתוחי גב. בשבילו ככל הנראה חגורה תהיה הכרחית בכל שלב ובכל משקל. אני לא מדבר על מקרה כזה.
אז מה בעצם הטיעונים נגד?
מחיר ובזבוז אנרגיה?

אז מה בעצם הטיעונים נגד?
מחיר ובזבוז אנרגיה?
אני לא מתנגד לשימוש בחגורה, אלא להיפך.
הטיעונים כנגד חגורה בגדול מסתכמים ב"זה מחליש לך את שרירי הליבה", וכשאתה שואל איך + איך מרימים איתה יותר משקל + איך יש דומס בבטן כשמתחילים להתאמן איתה, אתה לא מקבל תשובות.
אז לא, אני לא ממש יודע מה עומד מאחורי הטיעונים כנגד החגורה. בעיניי זה מאוד שגוי ולא אחראי בחלק מהמקרים להטיף כנגד חגורה.

הטיעונים כנגד חגורה בגדול מסתכמים ב"זה מחליש לך את שרירי הליבה", וכשאתה שואל איך + איך מרימים איתה יותר משקל + איך יש דומס בבטן כשמתחילים להתאמן איתה, אתה לא מקבל תשובות.
אז לא, אני לא ממש יודע מה עומד מאחורי הטיעונים כנגד החגורה. בעיניי זה מאוד שגוי ולא אחראי בחלק מהמקרים להטיף כנגד חגורה.
אז למה לא לשים תמיד? וכמה מילימטרים לבחור?

בעיניי זה מאוד שגוי ולא אחראי בחלק מהמקרים להטיף כנגד חגורה.
בעיניי לא רציני למתאמן מתחיל להצטייד בחגורה לפני שהפנים את הטכניקה כראוי ואף תירגל אותה כך שלכל הפחות גם איננה נקייה מספיק לפחות היא מלוטשת.
משונה לי שהתעלמת לחלוטין מהדיון של אתמול. אף טענה בזכות היחלשות שרירי הליבה לא הונחה אלא אחת הגורסת שאופן הכיווץ בעת שימוש בחגורה שונה. זהו האלמנט היחיד שכן החגורה לא נלחצת כנגד המצח, היא איננה חליפת לחץ או רצועות ברכיים ואינה אוגרת אנרגיה מתוך אלסטיות. מצד שני, היא גם לא חגורת הקסמים של הארי פוטר...
ללא קשר, תמיד מצאתי משעשע ההצטיידות של מתאמן מתחיל בציוד PL לרמה תחרותית. מרגיש (ובאמת לרוב זה כך) כאילו המתאמן משוכנע שבעצם ההצטיידות הוא כבר כמעט נוגע...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית