הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תחקיר ''תעשיית השרירים'' ביום רביעי

כסף מהחגים? יום הולדת?
איזה כסף מהחגים.. מי מקבל בכלל
יום הולדת? אני מקבל מתנה שאני מבקש מההורים.. השנה זה היה מחשב..
בדרך כלל היא קונה לי מדי פעם דברים שאני מבקש אם זה לא מחיר מוגזם ואם הסיבה מוצדקת.. ופה הסיבה יותר ממוצדקת וזה יותר משתלם לי ולה, אבל לא אכפת לה..

לא מאמין... אמא שלי שמה פתק על המקרר עם תזכורת לכתבה ביום רביעי. זה באמת מה שחסר לי עכשיו.

לא מאמין... אמא שלי שמה פתק על המקרר עם תזכורת לכתבה ביום רביעי. זה באמת מה שחסר לי עכשיו.
"עוז, ראיתי בטלוויזיה שלאנשים נוצרו בעיות בריאותיות קשות מכל מיני תוספים של מתאמנים והראו שם קופסה בדיוק כמו שיש לך, אז זרקתי את כל הקופסאות שלך, הבריאות יותר חשובה מהשרירים"

"עוז, ראיתי בטלוויזיה שלאנשים נוצרו בעיות בריאותיות קשות מכל מיני תוספים של מתאמנים והראו שם קופסה בדיוק כמו שיש לך, אז זרקתי את כל הקופסאות שלך, הבריאות יותר חשובה מהשרירים"

הכי מצחיק שבדיוק היום אחי שאל אותי אם אני רוצה שהוא יקנה לי אבקה מאמינו שופ חחחחח

וואי וואי אם זה קורה, באמת שאני לא יודע מה אני אעשה...

באמת שאני מפחד לראות איזה מוקיונים יופיעו בכתבה הזאת ואיזה אינטרסנטים יגידו הכל רק כדי שאנשים לא יקנו אבקות ויערכו את הכתבה רק כדי להראות שאבקות חלבון זה רע.

ברגע שתבינו שזה לא משפיע עליכם, אלה שיודעים, מצבכם יהיה טוב יותר.
אם כבר, הנזק הוא לנו המאמנים שצריכים לכסות את החרא הזה כשהם מנסים ללמד אנשים אורח חיים ותזונה תקינים כשאותם אנשים פומפמו במיתוסים מפה ועד קיבינימאט ע"י כל מיני תכניות הזויות כאלה.

כל זה אני אומר בלי לדעת מה יהיה בתכנית הזאת, אבל מניסיון העבר סביר להניח שיהיה הרבה חרטא וסיפורי זוועה.

בהנחה ואכן יאמרו בכתבה שקרים על נזקים של מוצרים כאלה ואחרים, אי אפשר פשוט לתבוע אותם?

אין לי בעיה לדון עם כל בנאדם על הסוגיה הזאת ולהוכיח על כל דבר שהוא יגיד.

הבעיה מתחילה כשההורים שלך - האנשים הכי קרובים אלייך ביומיום, חווים דעה על משהו שאין להם מושג בו ועל סמך כתבה של איזה פרשן שאין לו מושג whats so ever על אימונים ותזונה רק כדי להשיג רייטינג.

ת'אמת שבאמת לא ממש הבנתי למה עושים כתבה כזאת בדיוק על אותו נושא שעשו כבר בעבר.

אגב - עושים כתבה על אבקות חלבון או חומרים ?

אם אבקת חלבון גורמת לכם לדבר ככה על ההורים שלכם כנראה שבאמת זה לא עושה לכם טוב.
אני לא באמת הולך לא לדבר איתה.. אבל זה מאוד מעצבן.
קח בחשבון שאתה מסביר לאמא שלך משהו שוב ושוב, במשך זמן מסוים וכל פעם היא אומרת שהיא מבינה ואני אומר לה שלא להאמין לכל מה שאומרים, אבל..
כי חברה מטומטמת שלה שחושבת שהיא מבינה הכל והיא "לא יכולה לרדת במשקל, זה המבנה גוף שלה" אומרת שאבקת חלבון זה ככה וככה..
ולמי היא תאמין? כמובן שלחברה שלה, כי הילד שלה לא "מבין" קצת יותר, הכוונה, אני מביא לה הוכחות ומחקרים ממקורות אמינים,
והיא מביאה לי תוכניות מטומטמות כנגד למרות שאני מסביר לה שבועותת שוב ושוב

*כולם לא לראות.....

תודה שהמלצת לי לא לראות 😃

הכתבים של ערוץ 10 שורצים פה כל הזמן, מנסים להפיל בעיקר את הדילרים בפורום סטרואידים. הם פנו אלינו לראיון, בהתחלה הסכמנו, אחרי צפייה בכתבות קודמות החלטנו שאין טעם והם יערכו איך שנוח להם ויציגו אותנו באור שלילי. בכתב הקודמת הם אמרו שכאן ניתן להשיג קלנבטרול, כל מנהל אחר היה מתעצבן, אבל הודות להם כל המחפשי גלולות קסם נרשמו והרחבנו עוד קצת את הקהילה.

מישל אני מצדיק אותך ב100 אחוז. אבל יש דרך להציג סטרואידים בצורה טובה ? אפילו טסט פשוט

למה להתעסק בזה? אנחנו יודעים שזה שטויות, הכתבה הזאת מיועדת לאנשים שלא מרימים ,שיושבים עם יד בביצה, יד שנייה עם משולש חמישי של פיצה ביד, בשביל שהם יוכלו להגיד לעצמם ''תראה את כל האלה עם הגוף היפה. גיל 28 הם מתים, מזל שאני לא מתאמן''

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית