הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
אז..... ננסה להגיע ל250 עוד לפני הגיוס? 😃

אז..... ננסה להגיע ל250 עוד לפני הגיוס? 😃

• פותח/ת השרשור
בהצלחה ותתחיל לאכול כמו שצריך 🍽️🥹
--- עידכון הודעה, לפני 15 דקות, תאריך ההודעות המקורית: לפני 16 דקות --- ולדעתך אתה לא יכול להמשיך עם SS?

בנוגע לאוכל.... אני בדיוק בזמן הזה שמסיימים לימודים ולפני צבא ואני כל היום עם חברים (שנשארו.) ומחוץ לבית ואני פליאו אז די בעייתי לאכול כל דבר בחוץ..... נגיד היום אכלתי ממש טוב מקווה לשמור על זה לזמן הקרוב. 😋🍴

אמ...... אני משער שאני יכול, הגעתי למשקלים יותר גבוהים בSS.
אני לא רוצה לאכול כמו שאכלתי אז... לא בשלב הזה. 😉
בכל מקרה זה אימונים די קלים ואני רק בהתחלה.
שמח שאתה עוקב! 😃
נ.ב
קבל ח"ח על הבנץ'!!!!

בנוגע לאוכל.... אני בדיוק בזמן הזה שמסיימים לימודים ולפני צבא ואני כל היום עם חברים (שנשארו.) ומחוץ לבית ואני פליאו אז די בעייתי לאכול כל דבר בחוץ..... נגיד היום אכלתי ממש טוב מקווה לשמור על זה לזמן הקרוב. 😋🍴

אמ...... אני משער שאני יכול, הגעתי למשקלים יותר גבוהים בSS.
אני לא רוצה לאכול כמו שאכלתי אז... לא בשלב הזה. 😉
בכל מקרה זה אימונים די קלים ואני רק בהתחלה.
שמח שאתה עוקב! 😃
נ.ב
קבל ח"ח על הבנץ'!!!!
תודה תודה 😃
בקיצור אתה לא רוצה לעלות יותר מלוכלך לכן אתה הולך על הלניארית והיא פחות טובענית מ SS
תקן אותי אם אני טועה 😃

• פותח/ת השרשור
תודה תודה 😃
בקיצור אתה לא רוצה לעלות יותר מלוכלך לכן אתה הולך על הלניארית והיא פחות טובענית מ SS
תקן אותי אם אני טועה

חח לא.
סיימתי את הSS שלי, עברתי ללינארית.
חזרתי עכשיו מחיטוב ואני רוצה לחזור ללינארית, אני כבר לא מסוגל להתקדם 3 פעמים בשבוע כשהסקוואט הגיע ל180X3 מסכים איתי? 😉
אני עושה עכשיו SS כדי להחזיר משקלים קצת לחזור קצת למסה ולעומס על הגוף ועובר ללינארית.
עכשיו שאני מרגיש שזה פוגע בדדליפט אני פשוט אעבור ללינארית ואתקדם איך שבא לי (כלומר במקום להתקדם פעם בשבוע, אתקדם פעמיים או שלוש.)
וכשאני אגיע שוב למשקלים שהיו ואתחיל עם הPRים אני אחזור ללינארית כמו שצריך עם התקדמות של פעם בשבוע לפי הספר.
למה דווקא לינארית? כי התוכנית הזאת הטיסה לי את המשקלים ל210X3 180X3 100X5 בכמה חודשים ותוך כדי שילוב של אימוני MMA שגם פגעו בהתאוששות. עכשיו אני בלי הMMA ואם יותר זמן פנוי ועם מטרה מול העיניים ככה ש.........🤪

חח לא.
סיימתי את הSS שלי, עברתי ללינארית.
חזרתי עכשיו מחיטוב ואני רוצה לחזור ללינארית, אני כבר לא מסוגל להתקדם 3 פעמים בשבוע כשהסקוואט הגיע ל180X3 מסכים איתי? 😉
אני עושה עכשיו SS כדי להחזיר משקלים קצת לחזור קצת למסה ולעומס על הגוף ועובר ללינארית.
עכשיו שאני מרגיש שזה פוגע בדדליפט אני פשוט אעבור ללינארית ואתקדם איך שבא לי (כלומר במקום להתקדם פעם בשבוע, אתקדם פעמיים או שלוש.)
וכשאני אגיע שוב למשקלים שהיו ואתחיל עם הPRים אני אחזור ללינארית כמו שצריך עם התקדמות של פעם בשבוע לפי הספר.
למה דווקא לינארית? כי התוכנית הזאת הטיסה לי את המשקלים ל210X3 180X3 100X5 בכמה חודשים ותוך כדי שילוב של אימוני MMA שגם פגעו בהתאוששות. עכשיו אני בלי הMMA ואם יותר זמן פנוי ועם מטרה מול העיניים ככה ש.........🤪
יאלהה תפציץ !!
אני בעצמי מתחיל שבוע הבא SS 3 חודשים לא התקדמתי בגלל מבחן ריצה שמקווה סוף החודש לסיים פחות או יותר
אחרי שאני יעבור אותו מקווה לבגיע לסקוואט סביב ה 170 ודד 200 לגבי פרס ובנצ נראה כבר .. חח
ואתה מוזמןלעקוב אחרי הלוג שלי גם https://www.lbs.co.il/threads/56875/page-70

• פותח/ת השרשור
StrongLift עדכן/ה את הלוג ״אז..... ננסה להגיע ל250 עוד לפני הגיוס? 😃״:

עדכון לוג: 07/08/15

אימון משותף עם ביבס ושחר. 👉👌

סקוואט 160X5
בנץ' 92.5X3
כל מיני מתח

אימון די גרוע.. שונא אימון בוקר. 👎
אבל מצד שני ראיתי את ביבס שלא ראיתי שנים ושחר שהוא אח.😘
בכל מקרה מרוצה מהמשקלים סך הכל... עובר ללינארית בראשון ומשם נמשיך....😛
לאכול דחוף.😋🍴

קרא את שאר עדכון הלוג...

אבשי ישחיףףףףףףףףףףף אתה דקור X9 !
בהצלחה בדצמבר,נבוא להתחרות גם נראה אותך שוב,רק בתקווה שהפעם תזכור אותי 😣
בכל מקרה,אתה שחיף שמן! אתה תצליח להגיע ל250 דונט ווארייייייייי

• פותח/ת השרשור
ראשון פספסתי אימון.
היום הלכתי לאימון וחזרתי אחרי 5 דקות, למה? שפשפת מזדיינת מהעבודה המזדיינת. 👎
כל כך חיכיתי לאימון היום והחרא הזה פשוט כאב ויכולתי להמשיך אבל אז הייתי מחר בעבודה סובל למוות.
(5 וחצי בבוקר עד 4 אחרה"צ, מכנס ארוך, כל היום בחוץ מתחת לשמש ומלא הליכה.)
מקווה שיעבור ואני יוכל להתאמן בחמישי כמו בנאדם.
זה עבודה לשבועיים ואם זה הולך להיות ככה שבועיים יש פה בעיה רצינית.🤬
ניראה מה יהיה המצב בחמישי נקווה לטוב.😃

• פותח/ת השרשור
שפשפת זה שטן. 👎

חחחחחח השטן בהתגלמותו!
אני כל כך מתוסכל מזה.
אני מחכה לאימון כבר משישי ופשוט לא יוצא ולא יוצא. ועוד בגלללללללל שפשפת מעפפפנננההההה.😩😣🏳️🏳️😵😱
הולך להתנחם במשככי כאבים וחברים.🚬🤪🚬

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 12/08/15

אימון B

סקוואט התאוששות
פרס 57.5X5 50X5 40X5
דדליפט 180X5 160X5 140X5 100X5

מתח רחב 3 סטים 12,8,7 (חזרות.)
בטן בלי משקל 3X15

פרס קליל בטח יתחיל להיות קשה לקראת ה65
דדליפט החימום הרגיש כבד אבל הייתי חייב להזיז את החרא הזה ועם כל העצבים יצא 5 חזרות של טאץ'&גו מהירות בטירוף וקלות.

מרוצה בסך הכל מהאימון לא ציפיתי שמשהו יזוז היום, גירדתי את עצמי מהמיטה בכוח אז בתכלס המצב טוב.😃

אני כבר מיום ראשון על 4-3 שעות שינה ללילה, העבודה גומרת לי את החיים.
הרגליים עייפות והגוף עייף וגם מנטלית המצב...

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 14/08/15

אימון C

סקוואט 165X5 140X5 120X5 100X5 80X5 60X5
בנץ' 95X3 80X5 70X5 60X5 50X5
מתח רחב
יד קדמית
יד אחורית

איימממוןןןןןן פשווטט כייףףף!!!!
סקוואט היה אמור להיות שלשה אבל היה ממש קל אז עשיתי כבר 5 ואני נשבע שזה היה עולה גם ל8 חזרות. 🤩
בנץ' טיפה מאכזב כי הרגיש ממש כבד אבל בכל מקרה סגרתי את השלשה, אז מרוצה!
כל השאר עזר לא מעניין.

אאוווככככללללללללללל!!!!!!!!!!!!!!!!😋🍴

קרא את שאר עדכון הלוג...

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית