הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

בן אנד ג'ריס מציגים:

• פותח/ת השרשור nlr666
  • פורסם בתאריך
אחד הדברים... קצת מוזר שכתוב על זה מסטיגם כי לפחות על הארטיק המקורי יש מקל ממסטיק

מישהו מכיר מחירים של בן&ג'ריס בסופרמרקטים קצת יותר מוכרים מהיפר דודו ?

טוב עחי עדיף לאכול גלידת שטראוס מסרטן.
או לאכול JOYA מסריח שעולה אותו דבר אבל הטעם שלו חצי משל בן אנד ג'ארי.
ג'ויה טעים פי אלף מבן אנד ג'רי. זה שאתה אוהב מתוק כימי זה כבר עניין שלך.
הגלידה של בן אנד ג'ריס היא על הפנים ולא מצדיקה את המחיר הנקוב עליה. כן יש להם שמות מגניבים ושילובים חביבים, אבל הגלידה עצמה היא על הפרצוף. מה שמציל אותם זה תוספות כמו חתיכות שוקולד גדולות וכד', אחרת זה היה עוד זבל יקר שאף אחד לא טורח לקנות.
גם האגין דאזנס הזה עדיף פי מליון על בן אנד ג'ריס.
יש סיבה למה בן אנד ג'ריס דוחפים את כל התוספות האלה לגלידות שלהם. כדי לחפות על העובדה שהגלידה עצמה היא דרעק

@Matty כמו ש @Vosegus רשם JOYA היא באמת גלידה טובה, גלידות אמיתיות מכילות אחוז שומן גבוהה כמעט בכל גלידות של JOYA יש כ 22% שומן בבן אנד גריס לרוב יש פחות ויש יותר פחמימות (שזה כמובן סתם תוספות סוכר).

בארץ אין באמת גלידות שמנת ממש טובות, תאכל גלידה ברוסיה ואחרי זה כל גלידה שנמכרת בארץ תרגיש לך כמו מים בתוספת סוכר.

תאכל גלידה ברוסיה
plombir2-small.jpg
😍😍

אומנם נתתי לייק כי עשית לי נוסטלגיות אבל התבאסתי שבגלל שאתה לא רוסי אמיתי אתה לא יודע מה זאת הגלידה הזאת ורשמת בחיפוש בגוגל russian icecream
תגיד מה אני נראה לך מפגר? אני כל החיים שלי אכלתי את הגלידה הזאת. הגלידה האהובה עליי.
אבל לך תגיד גלידה רוסית פה כאילו מישהו ידע מה זה.

תגיד מה אני נראה לך מפגר? אני כל החיים שלי אכלתי את הגלידה הזאת. הגלידה האהובה עליי.
אבל לך תגיד גלידה רוסית פה כאילו מישהו ידע מה זה.
הייתי לפחות מעלה תמונה שהייתה מראה את הגלידה האמיתית
pl_rest_stakan_all.jpg

מה שרוסים קוראים לו פלומביר (הדבר הכי אלוהי שיש ביקום ,רק חבל שיש בזה שומן טראנס) ,זה בכלל במקור גלידה צרפתית .תאמת אפשר להכין אותה בבית ,אני יכול לתת מתכון .. אבל יש בזה יבמה שומנים ממש ועוד יותר סוכר (צריך שתי סוגי שמנת בעלות אחוזי שומן שונים -כאילו השמנת זה הפאקינג מקור חלב ,שתבינו עד כמה זה שמן ) .
פעם כשהייתי מתאגרף המאמנים היו מכריחים אותי לרוץ כל הזמן, כי היה לי קצת צמיגים באזור המותניים .לא משנה כמה רצתי ,זה לא עזר . אחרי שנים הבנתי שלאכול שלושה פלומבירים ביום כנראה תרם לעניין .

תן מתכון,יש לי מכונת גלידה ואני קונה שמנת מתוקה ב5 ליטר,הרבה זמן לא הכנתי גלידה

תן מתכון,יש לי מכונת גלידה ואני קונה שמנת מתוקה ב5 ליטר,הרבה זמן לא הכנתי גלידה

4 ביצים,200 מל שמנת 10 אחוז , 500 מל שמנת 35 אחוז , כוס אבקת סוכר ,תמצית וניל איזה 3 או 4 טיפות ככה .
זרוק את הביצים עם האבקת סוכר ו10 אחוז שמנת ותמקסר ביחד . תוסיף תמצית וניל ותשים את כל הבולשיטוחס הזה על האש .
תערבב כל הזמן , ותיא את הבלילה כמעט עד למצב רתיחה ,אבל בלי שזה ירתח (אחרת הביצים יתחילו להתקשות והלך העניין) .
שים במכונה עד שזה מתחיל להיות קרמי ,ישר תוציא . תקציף טוב את הקצפת 35 אחוז ,ותוסיף לתוך הבלילה . ותקציף את הכל .
נראה לי בשלב הזה אתה תוסיף את כל הדברים שאתה רוצה בגלידה .
שים בחזרה למכונה ,ותוציא כשזה כבר קרמי לגמרי .

היפר דוד מזדיינים.. ראיתי היום מבצע של 2 ב30 שח (כל אחד 14,90) והאנשים החוצפנים לקחו הכל (לא נשאר כלום, כלום!)
פףף.. לא השאירו לאופק בן וג'ריס.. 🤬
30 שקל ?! מה זה החרא הזה רק אצלי זה 2 ב40 ! גנבייייים !

@Matty כמו ש @Vosegus רשם JOYA היא באמת גלידה טובה, גלידות אמיתיות מכילות אחוז שומן גבוהה כמעט בכל גלידות של JOYA יש כ 22% שומן בבן אנד גריס לרוב יש פחות ויש יותר פחמימות (שזה כמובן סתם תוספות סוכר).

בארץ אין באמת גלידות שמנת ממש טובות, תאכל גלידה ברוסיה ואחרי זה כל גלידה שנמכרת בארץ תרגיש לך כמו מים בתוספת סוכר.

גלידות אמיתיות מכילות שמנת. ג'ויה (וקארטה דור) לא מכילות שמנת. הן עשויות משומן צמחי וטיפה'לה חמאה בשביל שע"פ החוק הן יוכלו לקרוא לעצמן גלידת שמנת (ע"פ החוק גלידת שמנת = גלידה עם מוצקי חלב). אז להגיד שג'ויה יותר טעים מילא, אבל להגיד שהיא איכותית יותר מבן אנד ג'ריס זו שטות.

גלידות אמיתיות מכילות שמנת. ג'ויה (וקארטה דור) לא מכילות שמנת. הן עשויות משומן צמחי וטיפה'לה חמאה בשביל שע"פ החוק הן יוכלו לקרוא לעצמן גלידת שמנת (ע"פ החוק גלידת שמנת = גלידה עם מוצקי חלב). אז להגיד שג'ויה יותר טעים מילא, אבל להגיד שהיא איכותית יותר מבן אנד ג'ריס זו שטות.
☝️

מישהו מכיר מחירים של בן&ג'ריס בסופרמרקטים קצת יותר מוכרים מהיפר דודו ?
בשופרסל יש מבצע של 16.90 ש"ח לפיינט.
אתה יכול להתעדכן באתר של בן & ג'ריס בשביל לראות מבצעים בזמן אמת:
http://www.benjerry.co.il/sales

🍦
דודא ב5 בבוקר 🤤 🍦

wonthzmzt5ay.jpg

טעמים מטורפים.. הסטיספיי הזה חדש!!!😱

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית