נק' מוניטין:
1,670
- 1,501
- 1,161
אחד הדברים... קצת מוזר שכתוב על זה מסטיגם כי לפחות על הארטיק המקורי יש מקל ממסטיק
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
טוב עחי עדיף לאכול גלידת שטראוס מסרטן.
או לאכול JOYA מסריח שעולה אותו דבר אבל הטעם שלו חצי משל בן אנד ג'ארי.
ג'ויה טעים פי אלף מבן אנד ג'רי. זה שאתה אוהב מתוק כימי זה כבר עניין שלך.
הגלידה של בן אנד ג'ריס היא על הפנים ולא מצדיקה את המחיר הנקוב עליה. כן יש להם שמות מגניבים ושילובים חביבים, אבל הגלידה עצמה היא על הפרצוף. מה שמציל אותם זה תוספות כמו חתיכות שוקולד גדולות וכד', אחרת זה היה עוד זבל יקר שאף אחד לא טורח לקנות.
גם האגין דאזנס הזה עדיף פי מליון על בן אנד ג'ריס.
יש סיבה למה בן אנד ג'ריס דוחפים את כל התוספות האלה לגלידות שלהם. כדי לחפות על העובדה שהגלידה עצמה היא דרעק
תאכל גלידה ברוסיה
אומנם נתתי לייק כי עשית לי נוסטלגיות אבל התבאסתי שבגלל שאתה לא רוסי אמיתי אתה לא יודע מה זאת הגלידה הזאת ורשמת בחיפוש בגוגל russian icecream
תגיד מה אני נראה לך מפגר? אני כל החיים שלי אכלתי את הגלידה הזאת. הגלידה האהובה עליי.אומנם נתתי לייק כי עשית לי נוסטלגיות אבל התבאסתי שבגלל שאתה לא רוסי אמיתי אתה לא יודע מה זאת הגלידה הזאת ורשמת בחיפוש בגוגל russian icecream
הייתי לפחות מעלה תמונה שהייתה מראה את הגלידה האמיתיתתגיד מה אני נראה לך מפגר? אני כל החיים שלי אכלתי את הגלידה הזאת. הגלידה האהובה עליי.
אבל לך תגיד גלידה רוסית פה כאילו מישהו ידע מה זה.
יש לזה כלכך הרבה וריאציות זה לא נגמר.הייתי לפחות מעלה תמונה שהייתה מראה את הגלידה האמיתית
![]()
טעם של אלוהות.נראה כמו קרח
זה טוב לנשמה.לאכול שלושה פלומבירים
תן מתכון,יש לי מכונת גלידה ואני קונה שמנת מתוקה ב5 ליטר,הרבה זמן לא הכנתי גלידה
30 שקל ?! מה זה החרא הזה רק אצלי זה 2 ב40 ! גנבייייים !היפר דוד מזדיינים.. ראיתי היום מבצע של 2 ב30 שח (כל אחד 14,90) והאנשים החוצפנים לקחו הכל (לא נשאר כלום, כלום!)
פףף.. לא השאירו לאופק בן וג'ריס.. 🤬
גם אצלי זה ככה.. פשוט מבצע עכשיו30 שקל ?! מה זה החרא הזה רק אצלי זה 2 ב40 ! גנבייייים !
@Matty כמו ש @Vosegus רשם JOYA היא באמת גלידה טובה, גלידות אמיתיות מכילות אחוז שומן גבוהה כמעט בכל גלידות של JOYA יש כ 22% שומן בבן אנד גריס לרוב יש פחות ויש יותר פחמימות (שזה כמובן סתם תוספות סוכר).
בארץ אין באמת גלידות שמנת ממש טובות, תאכל גלידה ברוסיה ואחרי זה כל גלידה שנמכרת בארץ תרגיש לך כמו מים בתוספת סוכר.
☝️גלידות אמיתיות מכילות שמנת. ג'ויה (וקארטה דור) לא מכילות שמנת. הן עשויות משומן צמחי וטיפה'לה חמאה בשביל שע"פ החוק הן יוכלו לקרוא לעצמן גלידת שמנת (ע"פ החוק גלידת שמנת = גלידה עם מוצקי חלב). אז להגיד שג'ויה יותר טעים מילא, אבל להגיד שהיא איכותית יותר מבן אנד ג'ריס זו שטות.
בשופרסל יש מבצע של 16.90 ש"ח לפיינט.מישהו מכיר מחירים של בן&ג'ריס בסופרמרקטים קצת יותר מוכרים מהיפר דודו ?