- פותח/ת השרשור
רק חבל שעשו את הסאגה הראשונה כפילר לסרט שהיה לפני שנתיים-שלושכה סדרה אדירה 😃
בדיוק עכשיו חזרתי מאימון והולך לראות את פרק 7. באמת עשו את זה כל כך אדיר החזירו אותי לגיל 11 😃
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
רק חבל שעשו את הסאגה הראשונה כפילר לסרט שהיה לפני שנתיים-שלושכה סדרה אדירה 😃
בדיוק עכשיו חזרתי מאימון והולך לראות את פרק 7. באמת עשו את זה כל כך אדיר החזירו אותי לגיל 11 😃
אני יודע והתמזל מזלי שלא ראיתי את הסרט אז אין לי מושג מה הולך פה ומה הולך לקרות (לא ראיתי את הסרט כי מרוב שהתרגלתי לראות את הסדרה DUBBED לא יכולתי לשמוע את גוקו מדבר בקול של אישה). עכשיו פשוט לא יכולתי להתאפק אז התחלתי לראות את הסדרה בכל מקרה!רק חבל שעשו את הסאגה הראשונה כפילר לסרט שהיה לפני שנתיים-שלוש
עד שאני מוצא בחורה שאני יכול לדבר איתה על אנימות ואתה חייב לבוא להרוס 🤬...פה זה כאילו הגיקים של הפורום?
ofc. בישביל זה אני פה.עד שאני מוצא בחורה שאני יכול לדבר איתה על אנימות ואתה חייב לבוא להרוס 🤬...
צריך להתחיל לבוא ב7 עוד פעם. כנראה שכחת עד כמה מפחיד אני יכול להיות 😏ofc. בישביל זה אני פה.
למגר ולמרר לך את החיים.
היום עשיתי סקוואט ליד אלכס. אתה כבר לא מפחיד אותי. האף שלי התאבד.כנראה שכחת עד כמה מפחיד אני יכול להיות
זה הולך לפי הסרט בפרקים רק עם שינויים אז יש הוא יכול לנצח אותו ,אבל לאאא גוקו תמיד זה שמנצח את כולםאני יודע והתמזל מזלי שלא ראיתי את הסרט אז אין לי מושג מה הולך פה ומה הולך לקרות (לא ראיתי את הסרט כי מרוב שהתרגלתי לראות את הסדרה DUBBED לא יכולתי לשמוע את גוקו מדבר בקול של אישה). עכשיו פשוט לא יכולתי להתאפק אז התחלתי לראות את הסדרה בכל מקרה!
יש לי הרגשה שבפרק הבא וג'יטה הולך לשבור את בירוס 😃
![]()
משקל גוף בבוקר: 60.9 ק''ג
התזונה שלי היה לקויה ביחס לבדרך כלל , היו לי הרבה סיוטים בלילה (=חוסר שינה=עצבנית)
חשבתי שאני לא אצליח לעשות PR ,מה שבטוח עצבנית הייתי מהרגיל
סקוואט
3X20 , הסט השני היה סיוט
בדיוק הליצן\מוזר\חפרן איך שלא תקראו לזה של המכון בא והדבר הראשון שהוא עושה
שמתחיל לשאול אותי שאלות באמצע סט, למזלו זה היה מוט ריק והמוט התנדנד
לי ועוד שנייה רציתי להרוג אותו
פרס
5X3 עשיתי PR של 30 ק''ג , מגיע לי כל הכבוד
סט שלישי עוד פעם באמצע סט התחיל לשאול...
משתדלת , התזונה אין בעיה כי הבטן אומרת את שלה אבל כשיתחילו הלימודים יהיה קשה לשמור על זמני הארוחותכל הכבוד על הPR.
ותתחילי לשמור על תזונה ושינה,זה קשה בלי.
קטע מצחיק שלא סיפרתי בלוג, באתי לבדוק את הטכניקה עם המוט ריק (סט שני)תגידי לו get the fuck away from me
הבחור נדלק עליך מה לא מובן 😆קטע מצחיק שלא סיפרתי בלוג, באתי לבדוק את הטכניקה עם המוט ריק (סט שני)
והוא פשוט בהה בי ואז ואז אמר לי משהו ואמרתי זה לא משנה , הוא הלך והיה לי פרצוף נגעל
וכל זה היה מתועד 🤣
הייתה לי גם בעיה של שינה בזמן האחרון, אבל מאז שהחום המטורף הפסיק זה סידר את עצמו. אולי זה גם המצב שלך. בכל מקרה קראתי פה בכמה מקומות שתיסוף במגנזיום לפני שינה עוזר להירדם.שינה לא יודעת ממה זה , לא הולך לי בזמן האחרון
REALLY?שלח.
דמיינתי את האגרוף שאני הולך לשלוח לך בפנים בקרוב אז קצת התפקששה לי הכתיבהREALLY?
😍😍דמיינתי את האגרוף שאני הולך לשלוח לך בפנים בקרוב אז קצת התפקששה לי הכתיבה
אם ככה , אז הוא צריך להיות יותר מודע לזה שאני בת 16 , והוא בן 35+-הבחור נדלק עליך מה לא מובן 😆
תאכלס לא יכול להאשים אותו יש כאלה שיש להם רגישות לבלונדיניות.
הייתה לי גם בעיה של שינה בזמן האחרון, אבל מאז שהחום המטורף הפסיק זה סידר את עצמו. אולי זה גם המצב שלח. בכל מקרה קראתי פה בכמה מקומות שתיסוף במגנזיום לפני שינה עוזר להירדם.
לא מצאתי את הסיבה אבל מצאתי מחקר שבדקת את זהאם ככה , אז הוא צריך להיות יותר מודע לזה שאני בת 16 , והוא בן 35+-
ואיך מגנזיום נותן יתרונות לשינה?
אומנם המחקר לא בדק רק מגנזיום אלה אוסף תוספים בשילוב מגנזיום. בכל מקרה אם את מעוניינת לדעת יותר ממליץ לך לשאול בפורום תזונה ותוספיםCONCLUSION:
The administration of nightly melatonin, magnesium, and zinc appears to improve the quality of sleep and the quality of life in long-term care facility residents with primary insomnia.
איך אתה יודע שזה המגנזיום ולא סנטה קלאוס?אני ישן כמו תינוק אחרי מגנזיום הוא מרפה את כל הגוף
תודה רבה ! אני אחקור קצת באתר ועוד מאמרים שקשורים לתוסףלא מצאתי את הסיבה אבל מצאתי מחקר שבדקת את זה
The effect of melatonin, magnesium, and zinc on primary insomnia in long-term care facility residents in Italy: a double-blind, placebo-controlled ... - PubMed - NCBI
אומנם המחקר לא בדק רק מגנזיום אלה אוסף תוספים בשילוב מגנזיום. בכל מקרה אם את מעוניינת לדעת יותר ממליץ לך לשאול בפורום תזונה ותוספים