הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
הלוג לחיפוש הדרגון בולס

הלוג לחיפוש הדרגון בולס

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-14/10/16
כה סדרה אדירה 😃
בדיוק עכשיו חזרתי מאימון והולך לראות את פרק 7. באמת עשו את זה כל כך אדיר החזירו אותי לגיל 11 😃
רק חבל שעשו את הסאגה הראשונה כפילר לסרט שהיה לפני שנתיים-שלוש

רק חבל שעשו את הסאגה הראשונה כפילר לסרט שהיה לפני שנתיים-שלוש
אני יודע והתמזל מזלי שלא ראיתי את הסרט אז אין לי מושג מה הולך פה ומה הולך לקרות (לא ראיתי את הסרט כי מרוב שהתרגלתי לראות את הסדרה DUBBED לא יכולתי לשמוע את גוקו מדבר בקול של אישה). עכשיו פשוט לא יכולתי להתאפק אז התחלתי לראות את הסדרה בכל מקרה!
יש לי הרגשה שבפרק הבא וג'יטה הולך לשבור את בירוס 😃
tumblr_mvrfb7phWy1r61a7no5_250.gif

אני יודע והתמזל מזלי שלא ראיתי את הסרט אז אין לי מושג מה הולך פה ומה הולך לקרות (לא ראיתי את הסרט כי מרוב שהתרגלתי לראות את הסדרה DUBBED לא יכולתי לשמוע את גוקו מדבר בקול של אישה). עכשיו פשוט לא יכולתי להתאפק אז התחלתי לראות את הסדרה בכל מקרה!
יש לי הרגשה שבפרק הבא וג'יטה הולך לשבור את בירוס 😃
tumblr_mvrfb7phWy1r61a7no5_250.gif
זה הולך לפי הסרט בפרקים רק עם שינויים אז יש הוא יכול לנצח אותו ,אבל לאאא גוקו תמיד זה שמנצח את כולם

Kakarot עדכן/ה את הלוג ״הלוג לחיפוש כדורי הדרגון בול״:

עדכון לוג: 25/08/15

משקל גוף בבוקר: 60.9 ק''ג
התזונה שלי היה לקויה ביחס לבדרך כלל , היו לי הרבה סיוטים בלילה (=חוסר שינה=עצבנית)
חשבתי שאני לא אצליח לעשות PR ,מה שבטוח עצבנית הייתי מהרגיל

סקוואט
3X20 , הסט השני היה סיוט
בדיוק הליצן\מוזר\חפרן איך שלא תקראו לזה של המכון בא והדבר הראשון שהוא עושה
שמתחיל לשאול אותי שאלות באמצע סט, למזלו זה היה מוט ריק והמוט התנדנד
לי ועוד שנייה רציתי להרוג אותו

פרס
5X3 עשיתי PR של 30 ק''ג , מגיע לי כל הכבוד
סט שלישי עוד פעם באמצע סט התחיל לשאול...

קרא את שאר עדכון הלוג...

כל הכבוד על הPR.
ותתחילי לשמור על תזונה ושינה,זה קשה בלי.

כל הכבוד על הPR.
ותתחילי לשמור על תזונה ושינה,זה קשה בלי.
משתדלת , התזונה אין בעיה כי הבטן אומרת את שלה אבל כשיתחילו הלימודים יהיה קשה לשמור על זמני הארוחות
שינה לא יודעת ממה זה , לא הולך לי בזמן האחרון
תגידי לו get the fuck away from me
קטע מצחיק שלא סיפרתי בלוג, באתי לבדוק את הטכניקה עם המוט ריק (סט שני)
והוא פשוט בהה בי ואז ואז אמר לי משהו ואמרתי זה לא משנה , הוא הלך והיה לי פרצוף נגעל
וכל זה היה מתועד 🤣

קטע מצחיק שלא סיפרתי בלוג, באתי לבדוק את הטכניקה עם המוט ריק (סט שני)
והוא פשוט בהה בי ואז ואז אמר לי משהו ואמרתי זה לא משנה , הוא הלך והיה לי פרצוף נגעל
וכל זה היה מתועד 🤣
הבחור נדלק עליך מה לא מובן 😆
תאכלס לא יכול להאשים אותו יש כאלה שיש להם רגישות לבלונדיניות.
שינה לא יודעת ממה זה , לא הולך לי בזמן האחרון
הייתה לי גם בעיה של שינה בזמן האחרון, אבל מאז שהחום המטורף הפסיק זה סידר את עצמו. אולי זה גם המצב שלך. בכל מקרה קראתי פה בכמה מקומות שתיסוף במגנזיום לפני שינה עוזר להירדם.

הבחור נדלק עליך מה לא מובן 😆
תאכלס לא יכול להאשים אותו יש כאלה שיש להם רגישות לבלונדיניות.

הייתה לי גם בעיה של שינה בזמן האחרון, אבל מאז שהחום המטורף הפסיק זה סידר את עצמו. אולי זה גם המצב שלח. בכל מקרה קראתי פה בכמה מקומות שתיסוף במגנזיום לפני שינה עוזר להירדם.
אם ככה , אז הוא צריך להיות יותר מודע לזה שאני בת 16 , והוא בן 35+-
ואיך מגנזיום נותן יתרונות לשינה?

אם ככה , אז הוא צריך להיות יותר מודע לזה שאני בת 16 , והוא בן 35+-
ואיך מגנזיום נותן יתרונות לשינה?
לא מצאתי את הסיבה אבל מצאתי מחקר שבדקת את זה
The effect of melatonin, magnesium, and zinc on primary insomnia in long-term care facility residents in Italy: a double-blind, placebo-controlled ... - PubMed - NCBI
CONCLUSION:
The administration of nightly melatonin, magnesium, and zinc appears to improve the quality of sleep and the quality of life in long-term care facility residents with primary insomnia.
אומנם המחקר לא בדק רק מגנזיום אלה אוסף תוספים בשילוב מגנזיום. בכל מקרה אם את מעוניינת לדעת יותר ממליץ לך לשאול בפורום תזונה ותוספים

אני ישן כמו תינוק אחרי מגנזיום הוא מרפה את כל הגוף
איך אתה יודע שזה המגנזיום ולא סנטה קלאוס?
לא מצאתי את הסיבה אבל מצאתי מחקר שבדקת את זה
The effect of melatonin, magnesium, and zinc on primary insomnia in long-term care facility residents in Italy: a double-blind, placebo-controlled ... - PubMed - NCBI

אומנם המחקר לא בדק רק מגנזיום אלה אוסף תוספים בשילוב מגנזיום. בכל מקרה אם את מעוניינת לדעת יותר ממליץ לך לשאול בפורום תזונה ותוספים
תודה רבה ! אני אחקור קצת באתר ועוד מאמרים שקשורים לתוסף
אפרופו תוסף , אחרי כל המקרה של הפציעה במפרק , ישנו תוסף שיכול לשמור על בריאות המפרקים או שלא?

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית