AKA אגן פנימה.תחת בחוץ בקיצור
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
AKA אגן פנימה.תחת בחוץ בקיצור
אל תתחצףAKA אגן פנימה.
אין קאבל קרוס ואין דאמבליםמה? למה נראה לך שהמקום לא מתאים לתרגילי בידוד?
😘אל תתחצף
יש דאמבלים 😃ואין דאמבלים
אז כנראה לא שמתי לב 😃יש דאמבלים 😃
אני מוציאה את החזה כמה שאני יכולה 🫤את בצד הנכון, יש קיר מאחורייך אז אין מי שיסתכל 🤫
את צריכה לעבוד על הסט אפ של הדדליפט.
לסובב אגן החוצה, חזה החוצה ויהיה בסדר.
קראתי את המשך הדיאלוג שקיימתן , אז כל מקרה יש דאמבליםמכיר את הבעיה. למזלך יש לי מתאמן פרטי אחד שהייתה לו בדיוק את אותה הבעיה ולדעתי אחרי שבועיים של שילוב תרגילי בידוד למקרבי השכמות זה השתפר מאוד. לצערי אני לא יודע איך תוכלי לבצע את התרגילים האלה בפווארהאוס, הייתי שם והמקום לא הכי מתאים לתרגילי בידוד, תתייעצי עם דודי ותבקשי שיעזור לך אני בטוח שיהיה לו רעיון טוב שיעזור לך 😃
אפשר לנסות לעשות חתירה עם דאמבלים. זה יכול לעזוראני מוציאה את החזה כמה שאני יכולה 🫤
קראתי את המשך הדיאלוג שקיימתן , אז כל מקרה יש דאמבלים
השאלה מה לעשות עם הדבר הזה (עם הדאמבלים, בחיים לא נגעתי בהם חוץ מלהזיזם 😅)
לדעתי, תתייעצי עם דודי בנושא.אני מוציאה את החזה כמה שאני יכולה 🫤
קראתי את המשך הדיאלוג שקיימתן , אז כל מקרה יש דאמבלים
השאלה מה לעשות עם הדבר הזה (עם הדאמבלים, בחיים לא נגעתי בהם חוץ מלהזיזם 😅)
במידה וזה יעזור , איפה לשים את התרגיל באחד האימונים?אפשר לנסות לעשות חתירה עם דאמבלים. זה יכול לעזור
בדיוק הוא היום ישב במשרד , יכלתי לשאול 🤦♂️לדעתי, תתייעצי עם דודי בנושא.
הוא יעזור לך.. יהיה לך יותר קל מאשר לנסות להבין מילולית מכאן.
אחרי התרגילים המורכביםבמידה וזה יעזור , איפה לשים את התרגיל באחד האימונים?
בדיוק הוא היום ישב במשרד , יכלתי לשאול 🤦♂️
נבדוק ביום ראשון
למה אתה חושב שחתירה עם דאמבלים זה מה שיעזור לה בכיווץ הגב התחתון?אפשר לנסות לעשות חתירה עם דאמבלים. זה יכול לעזור
חבל שלא שאלת..בדיוק הוא היום ישב במשרד , יכלתי לשאול 🤦♂️
הבעיה שלה היא לא בגב התחתון אלה במקרבי השכמות. שים לב לתמונה שהעליתי קודם. הגב העליון שלה מתעגל.למה אתה חושב שחתירה עם דאמבלים זה מה שיעזור לה בכיווץ הגב התחתון?
פעם ראשונה שאני שומע על חתירה כתרגיל עזר
גם לי אושר המליץ על התרגיל כעזר לדדליפט, הרגשתי קצת שיפור בכיווץ הייתי עושה אחרי הפרסלמה אתה חושב שחתירה עם דאמבלים זה מה שיעזור לה בכיווץ הגב התחתון?
פעם ראשונה שאני שומע על חתירה כתרגיל עזר
גם אני מצאתי בסומו מנח גוף טבעי יותר וכיווץ טוב יותר.. מצטרף להמלצה לנסותלא יודע למה, אבל בקלאסי יותר קשה להחזיק את הגב ישר מבסומו(מאמין שזה איכשהו קשור לגמישות של חלקים בגוף).
אם את רוצה אתה יכולה לנסות למשוך סומו.
חבל שלא שאלת..
פעם הבאה תשאלי 😃
אם כבר שיש לי את תשומת ליבכם , עוד מעט מתחילה שנת הלימודים ושמתי לב שמע' השעות מגיעה אצלי עד 6 בערב (מס' ימים בשבוע ואחד מן הימים הולכת על יום ראשון שזה אימון נפח)הבעיה שלה היא לא בגב התחתון אלה במקרבי השכמות. שים לב לתמונה שהעליתי קודם. הגב העליון שלה מתעגל.
לא צריך בשביל זה טכניקה \ גמישות באיזור מפרק הירך?לא יודע למה, אבל בקלאסי יותר קשה להחזיק את הגב ישר מבסומו(מאמין שזה איכשהו קשור לגמישות של חלקים בגוף).
אם את רוצה אתה יכולה לנסות למשוך סומו.
מכרעיים חזקים תורמים בסומו, אצלי לפחות.לא צריך בשביל זה טכניקה \ גמישות באיזור מפרק הירך?
שייקים,סנדויצ'ים,חטיפי חלבון לימים קשים.. פירות כמו תמרים.. קופסאות טונה.. (אם כי במחשבה שניה אם את לא רוצה להיות מנודה מהחברה עדיף לא לפתוח קופסא כזאת בכיתה 😆)בביה"ס התזונה שלי די לקויה בייחוד בשעות ארוכות ואני עלולה להיות עייפה בסוף יום
רעיונות איך למגר את התופעה?