נק' מוניטין:
34,643
- 23,991
- 15,517
כן, ב6 ככה.@White Walker גרם לי לתהות ואכלתי סרטים לגבי זה היום , אתה במקרה היית היום במכון? 😅
גם אני תהיתי אם זו היית את שהתאמנה בצד אבל לא הייתי בטוח, אז אני מבין שכן 😃
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כן, ב6 ככה.@White Walker גרם לי לתהות ואכלתי סרטים לגבי זה היום , אתה במקרה היית היום במכון? 😅
ראית את הפרק של היום? היה ממש קטלני סוף סוף נראה קרב רציני שבוע הבא 😃
לך תשכנע את האמא הרוסייה להזמין כדורי קפאין מהאינטרנט ,באמת אי אפשר :/תקני באינטרנט... זה יותר זול מכל תוסף שקיים.
להבא נגיד אהלן וסהלןכן, ב6 ככה.
גם אני תהיתי אם זו היית את שהתאמנה בצד אבל לא הייתי בטוח, אז אני מבין שכן 😃
האמת שהייתי כל כך מפורקת אתמול שאכלתי שתי ארוחות ופשוט נרדמתי על המיטה ,מאיזה אתר אתה רואה?ראית את הפרק של היום? היה ממש קטלני סוף סוף נראה קרב רציני שבוע הבא 😃
אני ממש רוצה אבל אני פוחד כי אם אני אתמכר זה יפריע בלימודים.עזוב אותך דרגון בול מכות ופיצוצים
בוא תראה אנימות של גברים
תראה madoka magica
Animerushלך תשכנע את האמא הרוסייה להזמין כדורי קפאין מהאינטרנט ,באמת אי אפשר :/
להבא נגיד אהלן וסהלן
האמת שהייתי כל כך מפורקת אתמול שאכלתי שתי ארוחות ופשוט נרדמתי על המיטה ,מאיזה אתר אתה רואה?
אני ממש רוצה אבל אני פוחד כי אם אני אתמכר זה יפריע בלימודים.
Animerush
להבא נגיד אהלן וסהלן
בסביבות ה 60-80 ל 90 קפסולות של 200 מ״ג. אולי בצפון יותר זול, לא יודעוכמה עולה קפאין
מה? מי גונב אותך? זה עולה איזה 30 שקל באינטרנט.בסביבות ה 60-80 ל 90 קפסולות של 200 מ״ג. אולי בצפון יותר זול, לא יודע
לא אוהב להזמין מהאינטרנט. זה המחיר הממוצע בארץמה? מי גונב אותך? זה עולה איזה 30 שקל באינטרנט.
האתר כרגע סגור עקב מעבר להוסט אחר או משהו כזהתשתמש בkissanime האתר הכי טוב שקיים בוודאות
וכולה 12 פרקים אתה אפילו לא חייב לראות את הסרטים
תאמין לי בהתחלה חשבתי שזה סדרת בנות הומואית כזו
ומסתבר שזה לא
זה גברי רצח
קיצר לך תראה!!
אני זוכר קופסא של סופרהרב עברה את ה100 שח ל90 כדורים של קפאיןבסביבות ה 60-80 ל 90 קפסולות של 200 מ״ג. אולי בצפון יותר זול, לא יודע
לא אוהב לשלם מחיר נמוך פי 2 על אותו מוצר.לא אוהב להזמין מהאינטרנט. זה המחיר הממוצע בארץ
תיקנתי אותךאני אוהב לשלם יותר
גם לי יש של סופרהאב מהחנות של אדטו ב 70-80אני זוכר קופסא של סופרהרב עברה את ה100 שח ל90 כדורים של קפאין
בסופר פארם הכל יקר ככל הנראה.גם לי יש של סופרהאב מהחנות של אדטו ב 70-80
תפסיקו כבר לזבל את השכל. לא כולם יכולים לקנות מהאינטרנט
כולם יכולים לקנות מהאינטרנט. כל אחד יכול לקפוץ לדואר ולקנות ויזה נטען. אין לזה הגבלת גיל.תפסיקו כבר לזבל את השכל. לא כולם יכולים לקנות מהאינטרנט
כן? ויזה נטענת? עם התעודת זהות שאין לי?כולם יכולים לקנות מהאינטרנט. כל אחד יכול לקפוץ לדואר ולקנות ויזה נטען. אין לזה הגבלת גיל.
אתה בטוח שצריך תעודת זהות לויזה נטענת?כן? ויזה נטענת? עם התעודת זהות שאין לי?
כןאתה בטוח שצריך תעודת זהות לויזה נטענת?
רציתי בעבר לעשות אבל הם עדיין לוקחים את הפרטים שלך אז זה לא ממש אנונימיאתה בטוח שצריך תעודת זהות לויזה נטענת?
חוץ מזה בטוח יש לך חברים עם תעודת זהות אם היית רוצה מספיק היית מבקש מהם. אם זה חוסך לך 50% מהמחיר אני לא רואה סיבה שלא.
בסדר, מקבל את התרוץ שלך. בכל מקרה אתה בן 16 לא? אז בקרוב תקבל ת"ז ולא יהיו לך בעיות עם זה יותר 😃רציתי בעבר לעשות אבל הם עדיין לוקחים את הפרטים שלך אז זה לא ממש אנונימי