וואלה?225 עם רצועות
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
וואלה?225 עם רצועות
וואלהוואלה?
recovery day
sq 100kg 2x5
ohp 37.5 2x5
gm37.5kg 15x3
pullups 3xY
sq 155x3 חגור היה טיפה גבוהה
bp 80x3 לא היה כבד
dl 140 לא נותק:wallbash:
קצת בייספס ובטן הביתה
אתה לא חושב שעד אפריל יהיה לי ? 3 יש בתאוריה עם רצועות...המסע ל4 פלטות אדומות בסקוואט? בהצלחה!
3 פלטות אדומות יש כבר?
אני חושב שעד אפריל 3 פלטות אדומות בטוח יהיו לך! במיוחד עם ההכנה הנכונה והרייג' הנכון. בתור אחד שמבין טוב ברייג' נתתי 40 קילו RM1 מעל לRM5. אז אם תתרגל את זה (ובוולקן יהיו לך הרבה שיעזרו) אתה בטוח תצליח ואפילו הרבה יותר מ3 פלטות!אתה לא חושב שעד אפריל יהיה לי ? 3 אין עדיין
ואני אישית חושב שזה די אידיוטי תחרות ראשונה חגורה בלי שום ניסיון רק בשביל להרים עוד משקלאני אישית חושב שזה די אידיוטי רצועות תחרות ראשונה בלי שום ניסיון רק בשביל להרים עוד משקל
נו באמת אופק אני חושב שאתה יודע מה חגורה עושה ומה רצועות עושותואני אישית חושב שזה די אידיוטי תחרות ראשונה חגורה בלי שום ניסיון רק בשביל להרים עוד משקל
על סמך מה אתה קובע דבר כ-"אדיוטי" כו בנחרצות?אני אישית חושב שזה די אידיוטי רצועות תחרות ראשונה בלי שום ניסיון רק בשביל להרים עוד משקל
🤦♂️על סמך מה אתה קובע דבר כ-"אדיוטי" כו בנחרצות?
אני אישית חושב
אני שואל למה אתה חושב ככה.🤦♂️
אני אישית חושב שזה די אידיוטי רצועות תחרות ראשונה בלי שום ניסיון רק בשביל להרים עוד משקל
למה לא באת היום למכון??חשבתי שזו המטרה בתחרות.
למה לא באת היום למכון??
sq 130 5x5 nb
bp 75 5x5
pendlay row 70 kg 3x5
sq 130 5x5 nb
bp 75 5x5
pendlay row 70 kg 3x5