עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מאמין שהכוונה היא האם לאימון A שיש בו בנץ או לאימון B שיש בו פרס.לא זכור לי שיש דבר כזה בSS "אימון כתפיים/חזה",כל אימון הוא FBW...
תכלס לפותח האשכול, מומלץ לא להתעסק בזה בכלל עד שהוא לא נתקע מספר פעמים בתרגילים שקשורים למקבילים.ובהנחה שהוא ישן אוכל מרים כמו שצריך.מומלץ לעשות את התרגיל עזר ביום חמישי כדי שיהיה יותר זמן להתאושש
תכלס לפותח האשכול, מומלץ לא להתעסק בזה בכלל עד שהוא לא נתקע מספר פעמים בתרגילים שקשורים למקבילים.ובהנחה שהוא ישן אוכל מרים כמו שצריך.
תרגילי עזר נועדו לעזור , כלומר כל עוד אתה מתקדם בלחיצות במקרה הזה כי מדובר על מקבילים, אין שום סיבה להוסיף מקבילים, תוכניות אימון בנויות כמו שהם מסיבות מסוימות והם הכי טובות בצורה שנבנו.לא למהר לשנות תוכניות שנבנו על ידי מוחות גדולים ממך.למה אתה מתכוון
לא בהכרח, יש שלב שאולי כדאי לבצע מקבילים, אבל מה שקורה היום שהמון אנשים ממהרים לשלב הזה והם אפילו לא שם עדיין,השלב הזה הוא אחרי מספר ריסטים שעברו והטכניקה שלך טובה יחסית, התזונה בתקופה האחרונה טובה יחסית,(פלוס קלורי ) והשינה שלך היא סבירה , רק אז, אם אני לא טועה זהו שלב שכדאי להכנס תרגילי עזר.בשום שלב בתוכנית לא כדאי לבצע מקבילים
למה לא? אני בזמנו עשיתי והלחיצות התקדמו יופי, וממה שראיתי כאן אנשים עושים מקבילים וזה עובד.אל תעשה מקבילים בss.
אני חולק על ההיגיון של תוספת נפח ביחס לתדירות הזאת.למה לא? אני בזמנו עשיתי והלחיצות התקדמו יופי, וממה שראיתי כאן אנשים עושים מקבילים וזה עובד.
אגב אני בSS עשיתי מקבילים ביום של פרס, לא של בנץ'.
האמת שעכשיו שאני חושב על זה התחלתי SS עם 90 ומשהו קילו בנץ' לחמישיות, שזה קצת יותר מרמה של מתחיל, אולי בגלל זה דווקא עבד לי להוסיף עוד נפח ממקבילים.אני חולק על ההיגיון של תוספת נפח ביחס לתדירות הזאת.
מנסיוני ומההיכרות שלי את התכנית אין בזה צורך.
למה לא? אני בזמנו עשיתי והלחיצות התקדמו יופי, וממה שראיתי כאן אנשים עושים מקבילים וזה עובד.
ככה היה יוצא שהחזה עובד כל אימון, לא ניסיתי לעשות באימון של בנץ' אז לא יודע להשוות.למה עשית את המקבילים ביום של הפרס אתה חושב שזה עדיף?
Basically same as, y do 5sets if u can still progress as wanted with 3sets? Y do more work than necessary? and just cuz it worked fine for u, doesn't mean much, for all u know ud have managed to get the same exact progress without, or even more progress because u got less overtrained...למה לא? אני בזמנו עשיתי והלחיצות התקדמו יופי, וממה שראיתי כאן אנשים עושים מקבילים וזה עובד.
אל תעשה מקבילים בss.