- פותח/ת השרשור
זה הסימן היכר שלי במכוןומה עם הטיטול? 😲
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זה הסימן היכר שלי במכוןומה עם הטיטול? 😲
תוקןשחק: "חפש את הענק המזוקן"... 😆
אתה יודע את כל ספר החוקים של ה NFL? בלי להכיר אותך אני מוכן להתערב שלא. אפילו התיקון הראשון לשנת 2015 ברור רק למתי מעט מהצופים (וגם אנשי מקצוע). שאל את חבריך לנבחרת ישראל מה דעתם על זה: "Prohibits offensive player with an eligible number to report as ineligible and line up outside the core of the offensive formation." - הם בעד? נגד? אין להם מושג?זה לא מסובך כמו שחושבים
זה שתמיד בחרו אותך אחרון בכוחות לא אומר שכדורגל זה חרא. כדורגל זה אחלה ספורט וגם פוטבול זה אחלה ספורט.לא מבין למה אני לא מצליח לתת שלילי.
כדורגל זה ספורט נוראי, זה חבורה של כוסיות ובכללי ספורט ממש גרוע. כנראה בחיים לא ראית משחק/נגעת בכדור פוטבול אי פעם כי זה הספורט הכי מדהים שקיים ואם אתה טוען שלא תמצא לי עוד ספורט בו מישהו שוקל 360 פאונד ויכול לעשות בוקס ג'אמפ ל50 אינץ
שנון, הבעיה שתמיד הייתי יחסית די טוב בכדורגל (לא הייתי נבחר ראשון אבל אפילו לא קרוב לאחרון) עכשיו לא נגעתי בכדור שנה וזה ממש לא מעניין אותי האמתזה שתמיד בחרו אותך אחרון בכוחות לא אומר שכדורגל זה חרא. כדורגל זה אחלה ספורט וגם פוטבול זה אחלה ספורט.
ובכדורגל אין אתלטים מדהימים? אי אפשר להשוות ככה בין 2 הענפים, כל ענף דורש מהאתלטים יכולות אחרות.לגבי מי שדיבר על אנשים שיכולים לרוץ מהר ולבעוט כדור רחוק- יש קיקרים בNFL שזה העבודה שלהם- לבעוט וההבדל ביניהם לשחקני כדורגל הוא שהם מרימים והם מזריקים אז בואו נדבר על זה
ובNFL יש סילונים(את האמת- אין לי מושג מי אני לא הכי מתמצא במי הכי מהיר אבל אם אני זוכר נכון היה מישהו שעשה 40 יארד ב4.31)
גם אתה קורא רוטר?🤩 המקום השפוי היחידי משאר כלי התקשורת.
יש לי משהו שיכול לעזור לךשמחה מרירה.. מצד אחד שמח בשביל כל החברים שלי בנבחרת ומצד שני אוכל את הלב שבמקום להיות על המגרש איתם איבדתי עניין בספורט כי זה בא לי בחלומות ואני ממש מרגיש את הנשמה שלי נאכלת.
אתה אח תביא ונדבר על זהיש לי משהו שיכול לעזור לך