נבחרת ישראל בפוטבול אמריקאי

• פותח/ת השרשור nlr666
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
כן אה..
10933723_905550016186239_7083069646492867911_n.jpg

זה לא מסובך כמו שחושבים
אתה יודע את כל ספר החוקים של ה NFL? בלי להכיר אותך אני מוכן להתערב שלא. אפילו התיקון הראשון לשנת 2015 ברור רק למתי מעט מהצופים (וגם אנשי מקצוע). שאל את חבריך לנבחרת ישראל מה דעתם על זה: "Prohibits offensive player with an eligible number to report as ineligible and line up outside the core of the offensive formation." - הם בעד? נגד? אין להם מושג?

לא מבין למה אני לא מצליח לתת שלילי.
כדורגל זה ספורט נוראי, זה חבורה של כוסיות ובכללי ספורט ממש גרוע. כנראה בחיים לא ראית משחק/נגעת בכדור פוטבול אי פעם כי זה הספורט הכי מדהים שקיים ואם אתה טוען שלא תמצא לי עוד ספורט בו מישהו שוקל 360 פאונד ויכול לעשות בוקס ג'אמפ ל50 אינץ
זה שתמיד בחרו אותך אחרון בכוחות לא אומר שכדורגל זה חרא. כדורגל זה אחלה ספורט וגם פוטבול זה אחלה ספורט.

זה שתמיד בחרו אותך אחרון בכוחות לא אומר שכדורגל זה חרא. כדורגל זה אחלה ספורט וגם פוטבול זה אחלה ספורט.
שנון, הבעיה שתמיד הייתי יחסית די טוב בכדורגל (לא הייתי נבחר ראשון אבל אפילו לא קרוב לאחרון) עכשיו לא נגעתי בכדור שנה וזה ממש לא מעניין אותי האמת
לגבי מי שדיבר על אנשים שיכולים לרוץ מהר ולבעוט כדור רחוק- יש קיקרים בNFL שזה העבודה שלהם- לבעוט וההבדל ביניהם לשחקני כדורגל הוא שהם מרימים והם מזריקים אז בואו נדבר על זה
ובNFL יש סילונים(את האמת- אין לי מושג מי אני לא הכי מתמצא במי הכי מהיר אבל אם אני זוכר נכון היה מישהו שעשה 40 יארד ב4.31)

אני יהיה בגדנע שיט 😱 זה משודר בטלויזיה או משהו אני יקליט את המשחק ?

לגבי מי שדיבר על אנשים שיכולים לרוץ מהר ולבעוט כדור רחוק- יש קיקרים בNFL שזה העבודה שלהם- לבעוט וההבדל ביניהם לשחקני כדורגל הוא שהם מרימים והם מזריקים אז בואו נדבר על זה
ובNFL יש סילונים(את האמת- אין לי מושג מי אני לא הכי מתמצא במי הכי מהיר אבל אם אני זוכר נכון היה מישהו שעשה 40 יארד ב4.31)
ובכדורגל אין אתלטים מדהימים? אי אפשר להשוות ככה בין 2 הענפים, כל ענף דורש מהאתלטים יכולות אחרות.
כדורגל הוא ספורט אירובי ביסודו ופוטבול הוא ספורט לקטי. שחקני כדורגל עושים קילומטרז' מטורף כל משחק ששחקני פוטבול לא מתקרבים אליו.
בכדורגל אין לשחקנים שום צורך להיות ענקיים כמו שחקני פוטבול כי הספורט הרבה פחות פיזי.
בכדורגל כל שחקן נדרש לטכניקה מאוד גבוהה בשליטה בכדור (בעיטה/מסירה/כדרור וכו'), בפוטבול רק שחקן אחד במגרש צריך לדעת לזרוק ועוד כמה לתפוס, ויש שחקנים שבכל הקריירה שלהם לא יגעו בכדור פעם אחת.
האתלטים בכל ספורט נדרשים לסט אחר של יכולות ולכן הם מתאמנים שונה ונראים שונה.

מה כמה גולים הכנסנו?
מה ההפרש?
כמה סרייות?
full house?
שש בש?

מה החוקים של המשחק הזה?!!??!?!?!?!?!?!

שמחה מרירה.. מצד אחד שמח בשביל כל החברים שלי בנבחרת ומצד שני אוכל את הלב שבמקום להיות על המגרש איתם איבדתי עניין בספורט כי זה בא לי בחלומות ואני ממש מרגיש את הנשמה שלי נאכלת.

• פותח/ת השרשור
שמחה מרירה.. מצד אחד שמח בשביל כל החברים שלי בנבחרת ומצד שני אוכל את הלב שבמקום להיות על המגרש איתם איבדתי עניין בספורט כי זה בא לי בחלומות ואני ממש מרגיש את הנשמה שלי נאכלת.
יש לי משהו שיכול לעזור לך

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית